Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Rujan 2016. 22:08

Mi prezivjeli i te krstitke,bili 1 sat i 15 min i pobrali se..mala mi se tamo zasrala tak da je sve probilo kroz bodi..onda postala cendrava i cijelim putem do doma cviljugala, udemo u stan,ona sva vesela,smijala nam se , igrali se,kupali i do sad se borila sama sa sobom da ne zaspe al konacno se predala i zaspala..ma,obavili dan..odo pod tus i spat.. Ln

Abies
    25. Rujan 2016. 00:09

Mi danas po cipele. Do sad je malcu noga sporo rasla sad od proljeća 3broja 😱 bankrot
    Dali stare na promjenu tabanice i dodatak ženskih motiva. I mislim da je to bilo to kod šustera. Veći broj veća cijena 😞😤
    Klinjo je ok. Kašlje fino duboko. Još nema panike. No neće ni u vrtić dok ne smiri. 
    Bili svi kod bake. Sinu nije bilo jasno zašto ne smije u sobu nego na hodniku mašemo. Ma samo da sve bude ok i da nam baka dođe doma. I njoj je užas u toj karanteni.
    Ellie bez brige odljutit će se ena jako brzo. još malo pa će sjedit i njezin svijet se drastično mijenja. Plus vid se razbistri. Ludilo!
    Ilina Ellie vaše bebe su starije. Jeste probali s dohranom? Kod mene rižine pahuljice u niskom startu

miska
    25. Rujan 2016. 08:35

Jutro, ja sam se stvarno trudila procitat vas ali mi se nakupilo 40str pa bas i ne stizem 😂😂😂

Nemam pojma koje su teme bile aktualne, mi smo ovaj tjedan proputovale autom, totalno sam pretjerala jer je ispala iz ritma i sad muku mucimo ili s dnevnim ili nocnim spavanjem, danas se konacno vracamo doma pa se nadam da cemo vratit rutinu, i njenu i moju tu na forumu hahah! Sad idem ubit oko jos pola sata, mm ju je konacno uzeo kat nize pa neka se oni malo zabavljaju s njom, ja se nocas 6 puta budila za hranit! 😪😪😪😪

Abies
    25. Rujan 2016. 08:37

Ugolina još nisam. U nan ću 30 pa vrhom žlice. Pa jabuke mrkvu.... Pomalo. Nek se približi 4mj

Ugolina
    25. Rujan 2016. 09:07

Tako i ja namjeravam dok se priblizi cetvrtom mjesecu

25. Rujan 2016. 09:47

Abies ne žurim sa dohranom. Probali smo domaće kruške  i jabuke pomalo, jer bi mi bilo žao da propusti to voće ove godine. Pedica je rekla da do šest mjeseci se ne zamaram sa dohranom. Stariju djecu dam počela nadohranivati sa 4 mjeseca, prvo sok od jabuke onda i kašice od jabuke, mrkve, banane ili kruške.

Ellie00
    25. Rujan 2016. 10:16

Jutro svima.
    Noc prosla ok al zato se od jutra okrcemo pa smo ljuti I placemo.
    Nadam se da ce joj ta faza proci.
    Danas  rucak s svekrvom. Vec se psihicki pripremam...

Abies necemo jos s dohranom. Ona je gestacijski mladja pa kaze dr nek pricekamo. Mislim da prije 6 mj necemo

Sunshine1
    25. Rujan 2016. 10:25

Bas sam htjela pitat u sta mijesat pahuljice. Vidim da proljetnice pisu mlijeko pa ne kuzim. A i mislim da neke imaju zalihe svog mlijeka....ja mislim krenut sa 5 mj ako bude htjela,zlicu na dan i krecemo. Jer zelim da do godine dana sto vise papa posto se vracam radit

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.