I ja isto svega vraga cuvala,samo sto kad sam se udala sam sve sa sobom dovukla u novi stan skupa sa cijelom sobom..taj namjestaj sam dobila od tate kad sam sest godina imala,dok sam bila trudna muz je ormar i stol obojio u bijelo i sada moja curica ima tu moju sobu u mom ormaru ima svoje stvari i pelene a na mom stolu gdje sam zadace pisala ima podlogu za prematanje i tu kaka,hahaha... A ove sitne pizarije i uspomene smo spremili kod muzevih na tavan jer oni gore uopce ne mogu vise,tak da su na sigurnom..
Dojmovi torte... Iako nisam ljubitelj cokolade bila je odlicna!!!i brzo gotova.
Bellaru slike su super i sin takoder. Na svakoj slici izgleda drugacije. Na nekoj je buci a na drugoj mali svrco.
To valjda tako sva djeca dok su jos mali mali, u svakoj pozi je drugaciji.
Svekrve...i dalje nepresusna tema. Svaka cast izuzetcima ali mislim da vecina njih ne moze prihvatiti da im sin vise nije pod njihovom suknjom i da ima svoju obitelj. Moja nije blizu ali od kad smo se ozenili totalno se promjenila. A jedva je cekala svadbu i onda se ponasa kao da sam joj otela sina. Nemam potrebu uopce komunicirati s njom ni sa svekrom, a i mm isto tako. Samo koliko mora.!
Mi krstitke jos nismo, razmisljamo gdje bi. Dal u restoranu ili doma...😩 I koga sve pozvati, bas mi je tesko to. Srecom pa se oko krsnih kumova nismo prepirali tko ce biti, odma smo se dogovorili.
Jel kava barem dobra ?? 😬😬😬 konj je bas lijep volim konjice 😀
Eto nema gosti i mala dobra 😕 Mora da skuzi da je neko tu pa onda namjerno haha....
Crazy reci da si ga oprala i sad vise nije za upotrebu
Svekrve opet tema hihi , evo mi sad zivimo blizu i ona se stalno nudi pomoc, al nema sta pomoc, ja kazem kao sko oce vidit malu nek svrati kuci sam, al nece.... Znaci samo ako bi bilo nesto za pomoc onda bi dosla 😕 A rekla sam glupo mi nosit njima malu kad spava taman ju razbudim jer ona kad je budna ili place ili jede 😕
Bila je par dana pomoglo kad smo dosli iz bolnice kuhala al svaki put je pitala sta da kuha i meni to onda nije na pomoc 😬 Jedem sta das ili sama smisljam i kuham hihi
Kakvo vrijeme kod vas? Ovde puse i hladno, danas smo u kuci 😀
Ellie je sigurno ostale sve vise manje znam, Split nije velik grad a ja u ugostiteljstvu dugo..a taj lokal mi je nepoznanica a i znam da ih ima svugdje😉😉 cini mi se dobar posao odraduju a bome i tm kao odgovorni 🤔
Sanjarka eee sad nesmin svasta javno, zgodan, visok i nadasve dobar tip 😂😉 iden se sramit, hormoni ocito rade svoje 😂😂😂ja cu ko i mare po sexy underwear pa cu se makar gledat u ogledalo dok mm ne dode 😂😂😂🔫🔫
Karlafi ja sa svojom svekrivom kave pila a sad je nemogu vidit nacrtanu..4 godine navijala za brak i bebu, sad kad joj se sve to ispunilo mene ne podnosi a za malog nit da upita..ko je tu lud???
sreca pa je ne gledam ako ne zelim
cure jel ko od vas radio mokri kolac s cokoladom pa da mi rece kakav je? jede mi se nesto cokoladno i socno a i prija mi sutra dolazi s malim pa da se nade nesto slatko uz kavu..
moj muz ko stara baba skuplja stvari jer ce mu mozda nesto zatrebat pa ja redovno uvedem cistku i pobacam..nedavno sam bacila punu veliku kutiju njegovih majica kratkih rukava starih pa ono bar 5-6godina..
Evo mene kod frizerke.mm dosao ranije pa ja dobila free popodne. Stavit cu odmah I trajni lak.
Mm zadovoljan na poslu,puno radi al ima dobru ekipu, sire se, otvaraju.. puno izazova al cijene njegov rad
Jbt sta ste se raspisale. Pola dana citam zaostatke.
Ja bila u ginekologinje, kaze da he sve skolsku, lupo zaraslo, sve se pomalo vraca na svoje misto.
I dobila uporabnu dozvolu :)
Samo sta kad je vecer i vrime za druzenje s mm, moja mala vristi od grceva. Uff
baby kakav ti to primjerak muzijaka opisujes 😂😁 sta postoje jos takvi 😎😄
Ja cu da kupujem sexy rublje da pripremim kad dobijem dozvolu od doktora da mogu mm draziti😈
Sanjarka i Mare, hvala na cestitkama!! Bas je brzo proslo.
Ugolina, ja imala toliku kosu ali se poslije poroda po noci uzasno znojim da mi kosa zna biti skroz mokra. Dosadilo mi prati svako jutro i osisala se. Nisam bas zadovoljna, ali tjesim se da ce narasti. Pretpostavljam da je to znojenje od hormona??
Sortiraj odgovore
Najstariji