Sanjarka, loša noćmeni sad s malom tako od početka i ja to smatram super noćima
vjeruj mi, ne želiš saznati što znači loša noć...vidi našu Marigmar. Dugujem odgovor za more, bilo je super! baš nam se poklopilo lijepo vrijeme, a uzeli smo all inclusive, tako da sam se stvarno odmorila...mm je bilo hladno more, tako da smo se curke i ja kupale, a on čuvao bebačicu! malo su se zbližili tatica i najmlađa pa je i to dodatan plus
Mare, probaj Plymicolom...meni je on pomagao kad ništa drugo nije za taj osip
moram vam se pohvaliti da sam jučer postala tetkašogi rodila malu curicu...al njen porod mi oduzeo 10 g.života...mučili je 30 sati i onda carski! i to u Njemačkoj pa kao tamo je bolje! i to još porod krenuo s puknutim vodenjakom, kod nas bi je porodili u roku 12 sati, ludi smo svi bili, ali hvala Bogu obje su na kraju super
I p.s. sorry šta upadam ko padobranac opet, ali mala spava već dva sata pa čitam i ostale teme da ubijem vrijeme
Ma svaki savjet mi je dobro došao, jer ovak je bas teško jos me proganja to Kan on ne spava bas i o da si mislis sa li bude imao kakve posljedice zbog toga, od stvarno jako malo spava od 10 dana kada je imao i kada je to sve krenulo, pa jos i to njegovo naprezanje i stenjanje pa moje nespavanje, moje krvarenje, sve skupa me brine
Marigmar drzi se stvarno nije lako :(
Sanjarka ozdravi brzo
Kod nas bila isto cudna noc, obicno nakon sta pocicka zaspi al nocas je zahtjelava nosanje i u 6 budna kao sovica i onda dok je oept zaspala ... 😬
Mi u petak imamo termin kod pedijatrice bas me zanima kolko je dobila na kilazi i kolko je narasla 😀
Kupila sma ergo baby pa cemo u setnju 👍🏻
Curica dobro da je sve proslo kod tvoje šogi ali bas je i ovde u Au od bolnice do bolnice ... Cestitke!
Vidim pricga o shoppingu ja sam ovisna o njemu i kad ne mogu po trg onda online hahha,... Al sad cu to smanjit sad narucijem samo za bebu 😬
Pozdrav!! Moj L imao jadan gadan osip i izbacila vlažne, brišem ga vodicom i mažem jgl kremom i za sad je odlično, evo 3 tjedna tako
Meni upravo bila patronažna ?! Treba oib i mbo. Usput bla bla, kako cjepivo prošlo ok... Sve ok. Pitam za to bljuckanje i kakanje. Niš novog saznanja. Blenula da je samo na cici. Da da dokaz sam da veličina nije bitna.
Ugolina možda i tvoja po tom poslu stiže😏
Kako ostale (3+m) bebe, moja je počela lovit i stavljat nožne prste u usta😲 malo prerano
Sad osim partihla bodića još ću morat i hlače mijenjat.... Joj meni joj😀
Sortiraj odgovore
Najstariji