Marigmar puzevski!! Kao upisala me al cekas naravno. Kao sad smo privatno isli kod nje. Al upise karton i sve
Tak je i mojoj sestri al ona nije nis placala. Al me pitala preko koga smo dosli. I moja sestra je preko svoje prijateljice. Platila 250 kn. Sljivis tih 250 kn . Potrosila bi na neku glupost. A zena fakat sve objasni. Sve te detaljno ispita i sve detaljno pregleda i uputi te. Ja odusevljena!
Bas me.zanima oce mali kakat od tvojeg kompota😁😁
A next. Tamo i nema bas puno izbora u ducanu al sam svejedno uzela pidjamice i hlacice 😁😁 i sad cu jos narucit za krstitke nes od tog 3😕
Splicanke/ zadranke kakvo je vrijeme dole? Pakiram mm pa ne znam koje kosulje spremit
Cure kojima sam poslala zahtjev za prijateljstvo,nemojte da vam to bude čudno, jer je slučajno....dok vas čitam na mobu, mala cica i povremeno me lupa nogom po ruci. Dobro je da nisam ovako nikoga prijavila administratoru :)
Lucy bas isto sa sveki kao kod mene 👍🏻
Taj next mi je bas otkrice juce smo dobili haljinicu pa sam otkrila njihovu stranicu i sad ce bit trosenja 😬😬😬
U hr ima i ducan?
Marigmar mizda je stvarno kompot od sljiva 👍🏻
Tpol Next je zlo 😄. Imaju u Zg dva ducana. Al puno je veci izbor online.
Ja sam si zabranila ici tamo.
H&m mi za nase bebace male ima dosta dosadnu robicu, al vec vidim kad poraste da necu smjeti ulazit unutra, pogotovo s onim smanjenim porodiljnim...
Illani znaci ti I Nikolina imate opak plan sve nas prijavit pa da vladate solo ovdje 😄😄😄
A next na tak i tak samo online kupujem, uopce nisam bila u dućanu njihovom
Sortiraj odgovore
Najstariji