Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    20. Rujan 2016. 19:56

bellaru
    20. Rujan 2016. 20:13

Marigmar puzevski!! Kao upisala me al cekas naravno. Kao sad smo privatno isli kod nje. Al upise karton i sve
     Tak je i mojoj sestri al ona nije nis placala. Al me pitala preko koga smo dosli. I moja sestra je preko svoje prijateljice. Platila 250 kn. Sljivis tih 250 kn . Potrosila bi na neku glupost. A zena fakat sve objasni. Sve te detaljno ispita i sve detaljno pregleda i uputi te. Ja odusevljena! 

Bas me.zanima oce mali kakat od tvojeg kompota😁😁 

A next. Tamo i nema bas puno izbora u ducanu al sam svejedno uzela pidjamice i hlacice 😁😁 i sad cu jos narucit za krstitke nes od tog 3😕

Ellie00
    20. Rujan 2016. 20:16

Splicanke/ zadranke kakvo je vrijeme dole? Pakiram mm pa ne znam koje kosulje spremit

20. Rujan 2016. 20:20

Cure kojima sam poslala zahtjev za prijateljstvo,nemojte da vam to bude čudno, jer je slučajno....dok vas čitam na mobu, mala cica i povremeno me lupa nogom po ruci. Dobro je da nisam ovako nikoga prijavila administratoru :)

TPol
    20. Rujan 2016. 20:22

Lucy bas isto sa sveki kao kod mene 👍🏻

Taj next mi je bas otkrice juce smo dobili haljinicu pa sam otkrila njihovu stranicu i sad ce bit trosenja 😬😬😬
    U hr ima i ducan?

Marigmar mizda je stvarno kompot od sljiva 👍🏻

Ellie00
    20. Rujan 2016. 20:29

Tpol Next je zlo 😄. Imaju u Zg dva ducana. Al puno je veci izbor online. 
    Ja sam si zabranila ici tamo. 
    H&m mi za nase bebace male ima dosta dosadnu robicu, al vec vidim kad poraste da necu smjeti ulazit unutra, pogotovo s onim smanjenim porodiljnim... 

Illani znaci ti I Nikolina imate opak plan sve nas prijavit pa da vladate solo ovdje 😄😄😄

Marigmar
    20. Rujan 2016. 21:23

A next na tak i tak samo online kupujem, uopce nisam bila u dućanu njihovom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.