Ellie njam njam!! Gdje jje to???
A gdje ima taj next ducan osim u westu??
Ellie ovo izgleda super kava😊
A tvoja svekrva je specijalan slucaj,svaka cast na tolikom strpljenju ja bi da je takva platila ubojicu da je se rijesi😉😈đ
Tpol nemoj me strašiti sa 4 mj grčeva, ja si računam najkasnije do 3 mj da prestane i tako mantram 😁😁😁
Baby koliko djece ima ona? Omg! Ta bi me satrala da idemo kod nje na vjezbe 😂😂😂
Hoces ti ic?
Mare samo ti provociraj muza 😆😆
Ellie wow i cokoladicu dobijes 😆 di im je kafic u st?
Sunshine eto na pao shoping haha
Ajme ja ne smim, ne smim, ne smim....
Je je bura je vani
Ugolina moja cura od 90% njih dobila pokloncic
I kako ne volis shoping za bebe ja okidam haha
Bellaru ja kombinirala: bijela kosulja i modra masna u baby centru, modre frajerske hlace iz idexa, tregeri h&m
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ola!
Evo mi odradili i setnju i inhaliranje i papanje i svasta nesto :-)
Ja mu oblacim samo pidzamicu dugih rukaca i carapice, bez bodica ispod jer mi se cini da mu je i ovak malo vruce...
Mislila sam i ja da kazem da mu ne pase, al kakve sam ja srece obit ce mi se o glavu. Inace je to ono klasicno odjelce za krstenja od adaxa, onaj sintetski svjetlucavi "saten" obrubljen plavom vrpcom... Probat cu nes iskombinirat :-/ bar mu hlacice neke uzet... dunno :-/
Elle daja dobim merci uz kavu, dolazila bih tamo dozivotno :-)
TPol jooj bas bebaci imaju tajming kad dođu gosti... tako ja ne vidim nikog mjesecima i onda dođu ljudi a mali taman pocne drecat i ajd s njim u sobu i vadi cicu...
Drzim vam fige da vas prođu grcevi
Mare hehe, ja sam si isto nagledala jedan grudnjak... al ubijaju me u pojam ovi tupferi koje moram stavit unutra da ne procurim... jedva se cekam tog rijesit...
A trebala bi i do gin po "uporabnu dozvolu" kako kaze mm :-D
Malac zadrijemao na cici i glasno cmokne uplasi sam sebe i krene plakat ahahahaha jedva sam ga smirila...
Danas I sutra se dobiva merci pa pozurite. Al ostale slastice im takodjer super.
Sanjarka imas u cIty centru. doduse bez kolaca (zasad)
Mi cemo oko Bozica krstenje imati tako da se ne zamaram. To ce teta kupit. Inace kupila sam joj bodije u baby centru (5 komada129 kn) I jako sam zdovoljna.
Sanjarka morat cu nesto kad mm dode, vec. mi lose od ovog mlohavog trbuha, guzica i sveg ostalog..zena ima petero djece a pogledaj je..ja joj znam muza i s njim bi vjerovatno i ja imala toliko djece ako ne i vise 😂😂😂😂
boze da me ko cuje 😨😨😨
Ellie ma koji im je kafic u city centru u st? leggiero mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji