Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    26. Rujan 2016. 21:40

Ma Mare meni isto patronazna napravila dramu oko tezine i onda sam se sva prepala i doktorica kaze da je oko 700 g u prvom mjesecu prosjek,a tebi ce taman tako nesto bit s mjesec.To ti je zato jer dosta spava i uzivaj u tome dok traje

Ellie00
    26. Rujan 2016. 21:49

Mi baby gym dobili na kraju ali da je preskupo da- 600 kn za baby gym? Mi immao stvarno dobra primanja al nikad mi nebi palo na pamet toliko dati za to. Radje joj to na stednju uplatim...

Mi bili u setnji, kupali se I pavamo... zelim svima ugodnu I prospavanu noc

CrazyPuppet
    26. Rujan 2016. 21:58

Uf vrijedne ste danas... ja bila dogovorit posao i pogledat parcelu... s klincima i sve, veselo
    Mi dobili ovaj babygym jos za Jakova i odlican je 
    http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babytoys/products/Rainforest-Melodies-and-Lights-Deluxe-Gym
    Deeka raspored ovisi o mami i bebi ;-) mozda cete se odmah ufurat a mozda ce malo potrajat.
    Dosli nam gosti u babinje i donjeli robicu br 56, pa reko hvala al premalo je :-) zamijenit će za nesto veće
    Procitala sve al ne pamtim niš... TPol imas poruku od jucer
    Stavila sam slike na profil ;-)
    Odoh leć

CrazyPuppet
    26. Rujan 2016. 22:09

Eh da, Sanjarka probaj bar 45min razmaka između dva poluobroka...jel ima kakav savjet u sretnoj bebi za to bljuckanje? Nemam taj problem pa nisam gledala. Al u svakom slucaju ne pojede dovoljno preko dana, zato se budi po noci.. nebitno sad kolko je prirast... 
    Jakov plakao pola minute ko i za svaku "bubu" jedino kad treba ici spavati onda urla i po pola sata u komadu... ne znam kak može... meni bi čeljust ispala
    Ellie što si ti postdiplomirala? :-)

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 22:42

Vecer mame 😘

Ja u krevetu, muski dio ekipe spava, mala cita lektiru a i ja cu malo knjigu sad u ruke 😊
    Bila nju odvest na gimnastiku pa trcala u mall kupit poklon  za sutra imamo jedan rockas. 
    Otusirala se i trk u krevet junior ce me probudit za cca 3h triba do tad malo i odspavat 

Crazy pogledam bas sutra ima li sta o bljuckanju u knjizi citala sam do sad samo dio s rasporedom tj do tu.
    Danas je jeo dobro kad bi bar tako nastavio.
    Vidila slike. Predivni su ti 😍😍 i Josip bas bas slici na Jakova
    I super vam je baby gym 

Mare s koliko se rodila? 

Sad ce ispast da su Curica i Tiny neke dobre poznanice 😂😂😂
    Curice je i meni je fora sta stane na kauc , tu i stoji jos uvijek 😉

I jod sam nesto htjela prokomentirat al zaboravila 😏
    Ln ljetnice 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    26. Rujan 2016. 23:52

Spavate?
    Moji dečki da, mi cure ne. 
    Dijete no1 bio s tatom na oftalmološkom POLUpregledu. J*#@ jasku i njihove pameti. Sanjarka 7 god je prelomna 😀 😈?! Pregled prednji dio oka, dioptrija (nije za naočale jeeeee) i dođite na rebro za stražni segment. I vježbajte slovo E (bit će rotirano pa nek čita). Odite u klinac. Mogli smo u šusu na rebro a ne ovako pa onako. Uf uf 😤😬
    Onda se još oko svekra skakalo... Nas dvije ostale doma, jer sam očekivala kompletn pregled sa širenjem zjenice. Uzmem nalaz i ne vjerujem pročitanom. Muž mi nema pojma zašto i kako sam završila na carskom, očitanje dioptrije oka... Sad na rebro idem ja na taj drugi dio pregleda.
    Mare idući tj ćete 1 mj. Moja je bila 4930 s 3tj (4350 rođena, 4060 otpust) pedijatar bio zadovoljan. Ja baš i ne jer je sin od porođajne do 4tj dobio 800g. Ovo mi se činilo 500g malo malo. Budući da ped nije bezveznjak ja moram bit zadovoljna!
    Bebe spavajte barem 5h u komadu. Mame će biti prisebne onda. Laku noć!!!

Ellie00
    27. Rujan 2016. 07:52

Jutro. 
    Noc prosla uobicajno.
    Mislila sam danas do svog dr opce prakse al mm mora ipak na poslu biti odmah ujtro s nebi s bebom u cekaonu. Imam neku kvrziciu na kapku gornjem. Bar se nadam da je kapak. Ne boli ni ne smeta al se povecava 😞. Ici cu izgleda sutra.. 

Danas joga s Enom 😄

CrazyPuppet
    27. Rujan 2016. 08:03

Jutro mame!
    Kako ste jutros?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.