Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 21:48

Jbt prehlada da te jb prehlada, glava mi je ko cocin bubanj 😫😫😫 nadam se da juniora nece uhvatit jer je on svoju prebolio skroz brzo i bezbolno. 

Popodne pokupili malu u školi i odveli na rockas. A nas troje popili kavu. Junior samo gunđa u kolicima nebi gospodin vise lezao...

Zaspao je oko 20.30h. Vidit cemo sta mi je nocas pripremio 😫
    Btw danas popodne odspavao 3h u komadu neznam kad je zadnji put tako jej!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 22:04

Ellie Ficho je 🔝🔝 hehe 
    U tom kaficu pili nedavno ja i Kokolo kavicu konobar bio super eto prenesi dragom 😂
    Vrijeme ti je po danu kratki rukavi navecer lagani dugi. 

Karlafi hvala na dojmovima za tortu napravim je prvom 😊

Tpol tvoja cura posebna obicno pred drugima glume da su dobri 😂😂
    Profilnaaaa 😍😍😍 kosa je 🔝🔝🔝
    Vrijeme a u suncu vruce u hladu hladno pa se ti misli haha

Baby tebi samo mokro u glavi 😂😂 kakav mokri kolac? Ja radila samo neku mokru tortu 

Deeka super za dobar pregled i uporabnu dozvolu hehe 😆

Lucy meni kg samo padaju al nije sa se trudim pa neznam sta bi ti rekla. 
    Kosa opada od hormona da, cistimo seee 
    150 ljudi krštenje???? 😱😱😱😱😱

Marigmar bravo za kakanje 🔝🔝 baka ima laksativan ucinak hahahah 

Bellaru pusti ti muza 😉 koliko je malac narastao?

Ilani dobro je dok nas Nikolina ne bude pocela prijavljivat haha 

Btw stvarno gdje nam je Vinnie  kad je ono njoj trebala bit kiretaza? 😑

Next uspjesno izbjegavam zasad neznam ni ja kako. Malo mi cijene izgledaju visoke... imaju li ikad online akciju?

bellaru
    20. Rujan 2016. 23:07

Marigmar ne vidim zasto nebi mogla privatno? Kao kako ides privatno ginekologu a imas socijalnog. 
    Ti uvijek mozes promjenit doktora doduse kao jednom godisnje al ak te ova nece primit za godinu dana ko ni mene sigurno zas ne. A do tad si na listi cekanja da te upise😁 pa ja bi na tvom mjestu otisla i pitala. Ja sumnjam da ce odbit 250 kn po pregledu. Sigurno su se krivo sporazumjele. Definitivno odi. Meni je dala puno korisnih informacija. 

U ljekarni mi rekle da cepic rezem po duzini a ona rekla da ni slucajno nego po sirini jer su joj znala doc djeca sa krvavim cmarom?!😨😵 da je previse ostro. Pa recimo u ljekarni frendici rekli biogaiu ne  cesto i dugo koristit a ona kaze do 6 mj svaki dan  pogotovo jer mi je otac dijabeticar. Ma svasta je rekla....e da..da ima suhu kozu na mene da se vidi odma i da ne palim centralno u sobi da on moze spavat i na 15 stupnjeva a u kupaoni eventualno moze bit 24 dok se kupa . Vec vidim da cu se smrznut ko p*** po zimi jer mom muzu je stalno vruce a meni stalno hladno. 

Sanjarka gdje si se prehladila? ! Dobio kilu i dugacki smo 54😁 nebude on puno rastao posto smo muz i ja mali😁😁😁

bellaru
    20. Rujan 2016. 23:08

Sanajrka pa sta nemaju te stranice stalno na popustima nesto kao asos??

Abies
    21. Rujan 2016. 00:30

Zahuktale ste vlakić... Kao da imam karenjinu za čitat da polovim. 
    Bellaru slatka odjelca 👍
    Daj ti meni fotkaj one brojčiće da Karlo ima ruksak pun čokolade
    Ellin muž također razotkriven 😀 
    Svekrve 🐍
    Bila danas kod mame i bake. 😔 Nadam se da će biti bolje. Zasad je. 
    Sunshine imam ja te nipcom i dobri su bodići. Prani na 90, 60 i nisu makli. Malo im jesu modeli manji.
    Ugolina trgovci bi propali po tebi. Eto ja nekako sanjam samostalno u nabavu no neće ići. Više me muka sjedni u auto, vozi, dijete ili djeca spavaju, jedno probudi, drugo će na klik as reći aaaaaeeee. Još po potrebi vadi cicu... Kad se smiri juriš. Sjednem u auto vozim 5km i opet aaaaa kme.. i da od jurnjave ne kupiš većinu toga
    Ilani moj sin tako poslao puno zahtjeva. Ja pak prijava. Trebali bi to bolje urediti. Osobito očisti
    Laku noć ekipo😘

Marigmar
    21. Rujan 2016. 01:04

E intime ja pričam, koji pedijatar bi se uopce sjetio te stvari ti reci, Anina je takva i prema ovima koji nisu privat tak da ne budete mislili da je Ko ginekolozi koji su u bolnici jedna priča platiš i odeš privat Opa eto savjeta.
    Ma vidjeti cu, možda ja se iskreno nadam neću ni trebati previse pedijatra prvu godinu, nadam se ni kasnije, pa cu nakon godine dana otići tamo pitati da idem privatno i bok, a do tada ako bude potrebno tj. Ako ova bude izvodila kao za recimo plivit d sta sam ju zvala da mi mali vrišti od kada ih trošimo a o a kaze da prvi puta to čuje?! I da nemoguce da je od toga, i da mu dajem uz o rok, pa sam otišla kupiti oleovit. Dok recimo Puževski odmah preporuča oleovit jer su blažeg okusa, jer su istraživanja pokazala to i to, navodno jako puno ući i čita o novim stvarima, istražuje i zato sve zna. Kažem, za ova jos 3,4 obavezna pregleda u prvoj godini biti ce i ova ok ali ako budu komplicirale onda ce biti problema. Pazi nisu me pustile sa mamom unutra kao nek baka ceka vani, a muževi komotno ulazili prije nas, i ja glupača šutim, a to nam prvi pregled, ja si zapisala u mob sve kaj moram pitati, mob mi ostao vani kod mame, mali počeo vrištati i naravno da u toj vriski sam pol tog zaboravila, a zato sam htjela da ona bude sa mnom pa kada završi pregled ona van sa njim a ja ostanem u miru pitati sve. Uglavnom slijedeći put cu odmah ući sa mamom pa nek mi nesto kažu.
    Eto mali se probudio sad u plac, prdi Ko lud i sad ne znam da li place zbog gladi ili od probave, nadam se ovo prvo pa da ćemo spavati dalje, makar do sada to nije bio slučaj ali do sada mama nije jela kompot 😜 Idem mantrati dalje 😘 I lijepu noć vam svima zelim

Marigmar
    21. Rujan 2016. 01:05

Super mi je t9 moram ga pod hitno isključiti pa ni ja ne razumijem sta sam napisala 😱

Sanjarka88
    21. Rujan 2016. 07:21

Jutroooooo 

Nahranila dijete i sad neznam sto cu rano mi za išta a spavat vise ne mogu. 
    20.30-2-6.30 i sad zaspao opet. Eto sad imamo i dva buđenja aaaaa. 5. cudna noc ajmo dalje....

Bellaru muz me zarazio tako mi i treba kad imam posla s njim 😆
    Haha nece joj dijete rast s koliko se rodio? Kilo prirasta super 👍

Abies kad procitam kako izgleda tvoj shoping i mene prode volja ic 😂😂😂
    Kakav ruksak pun čokolada i ja bi 😂
    Ljubac mami! 😚

Marigmar i jel bila glad u pitanju? 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.