Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    20. Rujan 2016. 11:45

Ellie njam njam!!  Gdje jje to???

A gdje ima taj next ducan osim u westu??

mare1989
    20. Rujan 2016. 11:58

Ellie ovo izgleda super kava😊

A tvoja svekrva je specijalan slucaj,svaka cast na tolikom strpljenju ja bi da je takva platila ubojicu da je se rijesi😉😈đ

Ellie00
    20. Rujan 2016. 12:06

To je kod mog dragog 😄

A next ima u pointu I a.mallu

Marigmar
    20. Rujan 2016. 12:36

Tpol nemoj me strašiti sa 4 mj grčeva, ja si računam najkasnije do 3 mj da prestane i tako mantram 😁😁😁

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 12:48

Baby koliko djece ima ona? Omg! Ta bi me satrala da idemo kod nje na vjezbe 😂😂😂
    Hoces ti ic?

Mare samo ti provociraj muza 😆😆

Ellie wow i cokoladicu dobijes 😆 di im je kafic u st? 

Sunshine eto na pao shoping haha
    Ajme ja ne smim, ne smim, ne smim....
    Je je bura je vani 

Ugolina moja cura od 90% njih dobila pokloncic
    I kako ne volis shoping za bebe ja okidam haha

Bellaru ja kombinirala: bijela kosulja  i modra masna u baby centru, modre frajerske hlace iz idexa, tregeri h&m

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    20. Rujan 2016. 12:51

Ola!
    Evo mi odradili i setnju i inhaliranje i papanje i svasta nesto :-)
    Ja mu oblacim samo pidzamicu dugih rukaca i carapice, bez bodica ispod jer mi se cini da mu je i ovak malo vruce... 
    Mislila sam i ja da kazem da mu ne pase, al kakve sam ja srece obit ce mi se o glavu. Inace je to ono klasicno odjelce za krstenja od adaxa, onaj sintetski svjetlucavi "saten" obrubljen plavom vrpcom... Probat cu nes iskombinirat :-/ bar mu hlacice neke uzet... dunno :-/
    Elle daja dobim merci uz kavu, dolazila bih tamo dozivotno :-)
    TPol jooj bas bebaci imaju tajming kad dođu gosti... tako ja ne vidim nikog mjesecima i onda dođu ljudi a mali taman pocne drecat i ajd s njim u sobu i vadi cicu... 
    Drzim vam fige da vas prođu grcevi 
    Mare hehe, ja sam si isto nagledala jedan grudnjak... al ubijaju me u pojam ovi tupferi koje moram stavit unutra da ne procurim... jedva se cekam tog rijesit... 
    A trebala bi i do gin po "uporabnu dozvolu" kako kaze mm :-D
    Malac zadrijemao na cici i glasno cmokne uplasi sam sebe i krene plakat ahahahaha jedva sam ga smirila...

Ellie00
    20. Rujan 2016. 12:55

Danas I sutra se dobiva merci pa pozurite. Al ostale slastice im takodjer super. 
    Sanjarka imas u cIty centru. doduse bez kolaca (zasad)

Mi cemo oko Bozica krstenje imati tako da se ne zamaram. To ce teta kupit. Inace kupila sam joj bodije u baby centru (5 komada129 kn) I jako sam zdovoljna.

Littleladybug
    20. Rujan 2016. 13:17

Sanjarka morat cu nesto kad mm dode, vec. mi lose od ovog mlohavog trbuha, guzica i sveg ostalog..zena ima petero djece a pogledaj je..ja joj znam muza i s njim bi vjerovatno i ja imala toliko djece ako ne i vise 😂😂😂😂
    boze da me ko cuje 😨😨😨
    Ellie ma koji im je kafic u city centru u st? leggiero mozda?

Ellie00
    20. Rujan 2016. 13:45

Haha mozda 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.