Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    26. Rujan 2016. 11:40

Dan svima!!

Sanjarka što se tiče dohrane i meni je na pregledu s 3 mj. pedica preporučila da s 4.krenemo s sokom od mrkve i nekim voćem ,prirast nam je bio prvi mjesec 900 ,pa 700 ,pa 660..
    Ona je stvarno zadovoljna ,ljepo spava i jede kad je gladna,nudim je češće no odbija,probala sam i u bocu dati izdojeno ,poljuckala ga je,čisto da vidim kolko će popit....no bezuspješno..
    Zbog prehlade sam je vodila u privatne pedijatrice,pitala sam je za dohranu,rekla je da ne vidi razlog da krenemo tako rano ,da je sve povise 500 mjesečno uredu,tako da nisam pametna sta da radim...
    U srijedu nam je pregled pa ćemo vidjeti s našom ped...
    Sa starijima sam  kasnije počela s dohranom,dizali su isključivo do 7 mj.ali su puno bolje i napredovali...

Što ćete prvo davati,cure koje mislite početi s dohranom?

Abies
    26. Rujan 2016. 11:58

Curice i ja si mantram o konzumu online. Nisam provjerila kako živim u pm obično neće voziti ili nabiju dostavu kao da na otok jabuku voze.
    Ad boce. Cice. Ne znam. Njih ped ne brine jer rastu. A koliko moja izbaci na oba otvora me baš strah nekad ulovi. Još joj se i guza i pi zacrveni od količine i učestalosti sranja 😞
    Tiny kašice. Sa sinom sam traume imala. Počelq sa 6 mj. Nit je htio jesti i još se gušio. Sad s 4 je počeo normalnije jesti. Strava.
    Moj plan je za 10ak dana malo rižinih ubacit. Sok od jabuke imam što pravimo pa to malo. Jabuka mrkva. Iza toga. Mrkva i ulje repice ako se ne varam. kruške. Juhe. S ad. Mlijeko će pričekati. Tako da do 6mj imam širi spektar. I onda meso pomalo.
    Sir mislim da će obožavat koliko ga proizvodi 😁

Ugolina
    26. Rujan 2016. 12:48

Ovo sam upravo otvorila

Zasto sam to napravila???! Sad cu pojest cijelu kutiju ko prasica

TPol
    26. Rujan 2016. 12:57

Stisla sam dugmad očisti 😵😵😵😵

Dalje oprostite nemam pojma sta je ko pisao nisam uopće spavala tako se Po noći izvijala i nije htjela sama spavat , to izvijanje su grčevi ?
    Juce nisam dala kapi i jela sam slatko dal moze bit do toga?
    I jel normalno da prije svakog spavanja place i dere se al bas dere po 15-20min bez prestanka ? 
    Probala sam joj Dat jutros čaj od kina al nema šanse ☹️Pljuje van a htjela sam nesto prirodnije :(

Sanjarka super da je dobro prošlo  steta Za Muziku To zna bas sve pokvarit
    Ugolina i ti misliš da slatko ne smeta bebama kroz mlijeko ? Ja mislim da ne 😀
    Lucy mi imamo problem s grčevima i dekka , ja koristim one sab kapi svakih 6 sati 7 kapi 
    Elle nadam se da će moja Lea bit kao tvoja ena , milina dijete hehe 

Svima drugima lijep dan 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.