Sanjarka u Splitu je negdi, kad vec sopingiras po fejsu baci oko i na to Fit&Mum je stranica..inace teta Tanja koju ces vidit na naslovnoj ima 4il 5 djece 😂 ja sam ko krmaca kraj nje 😂😂
i daa za vrecu predivna mi je,kao prirodna vlakna ovo ono..ionako imam njihove jastuke od bambusa i predobri su mi..ljeti hlade zimi griju 🖒🖒
Mare da nebi ti cetvrto napravila s tim sexy grudnjacima iz New Yorkera 😂😂 super za sveki sto ti stize..mogu li ti je ukrast pa da pokaze mojoj kako se odnosi prema unucima i nevjesti..ova moja nije bila tu kad se to ucilo😂😂
Sunshine tnx,odoh i ja fejsat i sopingirat..ako me muz bude pita di nestaju novcu rec cu mu da pita na ljetnicama 😆😆😆
Tpol sretan 1.minic 😍 da grozno je kad imas goste a beba u elementu..
Crazy jos je malac prehladen 😢 bemu..a za odjelce iskombiniraj ako ti neki dio odgovara s necim novim i reces dau nije ostatak odgovarao..ja cu isto tako probat iskoristit bar nesto od ovog sto je dobio a vjerovatno ga je prerastao..moj je kuci u bodicu dugih rukava i u dugim hlacicama..a vani ako idemo ga pokrijem dekicom..preko noci mi je u jednodjelnoj pidami i pokriven prekrivacem tanjim al se otkriva pa ce uskoro u vrecu..
Ajme sad cu ja ostat kriva za sve bankrote hhahaha uglavnom ja narucila od cartersa, 6 bodica za 166 kn !! Imam nesto njihovog i super mi je. A ovaj Nipcom je HR proizvodnja,nemaju bas nesto ekstra lijepe modele i nista za pogledat na fejsu ali su ekstra jeftini. Tipa 25/30 kn bodic. Mislim da im se treba javit u inbox za cijene i modele koje imaju. Pamuk je nesto deblji ali udoban. Za promijenit super!
Go Mare ja mislim da cu ostat u ovim babljima jos.
Jel to kao neka bura? Moja debelica spava od 8:45, a kaj da joj radim....nek spava. Znam samo da kad je burovito da prespava dan
url=https://lilypie.com]
baby posudit cu ti je da dadne lekciju tvojoj 😂😂😁
ma ja da sam trazila svekrvu ne bi bolju nasla,a nije ni snajka za odbaciti hahaja
ja cu te grudnjake oblaciti i paradirati pred mm samo da ga zajebajem jer je vec lud bez sexa.
sunshine 😁😁 ja sad samo neke topice nosim,jer mi grudnjaci mali svi 😭 a prosle godine ih sve obnovila. Sad opet moram kupovati vece
ja majke mi zudim za svojim malim cicama kad sam imala 29god
Ne mogu vam se nadivit koliko volite kupovat,meni soping ziva smrt,ko da sam kaznjena kad moram nes ic kupit.. I onda kad odem konacno,onda ciljano uletim,kupim,izletim.. Muka mi sto danas idem u centar neki,vec se jezim..idemo u sub na neke krstitke,mislili smo dat samo lovu,al ti ljudi imaju i starije dijete pa moram nes i tom djetetu kupit..prejadno mi je kako neki ljudi kada idu na neku festu ne kupe svoj djeci pa makar neku sitnicu ,pogotovo ako su mali..onda oni jadni gledaju i misle si a meni???!
O majketi kud prije toliko strana ni podne jos nije?!😨😵
Marljive ste jutros mamice! Citam vas kasnije kad se vratimo od doktorice.
E da pitam! Gdje bi mogla kupit za krstenje neku obleku a da nije ono klasicno sta se za kratitke prodaje..dal.je tko vidjeo u kojem ducanu neke lijepe hlace i kosuljicu broj 62?? Mislim manje brojeve
Ugolina ja bjezim od svog vec sad po kuci,uspaljen ko macka kad se tjera😁😃 neki dan mu govorim da vidi dole stanje jer sam se depilirala pa sad ce se bolje vidjeti a on ce meni jesi normalna sta da gledam kad ne mogu da nesto stavim 😊😄
Evo nas na kavi
Opet dobila krivu narudzbu. Al sutim jer necu vise gdje imat ici na kavu
Zavidim svima na normalnim svekrvama...
Bellaru frendica kupila u Nextu za krstenje. Imas I online shop, imaju fora stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji