Sanjarka o kakva dva budenja ti pricas? nama je to kimpletna noc. Skoro isto nam bebani spavaju..kod nas 8-3-6:30/7 ali to je to. Kak je prije spavao kad ti je ovo pokvarena noc?
Sad je zaspala al meni je ovo prvo dnevno spavanje. Ja sam ekstra zadovoljna sa ovim,nadam se da ce kroz mjesec dva dana izbacit to nocno. Jedini se ujutro probudila i u 4 jer ovo prije nije jela kak se spada.
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Ta neka pedijatrica u zg je poznata i tolko razvikana da svi zelite k njoj ili?
Ne znsm bellaru zasto ti se muz ljuti ako kazes da psa vozi veterinatu daleko. Ocito mame i tate ipak ne gledaju isto na djecu. Ja se ne mogu tu pozaliti na svog. Nema toga sto nebi napravio za klince.
Karlafi ne da je razvikana nego je čovjek na prvom mjestu i jako je brižna i ne zuri uvijek daje vremena koliko treba a ne ovi kak te sprase za 5 min i zaboraviš kaj si htio pitati, z of svih ostalih ona i jos njih svega par u ZG su traženi
Sanjarka nažalost nula bodova sat vremena nakon klope počeli mu bolovi do pola 8 ujutro
Cure imate jos do sutra online hm popust 15% i bez poštarine ako trebate kaj, ja mu uzela zimsku jaknu, tregerice, imaju neke bodije 3 za 2, i trenirku gornji dio 😂 To je kad ne spavam noću, bankrot
jutro curke
mi smo imali ok noc,probudila se u 9h sad je prispojena na cici dok ja pijem kavu i tipkam😉
ona dobila pelenski osip😭 ni sudocrem ne pomaze,doslo joj kao opeklina dole,svaki put kad je perem i presvlacim vriska.
Mi imamo super pedrijatricu,uvijek nam sve objasni,da nam dobre savjete,detaljno djecu pregleda,stvarno bez zamjerke je.
Marigmar noćni šoping. Moram pogledat što se nudi.
Jesi probala anticolic masaže, vježbe kroz dan? Gladiš trbuh od gore prema dolje 10ak puta i nakon toga digneš noge prema trbuhu.
Ma ja izbjegavam max trgovinu. Mm obavi većinu.
Nama noć bila vesela. Nadam se boljima.
Joj stvarno više nemam ideja kako vam olakšati.
Ruksak sa slatkišima - netko bi još. Aaahaha to ide za album životinjsko carstvo
Jutro cure, evo mi umjesto klasicne setnje odsetali do pedice. Malo ko da mu je nosic jos zacepljeniji... pa rađe da ga pogleda... nasa pedica je ok, ali cesto bude brzinski... iako se i nema sto fantazirat kod jaslickih šmrklji :-)
Marigmar hvala za dojavu za h&m, pogledat cu bas, valjda vrijedi jos danas.
Nama jucer neki skroz smotan dan, nervoza na kvadrat i cicanje bez ikakvog reda...
Pogledala sam next ima par fora stvarčica... al nije mi ono "shut up and take my money!"
Al online shoping mi je zakon! Al kad sebi bas nesto kupujem moram probat prije i isto mi je tlaka i inace ici sama, a sad s klincima je nemoguca misija... pa onda brzinski kad je starji u jaslicama a mali spava...
Sanjarka drzim fige da se srede nocna buđenja...
Marigmar tebi saljem samo podršku i virtualni hug♡
Mare luftaj guzu, eventualno prebrisi čajem od hrastove kore.
Sunshine pratim vas kako vam ide,i smo manji pa za vama :-) al smo skroz sišli s tracnica iako su nam noci i dalje ok. :-) budemo se skockali malo ovih dana :-)
Jutro. Evo nas iz setnje I kave. Same smo sad dva tri dana. Spavanje uobicajno 8-11-7.
Ja sam se jucer osisala I napravila nokte. Reko mi mm da izgledam 10 god mladje, kkao onda inace izgledam 😄
Mare osip? Koje pelene si koristila?
Mi smo sad na Muellerovim, zadovoljna sam. Ne premoci po noci I fin je mekan
ellie pampers bijelo pakovanje
crazy gdje ima kupiti caj od hrastove kore?
Sortiraj odgovore
Najstariji