Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hele
    24. Rujan 2016. 14:18

Netko upita koji dio b. Iz srednje bosne sam. Oni koji imaju kad idu u krevet? Nasa 9, pola 10. tako da smo svi sinoc rano na spavanac. 
    Jel imate vi ritam sa bebama? ja nikako da to uredim.

Mali jede svaka 2-3 po 170. 
    Kako sanjarkin Petar po 90. Ja se sve bojim koliki ce ovaj moj bit. Ugodan vam :-)

Ugolina
    24. Rujan 2016. 16:31

Joj tpol tocno te kuzim s tim savjetima,bas zivciraju..ono,ko vas je kaj pitoooo??!!!!waaaa!!! A ja vidla na berbi dio familije i nema koja me nije pitala dal dojim,a covjece... Zasad dan dobro sljaka,cak je tamo i odspavala sat i pol,u tri smo se pokupili prema doma da se stignemo spremit za krstitke..bejbi je zaspala u autu a uspjela sam ju ususkat da nastavi spavat i doma,tak da njonja jos uvijek,hb..cak smo se muz i ja uspjeli u miru..podruzit... Jos da ovo navecer prezivimo

Ellie00
    24. Rujan 2016. 16:46

Dan zene. 
    Evo mi spavamo... moram u pon vidjet s fizioterapeutom to oko njenog okretanja. Okrece se fino sama ,.skuzila je I ruku maknut samo mi nije jasno zasto place ili se ljuti kad se okrene. Kad sam ju ja stavljala voljela je biti na trbuhu I gledala je sve oko sebe,.sad je nemirna I place.. nije mi to bas jasno. Vjerotno pretjerujem al pusem I na hladno..

Vidim berba time. Mi bi valjda sutra trebali do ujka. To je vise druzenje od berbe...

• Ukilele
    24. Rujan 2016. 17:21

Pozz curke,nekad vas svratim procitat, iako ne spadam u ovu kategoriju, ja imam sina od 18mj. Al volim vas citkat i prisjecat se slatkih muka s pocetka. Kasnije je nesto teze, haha ;)

Ellie, beba ti se vjerovatno ljuti zato sto se ne zna vratit nazad na ledja. Moj sin kad je naucio okrwnut se na trbuh stalno je to radio i cim bi se okrenuo,nakon 30sec plac jer oce nazad a ne zna. Njoj ti je to sad zanimljivo.moras joj pokazat kako da se vrati na ledja. Pozz svim ostalim curama. Upala sam ko padobranac hhh al morala sam se osvrnit na ovo okretanje.

Ellie00
    24. Rujan 2016. 18:31

Hvala Ukilele i dobro nam dosla . Uvijek je dobro imat iskusne mame uz nas. 

Pokazem joj kako da se vrati (mi smo inace vjezbaci pa vjezbamo i to vec neko vrijeme) al mislim da je ona toliko ljuta da sve zaboravi .

CrazyPuppet
    24. Rujan 2016. 19:11

Pozdrav mameee
    Ellie hehe da da to je to sto kaze Ukilele... isto je i kad se nauce ustat pa ne znaju nazad se spustit hahaha
    Abies jel malom bolje?
    Sanjarka nadam se da se pleše ;-)
    Tpol čuvaj živce ;-) 
    Mi danas bili u Sabunikama, sad je sveki tamo. Sve u svemu bilo.je super, Jakov se zaigrao s lopaticama i kanticama, nismo ni znali za njega... a onda se spotaknuo i pošteno rascijepio usnu pa smo imali kratak posjet kirurgiji, al nije trebalo ništa šivat. Al zato je dr. bio teža šupčina... mali naravno plakao kad ga krenuli gledat a ja ga čuvala i lik kaže "ajde mali dobar si ti samo ti mater nije prava", a kad mu je sestra.mazala to pitam jel to mast za zacjeljivanje pa se opet on ubaci ironicno"neeee to mazemo da rana ne zaraste" ... što reć, bas jedan fini gospodin :-/
    Bebé je malo bolje, super mu je bilo vani na zraku, sad vec spava u kreveticu... sunce moje, tolko mi je predivan da bi ga samo ljubila cijeli dan ♡ nadam se da smo do ponedjeljka zdravi :-)
    Vidim uzivate u berbi, uf da bar djed nije prodao svoj vinograd, doba berbe bilo.mi je nesto najljepse

CrazyPuppet
    24. Rujan 2016. 19:25

Sunshine ja sam uvijek za druzenje ;-) ako sam dobro skuzila u cetvrtak bi u lidl pa onda? Ja cu isto ujutro u lidl, ovaj u gradu na Meladi, ne onaj kod intermoda... 
    Bebé mi ovu noc i nije bas uredno spavao pa sam mortus, idem okupat Jakova i u horizontalu 
    Ljubac svima :-*

TPol
    24. Rujan 2016. 21:42

Crazy strašno kakav doktor , budala :( nadam se da je već bolje tvom bebacu

Ugolina Jeste preživjeli ? 
    Danas zatišje ? Hihi 
    Mi cemo sutra probat malo do grada u šetnju vidit cemo kako će proc  danas smo imali katastrofa dan znaci od 12 do sad samo na rukama ciki i vamo tamo nikako zaspat neznam jel već skok ili sta je to 😬😬
    Laku noc ekipa !

bellaru
    24. Rujan 2016. 21:43

Vecer dame! 

Netko pitao kako oblacit bebu za spavanje i dal bodi ispod pidjame. Meni pedijatrica rekla da ne previse utoplit bebu da moze beba spavat na 15 stupnjeva i bez centralnog grijanja. Sta ce meni biti problem jer mi je stalno hladno. 

Crazy nabijem ti pedijatra. Sta mu nisi rekla da je bas pametnjakovic😵  

Cure nadam se da su djecica ozdravila a i vi! Cujem da su viroze krenule i odma sam se pocela kljukat supradynom! Pazite se gdje idete pogotovo sad shopping centri sa bebicama . 

Nove mame dobro dosle i samo nam pisite... 

Vidim kave se dogovaraju😁😁😁 

Joj ja jucer imala posla u firmi preko glave pa isli kupit kauc!! Sad se kravim na velikom novom kaucu😊😊😊😊 danas bili na djecijem rodendanu. Sutra gosti dolaze...a ja bi se samo kravila na kaucu uz serije svoje😩😩 

E da i mene svi al svi pitaju jel dojim. U restoranu gdje volimo ic vlasnica/konobarica pita jel na prsima i do kad je bio i zasto nije i bas steta sta nije😠😠 nabijem ih sve.

Muz me pita kad cemo se sexat a ja si mislim nikad a govorim moram prvo kod ginica😩😩😩😩😩

bellaru
    24. Rujan 2016. 21:45

Tpol mala ti mladja od mog a vec vislja😂😂😂  a gle joj koseeee😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.