Da da Ellie reci nam da odemo po merci 😂😂😂
Baby cccc sram te bilo! U bunar brzo!
Ahahahahhahah 😂😅😂
Tko joj je muz? 😆
Crazy haha strasan ti je malac hehe 😍😍
Bez bodica? Ja bodic nikad ne skidam neznam zasto al on je uvik na njemu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Od nipcoma sam ja naručila ove male bodice i jako sam zadovoljna jedino kaj su im veličine malo manje od standarda, tipa 62 je kao 56, tak sa pripazite, inače vidjela sam i u Vinogradskoj da imaju njihove bodice, u svakom slučaju 👍🏻
Evo ja otišla opet do mame počistiti svoju djevojačku sobu jer buraz bi uselio, imam novi norveški radijator pa bi on preko zime u moju sobu, no uz ovog mog malca je nemoguća misija ista da napravim, pa jel moguce koliko njega ta probava jeb.. Da oprostite 😡 Vec mu se fakat divim ja bi poludila na živce da me tak stalno muci nesto 😥
Uglavnom našla sam neke staaare stvari jos iz osnovne škole, neka dopisivanja, pa ljubavne poruke pa svašta nesto ali ne stignem pročitati, joj koja su to vremena bila 😂😂😂
Uglavnom dosta toga cu pojačati sta sam čuvala npr. Zahvalnice sa vjenčanja stvarno mi ne trebaju, ali neke stvari cu sačuvati pogotovo to iz osnovne škole pa kada ce biti vremena budem to polijepila u neki rokovnik za uspomenu. Da li ste i vi bile takav hrčak Ko ja i čuvale svašta? Sad u stanu sa mm to ne radim, nista ne čuvam ali tu kod mame 😱😱😱
Marigmar Mi cemo na proljece renovirat kucu moju kraj vz I napravit dva apartmana za iznajmljivat (imamo deal s susjedom koji ima 10 konja), tako da cemo imat kompletnu cistku. Naci ce se tu svega... skupljala sam ranije bas sve. Mislim da su negdje jos sve moje knjige I biljeznice, ulaznice, dnevnici... a ovdje u kuci sve kontra- bas volim bacat sve
Pozdrav od Fiche
Aha,on ima odredeni dio tih pod sobom, kao nekakav voditelj koji obavijestava sto nareduju ovi visi?
Sortiraj odgovore
Najstariji