Evo da se javim dok ona spava na meni. Spici je grc svako malo pa se probudi :(
Nasa noc je bila sa spavanjem do 3, pa do 5ipo i onda je grc probudija pa nista od spavanja nadalje.
Citala sam negdi da su najgori oko 6.tjedna tako da se nadam da ce pomalo padat.
Hvala cure na podršci najbolje ste 😘😘😘
Evo došla mi prva pošiljka od HM bome sam pretjerala ne bude stigao to sve iznositi 😁
Jos čekam next da dođe i jos jedan HM, ubijam tugu u shopingu, i jos mi je mm jucer stao na žulj i završio na crnoj listi, ne pričam sa njim do daljnjeg osim osnovne stvari sta me pita, kako sam ga hvalila sad mi se sve vratilo, znam da moze uvijek i gori biti tak on kaze, ali zasto se uspoređivati sa gorim treba težiti boljem.
Evo javila mi frendica da je rodila danas, napokon, sutra je trebala imati inducirani jer joj je termin bio 13.09 ono sta me šokiralo je težina bebe, samo 2800g 😱
Hello mame 😘
Ja bila do cc1. Uzela mu na kraju mobile za krevetic na bon od mullera. Bila uzet nesto za pocastit goste koji danas dolaze. Nisam uspila pronac jednokratne cipele 😂
Junior spavao teti od 10-11 i sad ce uskoro drugi spavanac.
Sunshine mi smo se vratili unatrag ovako se budio kad je bio novorodence. On vec dugo spava 20-4 ili 5-8. Nesto se dogodilo kad mi se opet budi 1,2 pa oko 6,6ipo a prije je mogao i 8, 9 sati u komadu.
Marigmar hvala na infu o h&m nasla sam mu tamo jaketu za zimu pa bi mogla iskoristit 15% 😆
Daj nam slikni sto si kupila 😉
S cime tm ljutio? 😔
Mare 😔 nadam se da ce te uspit rijesit osip cim prije.
Crazy sta kaze ped.? ☺
Ellie haha mi i kad dobijemo komplimente nesto zakompliciramo 😆
Curice ja se u startu ispricala Marigmar hehe nije losa noc al su nam se pokvarile ocito pa sto cu jadna nego kukat hehe.
Bas mi je drago da vam je bilo lijepo na moru 🤗
U cestitkeeee na prinovi ❤ ajme 30h poroda 😱😱😱
Tiny 😘 citamo mi i vas redovno 😉
Tpol uzivajte u setnjama u ergu 😎
Abies vec nozice u usta ooooo bome uranila imenjakinja napredna curka 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar ma da zenska sa svima isto postupa. I sama kaze morate vi imat povjerenja u mene. I da ako je beba slucajno malo prehladjena nece cijepit da nebi bio pod temperaturum. Da bolje pricekat koji dan il tjedan. Ma ja bi na tvom mjestu odma isla kod nje pogtovo sad u ovoj situaciji.
Abies ne smije karlo slatko al zato ja smijem😛 ajme tvog shoppinga 😨😵 dobro imas volje ic igdje. Samo ti je uletila patronazna??? Koji k??? Sta im je to neka nova fora?jedino je moja rekla da ce doci jos jednom i nije se vise nikad pojavila. Petra napredna 😁
Sanjarka ma sram ga bilo!😁😁😁 rodio se sa 50 cm 3720 g. A ruksak pun cokolade skupljam zivotinjsko pa zicam duplice😁
Karlafi ja vodim cucka u zg vevetrinaru i na to je lud😁😁 navikla na te veterinare i mozes se slikat. Meni to nije problem. Za ljude i zivotinje koje volim idem i na kraj svijeta😊😊 ma on se sad frnji al i on bi svejedno isto to napravio ko i ja .
A ova pedijatrica je odlicna..nece te sprasit ako dodjes sa djetetom koje ima temperaturu kao drugi pedijatri i nije bezobrazna itd..bas je onakva kako bi svaki pedijatar trrbao biti prema svom malom pacjentu i njegovom roditelju.
Mare meni zenska u ljekarni rekla da se ne smije sa sudokremom dugo mazat jer se koza navikne pa vise krema ne pomaze. Znam da se tvoja mala ne maze dugo al cisto da znas😁 probaj joj luftat dupence da malo zraka dobije. Stavi ju na podlozak.
Ellie il sad izgledas ko klinka il muz hoce rec da si inace ko baba😛😛😛 salim se😁
I ja sam.probala mullerove i stvarno su mi super. Sad.cu dvojku kupit. Malo su manje od pampersa al super upiju ..super su.
Curica cestitam na necakinji!! Eto vidis nije nam tu u hr tako ni lose radjat kad cujes ovako nesto..
Moj je nocas cak 4 h odspavao😁😁 rekla pedica da ce sad pocet po 5 h spavat😊😊😊 jedva cekam to.
Joj online shopping. Primi me pa preko ebaya narucujem gluposti onda kad pocnu stizat paketi mama mi se kriza jer ona preuzima postu😁😁😁 pa pita koliki ce mi racun doc za amex😁😁
A sad kad mozes i h&m i ostalo narucivat online i sad otkrila next..jao jao🙈🙈🙈🙈
Seka i ja u rimu u 4 mj bile i kao za trosit imamo 200 eura i to nam je za klopu i to je to. Necemo nista kupovat. I zove nju zenska jedna da joj uzme u nesspresu neko sranje za radit pjenu pa kad je cula da je to noviji model daj uzmi jos jedan za susjeda a sranje kosta 80 eura i sta cemo, ne moze reci da nema para. Zovem ja amex da pitam dal mogu ro dvoje provuc na karticu da me ne odbiju. Kaze zenska meni ma vi mozete slobod o trosit i premo 500 eura! Isuse dragi boze..ko da je demon shoppinga usao u nas. Mislite sa nismo potrosile 600 eura?? Tri mjeseca sam amex otplacivala😂😂😂😂 eto kad babama kazes da kartica nema limit. Ponese te😁😁
Dok ja napisem svoj post evo jos jedne strane😁
Marigmar samo ti shoppingiraj..ja tako kad se naljutim na muza, mamu, posao, puna mi kappa svega..odem.u city i kupim si nesto skupo😁 mislim si jebite se svi😁 a sad cu i sebi i bebi😁 a kad muza ocu naljutit kupim za cucka novu ogrlicu, jastuk, grickalice😁😁😁 joj i moj muz to govori..kad na tvu vidimo muz tuce zenu ili muz bude nenormalan il neki od njegovih prijatelja napravi sranje kaze vidis kako sam ja dobar..on to doduse kaze u zajebanciji al ono😩 al to i ja njemu kazem kad gledamo emisiju kako zene ubiju muzeve😁😁😁 ja mu kazem..ja te ubijem i za dvije godine sam plafon vani😁😁 samoobrana😁😁
Sanjarka jednokratne cipele😁😁😁
Kakve trazis?
Cure jel imate vi po noci neku lampu upaljenu il nes? Il sam samo ja luda?
Bellaru ponese te haha 😂😂
Pa narastao 4cm sto hoces haha i moj je prvi mjesec tako sa 50 na 54 a nema ni on na koga bit visok 160cm ja 180 mm...
Mare nisam nikad narucivala al mislim da plaćaš odma s karticom
Ja imam nocnu lampu upaljenu cijelu noc zelim ga vidit iako neznam sto cu ako se navikne na svijetlo 😱😱
Da da jednokratne vidila neke lipe stikle u ccc 139kn na akciji i 36 mi velik jbt 😱
Trazim stikle s normalnom debljinom pete i da su zatvorene nije vise za gole nogice pogotovo ne moje bijele 😆
Ja imam isto malu lampicu upaljenu
Ajme Sanjarka ja bi volila da imam malu nogu a ne br 40 pa uvijek problem oko obuce
Moja ce biti visoka ja 172 a mm 185
Sortiraj odgovore
Najstariji