Ma Mare meni isto patronazna napravila dramu oko tezine i onda sam se sva prepala i doktorica kaze da je oko 700 g u prvom mjesecu prosjek,a tebi ce taman tako nesto bit s mjesec.To ti je zato jer dosta spava i uzivaj u tome dok traje

Mi baby gym dobili na kraju ali da je preskupo da- 600 kn za baby gym? Mi immao stvarno dobra primanja al nikad mi nebi palo na pamet toliko dati za to. Radje joj to na stednju uplatim...
Mi bili u setnji, kupali se I pavamo... zelim svima ugodnu I prospavanu noc

Uf vrijedne ste danas... ja bila dogovorit posao i pogledat parcelu... s klincima i sve, veselo
Mi dobili ovaj babygym jos za Jakova i odlican je
http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babytoys/products/Rainforest-Melodies-and-Lights-Deluxe-Gym
Deeka raspored ovisi o mami i bebi ;-) mozda cete se odmah ufurat a mozda ce malo potrajat.
Dosli nam gosti u babinje i donjeli robicu br 56, pa reko hvala al premalo je :-) zamijenit će za nesto veće
Procitala sve al ne pamtim niš... TPol imas poruku od jucer
Stavila sam slike na profil ;-)
Odoh leć

Eh da, Sanjarka probaj bar 45min razmaka između dva poluobroka...jel ima kakav savjet u sretnoj bebi za to bljuckanje? Nemam taj problem pa nisam gledala. Al u svakom slucaju ne pojede dovoljno preko dana, zato se budi po noci.. nebitno sad kolko je prirast...
Jakov plakao pola minute ko i za svaku "bubu" jedino kad treba ici spavati onda urla i po pola sata u komadu... ne znam kak može... meni bi čeljust ispala
Ellie što si ti postdiplomirala? :-)

Vecer mame 😘
Ja u krevetu, muski dio ekipe spava, mala cita lektiru a i ja cu malo knjigu sad u ruke 😊
Bila nju odvest na gimnastiku pa trcala u mall kupit poklon za sutra imamo jedan rockas.
Otusirala se i trk u krevet junior ce me probudit za cca 3h triba do tad malo i odspavat
Crazy pogledam bas sutra ima li sta o bljuckanju u knjizi citala sam do sad samo dio s rasporedom tj do tu.
Danas je jeo dobro kad bi bar tako nastavio.
Vidila slike. Predivni su ti 😍😍 i Josip bas bas slici na Jakova
I super vam je baby gym
Mare s koliko se rodila?
Sad ce ispast da su Curica i Tiny neke dobre poznanice 😂😂😂
Curice je i meni je fora sta stane na kauc , tu i stoji jos uvijek 😉
I jod sam nesto htjela prokomentirat al zaboravila 😏
Ln ljetnice 😘
Evo i mene konacno u krevetu. Nikako mi nije jasno zasto uvijek legnem 2 sata kasnije nego moji decki 😕😁
Sanjarka, noc je bila ok. Nakon onog hranjenja oko 9 je sljedeciput jeo oko 1h i sljedece ustajanje je bilo kad nam je tata isao na posao, oko pol 6. Od tog hranjenja pa do 8 smo spavali na rate po 15min. Ustali u 8 i oko pol 10 je opet spavao do nekih pol 11, a od 12 opet bilo na rate po 20 min - pol sata, do nekih 21h kad je zaspao nakon kupanja.
Poceli smo i uspavljivanje polako dovoditi u red. Zaspi ili u viperu, ili na bracnom krevetu bez njihanja i tako da ga kasnije prebacim u krevetic, ili meni na rukama kad ga dignem za podrigivanje, ali i to tako da ja sjedim a ne secem. Danas mi je jednom cak zaspao na jastuku za dojenje kojeg sam polozila sebi na koljena, bez njihanja ili uspavljivanja. Napredujemo polako 😉(nadam se da mi se to nocas nece odbiti o glavu 😣).
Sutra imam prvi pregled kod gin. Nadam se zelenom svjetlu za druzenje sa mm (vec oboje jedva cekamo 😈), ali i za vjezbanje da malo ocvrstnem taj trbuh 😉
Mi imamo isti viper kao sanjarka i to smo dobili na poklon u babinjama, sama ga nikad nebi kupovala ali sad posluzi svrhi.
Hranilicu isto dobili na poklon od mojih i to takvu da se kasnije moze rastavit na stolic i stolcic pa da frajer moze sam jesti za svojim stolom, a stolcic ima dodatke da moze biti i njihaljka. Jos nije isprobana pa ne mogu iznjeti dojmove.
Baby gim jos nemamo a vidjet cemo hocemo li to uopce kupovati. Meni problem da to ne mogu stavit na pod ili kauc jer je pas odmah pokraj ili na tome pa odma sve puno dlaka.
Drugo nisam zapamtila jer ste bile vrijedne danas sa tipkanjem. Odoh sad spavati jer bi me alarm mogo probuditi vec za kojih 1h 😃
Laka vam noc! 😘😴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Spavate?
Moji dečki da, mi cure ne.
Dijete no1 bio s tatom na oftalmološkom POLUpregledu. J*#@ jasku i njihove pameti. Sanjarka 7 god je prelomna 😀 😈?! Pregled prednji dio oka, dioptrija (nije za naočale jeeeee) i dođite na rebro za stražni segment. I vježbajte slovo E (bit će rotirano pa nek čita). Odite u klinac. Mogli smo u šusu na rebro a ne ovako pa onako. Uf uf 😤😬
Onda se još oko svekra skakalo... Nas dvije ostale doma, jer sam očekivala kompletn pregled sa širenjem zjenice. Uzmem nalaz i ne vjerujem pročitanom. Muž mi nema pojma zašto i kako sam završila na carskom, očitanje dioptrije oka... Sad na rebro idem ja na taj drugi dio pregleda.
Mare idući tj ćete 1 mj. Moja je bila 4930 s 3tj (4350 rođena, 4060 otpust) pedijatar bio zadovoljan. Ja baš i ne jer je sin od porođajne do 4tj dobio 800g. Ovo mi se činilo 500g malo malo. Budući da ped nije bezveznjak ja moram bit zadovoljna!
Bebe spavajte barem 5h u komadu. Mame će biti prisebne onda. Laku noć!!!

Jutro.
Noc prosla uobicajno.
Mislila sam danas do svog dr opce prakse al mm mora ipak na poslu biti odmah ujtro s nebi s bebom u cekaonu. Imam neku kvrziciu na kapku gornjem. Bar se nadam da je kapak. Ne boli ni ne smeta al se povecava 😞. Ici cu izgleda sutra..
Danas joga s Enom 😄

Jutro mame!
Kako ste jutros?
Jutro mame!
Kako ste jutros?
Dobro jutro..evo nalijeva se turska u grlo pa odma nekako zivlje..ti? Nas imenjak?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji