Ja osobno imam hranilicu Peg perego prima pappa 0-3, i ne da sam zadovoljna nego ne znam sta bi bez nje. Koristimo je jos od kad je bio star 3mj, hranilica se moze spustit u skroz lezeci polozaj, polulezeci, polusjedeci i sjedeci polozaj. Takodjer se visina sjedista moze podizat gore dolje tako da mozete prakticki do poda spustit dijete u sjedalici. Najbolja i najfunkcionalnija stvar koju imam za dijete, a mislim da je oko 1000kn placena. Svakako moje preporuke za nju.
Ja uopce ne mislim kupovat hranilicu..imam lezaljku neku,kolica,jaje,kad bu mogla nek mi sjedi u krilu itd
Ja sam dobila Camovu obicnunonu sklopivu plasticnu,posluzit ce. Inace bi isto kupila ovu putnu,samo na stolac i bok.
url=https://lilypie.com]
Ja imam neku koja se montira na stol, u njoj su sjedili svi, i ne samo za hranjenje, nego i kada su mi pomagali ručak, kolače spremati, kada su svoje prve crteži crtali. Nosili smo je i kod bake i na more. Još je u super stanju i čeka Nikolinu :)
Hvala za savjete oko sjedalice. Vec sam bila gledala ovu peg perrego.
Prezivjela rucak s svekrvom. Bili u indijskom restoranu. Ona nas zvala da casti, na kraju je naravno mm platio.. bilo je ok, osim sto je na svaki Enin zvuk komentirala da je sugurno popisana. Grr
Ukilele i ja gledam tu pp, i cini mi se jako prakticna i funkcionalns a i izgled mi se svida.
Ellie tako to biva sa svekrvama.
Oko nekih stvari koje ne mozemo promjenit bolje se ne zivcirat. To su njihove majke i ne mozes protiv. Mozes se samo zivcirat i svadat. Ja sam oguglala i rekla samoj sebi da mi ne pada na pamet da se sa svojim muzem svadam vise ikada zbog njih. Kada mm nesto kaze protiv staraca onda je to ok ali ako se ja ukljucim u to onda kaze da stanem... Tako da. Oni smiju govorit sta misle a mi ih moramo postivat kakvi god da bili. Ma nabijem ih. Imala bi im svasta za rec ali nema smisla.
Bellaru uzivaj na svom novom kaucu. A muzu je ocito vec kriza? Jel i prije on bio inicijstor ili? Muski ko muski, sex sex i sex, makar moram priznsti da i ja bas volim.
A pregled, zasto se toga toliko bojis? Ja sam jedva cekala da odem i da mi kaze da je sve u redu. Jel te jos boli?
karlafi srecom pa se ne svadjam s mm oko svekrve, tu imamo isto misljenje. On se meni jos divi kako imam strpljenja. Ide svekrva sljedeci tjedan na mjesec dana na Rab tako da ce biti malo mira.. Osim ako nas opet nece zvati stalno- to je radila u Crnoj Gori kad smo zivjeli. Imali smo na pocetku HR broj, i ona zove, prica gluposti a min dolaznog poziva 6 kn. I onda se cudi kad joj se ne javljamo...
Beba spava, mm otisao na neke utrke a ja se razvalila na kaucu. Ceka me pegla party...
Sortiraj odgovore
Najstariji