Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    20. Rujan 2016. 17:47

Cure , kako smrsaviti?? Jedem dosta i stalno sam gladna, valjda zbog dojenja i kako tako smrsaviti??? 

Imam prekrasnu haljinu koju bi nosila na krstenje, a ne stanem u nju. Ni u svoje stare hlace.

Meni rekla gin da dodem za 4 tj, a meni se ne ide k njoj. Imam jos slabo neki zuckasti iscjedak. Cekam da i to prode. Trbuh boli kako kada. Bole me dolje kosti, stidna i one oko nje. Ne znam zasto to?? Je da sam se otvorila bila do kraja, ali nista nije proslo. 

Ja u glavi bi probala seks, ali tijelo mi jos ne bi. Nemam zelju. 

A mi cemo za krstenje imati svatove jer mm ima puno rodbine i svi se moraju zvati. Jer i unuci od babine tetke su velika rodbina. U svatove je htio zvati preko 400 ljudi. On bi cekao tamo pocetak druge god, ali ja ne bih. Ja bih 11.--12. Mj to odradila i gotovo. Ali gdje, nemam pojma. Ne zelim ni razmisljati koliko ce nas restoran kostati za 100-150 ljudi??? 

Lucy16
    20. Rujan 2016. 17:52

TPol i mene moja sveki svaki dan pita sto bih jela. Lijepo sto nam salje rucak i vjerujem da mi zeli ugodit ali rekla sam da nemam zelju ni za cim i jedem samo sto sam gladna ne da mi se jede nesto. Ali svaki dan je isto pitanje. I rekla sam da ne mora vise slati, da cu sama kuhati ali ne odustaje.

bellaru
    20. Rujan 2016. 18:24

Pa jos ste toliko strana ispisale😨😵😨😵😨😵 tko ce vas citat sad😂

Mi bili kod pedijatrice..zenska je ZAKON! muz kad je skuzio da mi idemo obicnom pedijatru u zg i da cemo morat stalno kod nje popizdio je. Mislio mi idemo nekom posebnom doktoru kojeg nema kod nas tu. Malo se ljutnja ublazila nakon pregleda jer je zenska tako detaljna i toliko ti informacija kaze al i dalje je ljut ko ris. Sta cu mu ja. Hocu najboljeg doktora za svog sina pa makar se vozila 30 km do nje. Ne prihvacam osrednje. Al muz to je kuzi. Ak mogu cucka vodit u uh veterinaru mogu i sina doktoru.

bellaru
    20. Rujan 2016. 18:28

A jbt greske u pisanju! Hocu otvorit prozor a ono jebeni smrdljivi martini navalili na prozor. Mrzim ih!!

bellaru
    20. Rujan 2016. 18:48

Ellie leggiero! Volim tamo ici na ferero tortu i cjedjeni sok!!

Evo ja bila u nextu u westu i nema bas nis al mi rekla da odem na internet pogledat i evo tri nasla.

[IMG_20160920_184458.jpg](http://postimg.org/image/ox12gm8jl/)

bellaru
    20. Rujan 2016. 18:57

[![IMG_20160920_184458.jpg](http://s16.postimg.org/hh1sutkud/IMG_20160920_184458.jpg)](http://postimg.org/image/ox12gm8jl/)

bellaru
    20. Rujan 2016. 18:58

Marigmar
    20. Rujan 2016. 19:34

E to je to kaj sam ja gledala bellaru, meni su zakon s time da imaš i onih košulja bodica pa iskombiniras kak hoćeš. A kod koje pedijatrice ste se prijavili, neka poznata ili? Ja sam htjela puževski na Trešnjevci ali ima listu čekanja od 250 ljudi 😂😂😂 nadam se da ce ova biti ok kod koje smo na kraju završili.
    Evo mi došli od bake i kaj mali napravi, napokon se pokaka nakon tjedan dana a kaj je najbolje zadnji puta je kakao isto kod bake 😂😂😂 očito mu se kaka od nje 😂😂😂 šalim se naravno 😜
    I sad dobio za nagradu cicu iako je jeo prije nego smo isli doma i zaspao 👍🏻👍🏻👍🏻 Joj samo da sad počne kakati redovito, toga je toliko bilo strašno i tak je jecao dok je kakao pa jadno koje dijete. Jucer sam skuhala kompot to suhih šljiva i jabuka možda mu je to pomoglo, sada cu svaki dan to jesti pa cu vidjeti, ako nije do toga selimo kod bake 😂😂😂

Marigmar
    20. Rujan 2016. 19:35

Sto se tiče Nexta za mene je bolje da ne pristupam vise njihovim stranicama, vec do sad bar 100€ ostavila, stvarno su skupi ali prekrasno, sad sam naručila kariranu košulju bodi Za malog 🔝🔝🔝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.