Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2016. 07:56

Dobro jutro svima!
    Mi smo opet imali nocas trening"lezi-digni se- primi Nikolinu-spusti Nikolinu" od 2 do 4.Sada jos spava.Jucer je plakala na vjezbama,valjda joj je bilo dosta svega.Seka dosla kuci ,steta minimalna-izgubljene gumene cizme i potrgan kotacic na koferu.Sada je opet u kuci smijeh i galama

Crazy,kako je maleni?Jel bolje danas?Stigla svekrva?
    Abies,jeste se vi othrvali?Hoces mu dati nekog caja da se ne razboli skroz?Mozda neki blagi sa dumbirom?
    Sanjarka,jesi ti ozdravila?Nasla cipele? Kuda ce Mudrica na izlet?
    Ellie,dobro je da idete u pon na vjezbe pa pitaj za okretanje.Smijesne slatke bebe,kada nesto nauce onda ne znaju kako da prestanu:) Jesi obavila hzzo?

Razred N.Zg slazem se za kavu :)

Abies
    24. Rujan 2016. 09:09

Temp oko 38 neofen pred spavanje. Kroz noć opet bio topli, ujutro živahan bez fibre. 
    Ilani 99% je bronhijalno kod nas. Tako da se pije čaj islandski lišaj. 
    Mame kako je kod vas?

Sunshine1
    24. Rujan 2016. 09:33

Jutro! 
    Bejb krenula sa prvim dnevnim spavanjem. Ispala iz rutine i vratila se na svojr spavanje po pola sata al ono na sekundu. Idemo jucer u kolicima jer si mislim da ce duze spavat i jos kazem mami evo 10 min proslo i jos 20 kad ona na sekundu nakon pola sata!!  ko je pisao na fejsu da tak i kod njih? Sandrich? i onda mi mama kaze da sam tako ja po cijele dane do ponoci i onda odspavala noc,a Tenka je kao pametnija pa ona lijeze u 8...eto kad tad vam se stvari obiju u glavu hahhahaha

Osim izgubljenog ritma luda je ako kamo idem osim u dvoristu pa ovih dana idem po naselju jer po ovakvom ponasanju necemo nikuda. Tak da bas i ne pisen puno. Isle smo po speceraj u ZD i ajd kad smo tamo vec idemo prosetat do orgulja a i da se necak razveseli standovina. Kad se probudila kod orgulja ajme placa. I sjednemo na kavu da je podojom jer je vec bila gladna i deracina na najjace. Uzas,srecom nema puno ljudi. Stali u park da se mali igra a ja smiruj,ne bjezim iz takvih situacija nego ih rjesavam na mjestu. Crazy jos si mislim da cu se javit za kavu ali mislim da ce s njom to bit nemoguce,na godinu sigirno kad bude veca i kad bude lakse s njom. Mislim skocit u lidl pa mozda brzinska kava ili setnja? Mislim da cemo mi ic ujutro oko pola 8/8 da se iznori pa da se uspava u autu....jel guzva tu u zd? Nekako nebi s njom unutra a htjela bi da mi mama ulovi jaknicu i cipelice....

LLR i Hele dobrodosle,mozda sam vec zazeljena dobrodoslicu al bas sam umorna od ovog tjedna.

Velikim deckicima, sanjarki zelim brz oporavak 
    Sanjarka tak jednokratne sam.ja znala u Deichmanna ili Roberto,mislim da deichmann ima manjih brojeva.

Kontinentalke kako ih oblacite za spavanje? Jel ispod pidjame dugaci body? Jel grijanje na vidiku? 
    Imam jos neke str za procitat,a ona jos 20 min za odspavat 
    Jos kazem mami svi kazu strpi se do 3/4 mj za grceve,evo doslo i proslo. Sad kazu strpi se do godine dana...sta onda dok ne ode na faks. A veli ona meni...strpi se dok se ne uda,bit ce lakse

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    24. Rujan 2016. 09:40

Dobar dan tete..evo i nas malo..
    jucer vam se nismo javljali jer je mama ujutro malo bila zivcana a popodne smo imali dugo ocekivane babine, dosla mi je super prijateljica iz drugog grada pa sam se usput malo i izjadala i smirila..tako da vas necu zamarat 😀😀 iii da prva koja je donila nesto sto je primjenjivo sada 💪💪
    nocas show, mali je izgleda u skoku, trazio sisu svako malo, nismo spavali nista..a pred jutro kad je on zaspao mama nije mogla tako da sam ko zombi..evo on i sad spava a ja nemogu 😥😥😴😴
    valjda budemo iza rucka odradili zajednicki spavanac...
    nova mama dobrodosla 😀
    Sanjarka di pirujes? prva noc bez Petrica iza bolnice 🙁 bude to sve ok, zabavi se pa ces mu se sutra posvetit da nadoknadite..a i imas free noc s mm, ne moras tetru bacat preko krevetica 😂😂💏
    jesi nasla jednokratne 👠? ili si ipak uzela dvokratne? 
    jesi bolje? prehlada popustila? ja ostala skroz bez glasa i neki glupi suhi kasalj me hvata koji ce uskoro prec u onaj sa sekretom..😲
    Abies 😘za malenog, drzim fige za dan bez fibre 
    Ellie bravo za Enu i okretanje,bude ona naucila kako i stat s tim..
    Crazy svekrva 😤 cuvaj zivce malac?kako je danas?
    Ilani super za veliku seku, steta je minimalna..ja se sjecam kad je brat bio manji redovno bi na izletima pogubio nesto svoje a donio tuđe haha 😂
    Tpol ko je ljutio?

Sunshine1
    24. Rujan 2016. 09:46

Btw sanjarka bas me zanima kako ce decko sam sa svekricima jer nas ceka svadba 19.11. I napisat ces mi i kako si ti to izdrzala!!
    Iako ja je mislim sprrmit u 8 na spavanje pa doc kad me sveki pozove... 5 min smo autom.
    I zvala me kolegica jel bi im dosla pomoc odradit godisnji kongres u 11/12 mj ovisi kad se dog. Hm hm ja bi,jer je stimulacija ogromnaaa,al pripreme su 2 tjedna a traje 3 dana i to naravno i ZG. Eventualno da si sad pripremam mlijeko za tada,da radim do 12/13 a ova tri dana nekako izdrzat. Ili nac cuvalicu u zg. A tad ce bit 5/5,5 mj. Moram si jos vagnut.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    24. Rujan 2016. 10:23

Jutro. Evo nas s kave s razredom iz Petrove. Nase sve mrvice od 2kg su narasle I dobro napreduju. 
    Illani njima su rekli na Hzzo da mogu trazit zbog goljaka produljenje porodiljnog kad beba navrsi 10mj,.predajes sve s med dokumentacijom kod njih s zahtjevom.

Sunshine ja bi na tvom mjestu odradila kongres... ja cu sad vidjet sto mi trrba za sudskog tumaca, hocu si to polozit

Ostalo nisam zapamtila 😄 lijep dan svima zelimo

Ugolina
    24. Rujan 2016. 11:26

Mi danas u berbi kod mojih strine i strica,hehe, tocnije svi ostali u vinogradu,a ja i malecka kod strine u kuci..ostala i ona pripremat rucak za berace a i zbog njene mame koja ima alzheimera pa ju se ne smije ostavit samu..dosao moj tata isto,vec poceo pec rostilj.. Malo nam je sve to poremetilo ritam jer bejbi nije jos tu bila i zeznulo ju sto je u autu zaspala..malo se unervozila,nije niti cicati htjela,samo se okrece i gleda gdje je..morala dat ad i otic u sobu na kat,jedva sam ju uspavala,al vec se sva trza,plitko spava i nesigurna mi je pa sjedim kraj nje..povremeno otvori oci pa kad me vidi opet zadrijema...ko zna kako cemo prezivjet dan..ak bu koma picim doma s njom poslije rucka jer bi oko sest jos trebali na neke krstitke..sve nam se nes pripetilo.. Pozdrav!

Ugolina
    24. Rujan 2016. 12:00

Sunshine,dok se ne uda, hahaha,lom

deeka
    24. Rujan 2016. 12:05

Dan!
    Moji svekrici i mm rade vino iza kuce, a ja i Aurora pomazemo gledanjem. Haha :)

TPol
    24. Rujan 2016. 12:42

Evo i meine , Bas je prekrasan dan popodne moramo malo u šetnju !

Deka u kapima je simeticon , zovu se Antiflat ali ja sam u Au tako da mislim da ima nesto i u hr samo se drugačije zove , dva dana je imala slabije grčeve i kraće plakala valjda pomažu , provedite se lijepo 😘

Sanjarka nadam se da si našla cipelice ima mozda i u hm sta ? 

Ugolina , da bebe bas ne vole mijenjat svoj ritam al opet teško bit s njima stalno na jednom mjestu , znaci bit će vina pošalji malo :) kad prestanem dojit napit cu se hahah ozbiljno kažem Haha

A sta se tiče nervoze svi me živciraju , samo nesto pametuju a najgore nisam ni pitala za savjet nit mi treba Haha.... Sveki je išla samnom pedijatrici reko ajd neka je , žena je na mjestu ali nismo uopće na istoj valnoj dužini plus nekako mene doživljava isto kao djete , valjda jaz generacije sta reci ? Onda nazovem moju mamu i ona mi digne tlak s nekim savjetima Haha ... I onda uleti mm i kaže da imam PMS e reko bilo je lijepo 9mjeseci bas sam bila lijepo raspoložena i nisam uopće bila nervozna zato sad  😈😈😈

Baby lijepo da si se nekom izjadala i da ti onda ne pametuje to su rijetki prijatelji i ljudi 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.