Mrzim kosulje..imam osjecaj da cu brzo prihvatiti mm prijedlog I to outsoursati
O mamice bas ste vrijedne a mi danas nema gdje nismo bili hihi
Prvo kod prijatelja spavala je cijelo vrijeme a onda smo rekli Aj da prošetamo vani kad je lijepo pa smo o to uspjeli bilo je trenutaka nošenja i guranja praznih kolica ali uspjeli smo , samo mislim da sam ju slabo obukla nadam se da se neće prehladit
Nama su ko i tebi Bellar rekli da je dosta da je 18 stupnjeva u prostoriji ali vidim da joj pase kad je toplije lijepe i brže zaspi 😕
A mislim da će beba bit visoka na tatu on je 195 al cura je pa će bit manja po onoj računici od Crazy taman manekenka hihi ... Ja sam 165
Bellar dobar neki kauč ?
Pegla PARTY bas ste vrijedne 👍🏻👍🏻
Neko zatisje danas/ veceras? Ja opeglala ravno 10 kosulja sto bi znacilo da sam 2 tjedna free 😄
Izvalili se svo troje na kauc.Ena zaspala s jedne strane,tata s druge...
Sutra idemo na vjezbe.
Laku noc svima
Hello cure! Neko zatisje danas. Svi na berbama? 🍻
Evo, moji decki spavaju vec od 20h😍😍 Marcel se probudio u 21 gladan i sad opet spava 😍 Danasnji dan nam proso relativno ok. Spavali do pol 9 zatim oko 10 nekih pola sata pa zaspao oko 12 i produzio do nekih 16h, jos jednom odspavao oko 17:30 nekih pola sata i sad evo spava od 20h. Nadam se da ce i nocu imati neki normalan ritam. Prosla noc nam prosla sa svega 2 budenja, prvo oko 3h, drugo oko pol 7 i nakon toga nas dvoje produzili do pol 9 😍. Ali mislim da nam je prosla noc bila dobra samo zato jer je jucerasnji dan bio katastrofalan 😔 Tjekom cijelog dana je spavao svega 4x po pola sata 😕 Navecer je zadnjih pola sata odspavao oko 18h i onda do pola noci nistaaa... Bila vriska puna 2 sata i to skoro neprekidno. Nismo vise znali sta napraviti s njim da ga smirimo. Konacno se smirio tek u spavacoj kad sam ga polegla na bracni krevet, stavila dudu u usta i naslonila se sasvim uz njega. Nakon sto se smirio oko 21h, do pola noci je jos razgovaro, guguto, smijao se 😕 Ja vise nisam mogla i onda ga je mm malo nosao po sobi da konacno zaspi. Vec me bilo strah i razmisljala sam da krenemo u bolnicu da vide zasto cijeli dan ne zeli spavati 😥
Nadam se da je jucerasnji dan bio iznimka jer mislim da nam je i skok prosao i da bi se sad konacno mogo poceti uspostavljati neki ritam spavanja.
Marigmar, Deeka, TPol, kako je situacija sa grcevima? Jel bebicama nesto bolje?
Crazy, kako je malac? Jel atb djeluje?
Sanjarka, kako si ti? Ozdravila? Kako je bilo u svatovima i kako si prezivjela noc bez Petrica?
Idem ubacim Marcela u krevetic, rastegnem ves, pod tus i spavanac prije nego se opet probudi.
Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😘
Hellou...
Fuj peglanje... Ellie zar i nakon sušilice treba peglat?
Ja imam neki spejs šatl od hranilice, inace cam, oko 1400kn ak se dobro sjećam... isto ima sve žive pozicije naslona, nekoliko visina dodatan pladanj i sve... al meni je to sve bezveze... jer ionako uvijek koristim jednu visinu (onu koja ide uz stol jer stolić je fiksni i ne moze se maknut da bi se hranilica koristila za bilo što drugo) i jedan ili dva nagiba naslona... najvise me zivcira onaj plasticni jastuk koji smo na kraju morali kupit novi jer se strgao. Komplicirana je za čistit a u biti je non stop žešće zaprljana. Najbolje su one ful jednostavne...
Sunshine ima jedan lidl na putu prema biogradu, a drugi je u gradu malo dalje od kauflanda. Neka nam je veselo, ipak su to male bebice. Bas se veselim :-)
Moji malci bolje danas, bebé je čak raspored uhvatio... ☆
Cure, ne stignem vas pratiti. Mi smo usli u fazu grceva. Nista ne stignem raditi samo ga nosam. Sama sam vecinu dana tako da se ujutro ne stignem ni obuc iz spavacice, otic na wc, jesti..... Uzas. Nemam pojma kako cu danas sta skuhati.
Sto ste koristile za grceve a da je pomoglo?? Citala sam na netu da to vecinom sve ima samo placebo efekt.
Imam puno mlijeka. Pune mi se brze nego prije. On ne moze posisati sve, a ionako mislim da previse i prehlapljivo jede pa bljuca puno. Trebala bi se stalno izdajati. Ne mogu izdrzati tih par sati sta on ne jede a po noci manje jede jer zaspi i koma mi je. Kako smanjiti mlijeko? Ne pijem ni puno tekucine.
I desna dojka mi je veca i brze se puni. Ne znam kako kad sam mu naizmjence davala jednu pa drugu?? A sad desnu moram dati cesce.
Jutroooo!! Kako ste zene? Ja evo odlicno hvala na pitanju 😂 napokon imam novi mob i mogu pratit forum i tipkat! Docekala i to 😂 nesto sitno sam povatala al vecinu nemam pojma, nadam se sa ste sve dobro a slatke muke sa nespavanjem ce brzo proci... tko ono ima novi kauc, bellaru? E pa cestitam, uzivaj, ja jedva cekam da uzmemo novi al imamo dvi macke koje tu i tamo grebu namjestaj pa cu se nacekat. Tribam ih koknit 😂😂😂
Eto mene kod vas za dva tjedna Crazy i Sunshine :p idem kod sestre na 2-3 dana, ona zivi povise melade, tu di je neki natpis za neko pogrebno poduzece i di je neka nova pekara 😁 jedva cekam, fali mi zadar. Zivila sam prije tu nekih pola god i prije toga stalno dolazila u sestre. Bas fali <3
Lucy izdoji samo malo da ti popusti. Ne smanjuj mlijeko nicim, bebac ako si navuce mlijeko znaci da mu treba, vjerojatno skok. Ako desnu budes cesce davala opet ce ti stvarati vise jer si navlaci. Meni je isto tako bilo i obavezno sam pratila da dajem obe jednako da se to unormali i izbalansira. Sad mi je opet jednako, normalno se pune
I da, pazi na kvrge, masiraj ih tu i tamo preventivno. Za grceve ti nez, nismo ih jos imali hvala bogu
Sortiraj odgovore
Najstariji