Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 08:50

Jutro mame 😘 ste se naspavale? 
    Mi noc i dalje po novom ritmu budenje 1.30-2h i opet ujutro oko 6 s nekim nemirnim snom u tom periodu 😩 Nije opet zaspao posli boce u 6 nego tek sad prije 10min. 
    Hocu da mi netko odgovori zasto je prije spavao od 20 do 4,5 a sad ne moze ni do 2 😂😂😂

Pir odrađen. Sve je bilo super osim benda nije mi bila dobra muzika pa se nisam ni naplesala... junior prezivio bez mame a i mama bez njega 😆
    Ugl. On bio dobar iako ga sveki uspila tek uspavat kad je stavila njegovu dekicu preko ramena i onda njega na nju cim je osjetio poznato "podrucje" odma je zaspao. 
    Jedino sto ga je hranila na svako nocno kme 😲 gdje bi ja dosla kad bi na svaki nocni zvuk isla muckat bocicu 😂 no sve u svemu dobro je proslo 🖒
    Ja isto prezivila bez puno muke. Falio mi je al samo jednom sam skicnula slike tokom pira haha. Najveca muka mi je bila kad sam dosla kuci usred noci i cinjenica da nije kraj mene cisto sigurnosti radi. 
    Eto Sunshine, go for it! 🖒🖒🖒

Prijavljujem da upravo koristimo violetu pelene koje smo dobili na poklon i da su zesce sranje! 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    26. Rujan 2016. 08:56

Lucy

CrazyPuppet
    26. Rujan 2016. 08:58

Jutro komadi! Kak smo danas?
    Meni vise muka od ove prehlade stalno nesto kapam u jadnicka, dvi kapi ovoga tri onoga... jadan dobio proljev od svega tog :-( jedva cekam vise da ozdravi do kraja
    Lucy izdajanjem ćeš si još povecat kolicinu... malo istrpi sad, izbaci par kapi tek toliko da si malo olakšaš. Ako niš drugo nazovi Rodinu grupu za dojenje... mozda i kupus malo pomogne da nebi dobila mastitis. Drzi se i sretno!
    Sandrich ja sam onda 200m od tvoje seke :-) vidimo se ;-)
    Mene ceka neki uzurban tjedan... sto stvari za odradit, stariji mora na cijepljenje, ja kod gin i na sistematski, papiri za gradiliste i jos mi neki posao upao...

CrazyPuppet
    26. Rujan 2016. 09:03

Sanjarka mozda ne pojede dovoljno preko dana pa zato češće traži po noći, probaj ga potaknut da pojede sto vise, makar mu jedan obrok podijeli na dva manja pa vidi hoce li tako ispraznit bocu... da je skok vec bi ga proslo.
    Super za pir, al steta kad nije dobra muzika... violeta i nama uzas :-/

Ugolina
    26. Rujan 2016. 09:05

Lucy,imala sam isti problem kaj se tice mlijeka ali nemam pojma kaj da ti savjerujem..nekako se samo rijesilo..kad mi se neka prepunila  otisla sam i stisla par puta u lavabo samo da nije tak tvrda i kvrgava..poslije mi mala izvukla ostatak, postupno se izreguliralo..ali moras izdojiti barem malo kad ti se tak prepuni..
    Ja imam drugi problem, moja mala je uvijek vise voljela desnu,al cicala bi i iz lijeve,a sada nece i nece,moram ju mucit (cicu u usta i izdojim par kapi u usta joj dok ona urla),al to mucenje nekada rezultira cicanjem,a nekad ne..mozda mi je mlijeko ukiseljeno u toj lijevoj hahaha..moram joj uvaljivat lijevu na prepad,kad se tek probudi i po noci..dok je budna i svjesna nema boga... Tak da je i moja desna uvijek puna,a lijeva ne bas.. I to me zivciraaaa

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 09:09

Ilani nek je seka stigla kuci i nek je sad opet veselo 😉 gdje ce moja na izlet to se jos nezna. 

Abies kako je malac? 😘

Sunshine mi smo na moru pa mu noci oblacim dugi bodic i pidamicu jednodjelnu al i dalje rukice hladne... 😑

Baby prosao skok? 😓
    Pir je bio u Skya. Lip prostor i super spiza 🖒
    Cipele nasla al kostale na sniženju 250kn tako da ce bit visekratne 🤓 morat cu vanka pocet izlaziti da ih iznosam haha! 
    Prehlada od petka navecer odjednom nestala. Sline jos ima al glava bistraaaa! Kako tvoj kašalj?

Hele haha nek samo Marko papa moj Petar nekako slabo to vec e trebao bit na 200ml a on se kilavi oko 100 😐

Crazy jel Jakov puno plakao kad je usnu razbio? 😔 a doktor sto reci.... Boze sacuvaj

Bellaru morate ti i muz "krstit" kauc 😂😂

Tpol lip dan ste vi proveli 😘

Ejic jel za vama jos jedna dobra noc? Dnevni ritam vam je bio super 😉🖒

Lucy zao mi je zbog grceva 😔😔 nadam se da nece bit strasni.

Sandrich zivio novi mob i tm koji to ga poklonio 😎😎😎 sad nas prati redovno si cula? 😆

Curice tvojoj Katji sretan 3. minic  ❤❤❤

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 09:16

Znaci Abies, Ugolina skupa krecemo sa dohranom? Tko ce jos s nama? 
    Kakvi je plan onda? Jbt to ce za koji dan a niti sam razmisljala o tome niti sam spremna... aaaaa!

Hranilicu dobili za babinje. Ovu 
    http://www.magicbaby.hr/hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje/joie-hranilica-mimzy-lx-hoot.html 

Neide u lezeci skroz. Kad ih mozemo stavljat u polusjedeci?

Inace podrzavam kupnju hranilice mora dijete znat gdje je mjesto za hranjenje a imat svoje mjesto za stolom 🖒

Abies
    26. Rujan 2016. 09:24

Jutro!
    Lucy kim - ti pij daj dečku blaži. Puno će prdit od njega. I mislim da je sve te laši placebo 😞
    Zato više vjerujem prirodi. i životinja kad joj nije dobro jede bilje koje inače  neće
    Sanajrka super za pir! Lijepo je da imaš pouzdanja ostaviti juniora na čuvanju. (Općenito kažem)
    Violeta pelene, ne koristim. Još nakon Ellie kad je pisala da su čičci padali.... Libero lovim. Dm i kad potrošim moram te puffies. Malo za šminkeraj. Kad krenem na odvikavanje prelazim na mpp. Sad mi sve to imaginarno, u jaslice idu jp.
    Nisam opisala svoju subotnju kupovinu. Svi 4 ušli u kaufland, petra je izdržala do voća i povrća... Tata i sin uzeli popis, nas dvije na parking. Vidjela sam ulaz 😝 Neću pričat da se striktno držao liste. Piše čarli i on kupi čarli. Nebitno da je jar na akciji, primjer
    Jučer imali goste. Curka dobila 
    Jutros mamina vizita, slikali ju za novine. Nije pitala koje,ah. Sve boljem ide i mogla bi doma ovaj tjedan. Još je u izolaciji pa nije baš bistro, al veselimo se. Jedva čekam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.