Ma da,iz sesveta si?? Ja sam inace zivjela u m.polju,sesvete poznam ko svoj dzep..u hlapicu
Alooo!
Moje zlato spava, a mislim i da je skok prosa, tj.nadam se.
Ejic, lucy, tpol grceva trenutno nema, pa sad jel laganini prolaze ili je do tih Enterokind kapi nezz. Cak ih nisam ni dala 3 dana. Caj vise nece pije, proba kap i onda gura bocu jezikom.
Ja sam u fazi trazenja lezaljke/njihalice i mislim da cu uzet ovu sta je netko od vas ima (recemo.mi ma faceu). Rocker napper tiny love 3 u 1. Draze mi da mi je u tome nego u kolicima dok radim po kuci, a i vridit ce posli kad pocne sidit.
Jel ima tko baby phone s video nadzorom za preporuku?
Sanjarka meni je najgore kad je na piru losa muzika. To je za mene 50% pira. Nas bend je bija vrh, i dalje me dosta njih zove kad se zene i traze broj od njih. Show legende iz Sibenika!
Istina,ak je muzika losa nitko nece plesat i svi se zacas pokupe doma..
Curica, Ugolina ti je sve super napisala, nemam što tome dodati. Ja sam se upoznala sa dječjom ljubomorom kada sam rodila četvrtu bebu. Starija kćer je imala onda 2 god i 8mj.Ona je bas bila nesretna zbog seke i na svaki mogući način privlačila pažnju. Kada bi smo nas tri ostale same kući, bilo je najgore. Čim bi ja sjela hraniti malu, ova starija bi se počela bacati po podu, zahtijevati piti, jesti, piskiti, kakati, zaboljele bi je ruke, noge, glava ma sve... joj, kad se sjetim samo... a najgore je što se počela po noći buditi sa histeričnim vrištanjem i plačem. Čak sam se mislila obratiti psihologu. Ali eto, prošlo ju je. Trudila sam se ostati hladne glave, ne gubiti živce i posvetiti joj se kroz dan koliko god mogu, uključiti je u sve aktivnosti vezane uz bebu. Tako sam dojila a s drugom rukom bih grlila stariju i pričala joj nešto ili bi čitali slikovnice. Kada bi presvlačila bebu, zamolila bi je da mi doda nešto ili da otpjeva pjesmicu seki da bude mirna i tako. Ona i sada me zna pitati kada vidi kako se igram, vježbam, mazim sa Nikolinom, mama, a jesi li i s nama se tako igrala... duša moja,a ima već skoro 12 godina
Abies, meni je konzum online spas. Jako sam zadovoljna. Voće, povrće uvijek dobijem svježe i ljepše nego u dućanu. Vozači mi sve donesu na kućni prag i ljubazni su. Sva roba uvijek sa dobrim rokom trajanja, salame i sirevi lijepo su narezani. Nemam zamjerke. I na taj način kupim stvarno samo ono što trebam. Kada odem sama u ducan, kupim još hrpu gluposti.
Sortiraj odgovore
Najstariji