Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    20. Rujan 2016. 10:49

Sanjarka u Splitu je negdi, kad vec sopingiras po fejsu baci oko i na to Fit&Mum je stranica..inace teta Tanja koju ces vidit na naslovnoj ima 4il 5 djece 😂 ja sam ko krmaca kraj nje  😂😂
    i daa za vrecu predivna mi je,kao prirodna vlakna ovo ono..ionako imam njihove jastuke od bambusa i predobri su mi..ljeti hlade zimi griju 🖒🖒
    Mare da nebi ti cetvrto napravila s tim sexy grudnjacima iz New Yorkera 😂😂 super za sveki sto ti stize..mogu li ti je ukrast pa da pokaze mojoj kako se odnosi prema unucima i nevjesti..ova moja nije bila tu kad se to ucilo😂😂
    Sunshine tnx,odoh i ja fejsat i sopingirat..ako me muz bude pita di nestaju novcu rec cu mu da pita na ljetnicama 😆😆😆
    Tpol sretan 1.minic 😍 da grozno je kad imas goste a beba u elementu..
    Crazy jos je malac prehladen 😢 bemu..a za odjelce iskombiniraj ako ti neki dio odgovara s necim novim i reces dau nije ostatak odgovarao..ja cu isto tako probat iskoristit bar nesto od ovog sto je dobio a vjerovatno ga je prerastao..moj je kuci u bodicu dugih rukava i u dugim hlacicama..a vani ako idemo ga pokrijem dekicom..preko noci mi je u jednodjelnoj pidami i pokriven prekrivacem tanjim al se otkriva pa ce uskoro u vrecu..

Sunshine1
    20. Rujan 2016. 10:59

Ajme sad cu ja ostat kriva za sve bankrote hhahaha uglavnom ja narucila od cartersa, 6 bodica za 166 kn !! Imam nesto njihovog i super mi je. A ovaj Nipcom je HR proizvodnja,nemaju bas nesto ekstra lijepe modele i nista za pogledat na fejsu ali su ekstra jeftini. Tipa 25/30 kn bodic. Mislim da im se treba javit u inbox za cijene i modele koje imaju. Pamuk je nesto deblji ali udoban. Za promijenit super!

Go Mare  ja mislim da cu ostat u ovim babljima jos. 

Jel to kao neka bura? Moja debelica spava od 8:45, a kaj da joj radim....nek spava. Znam samo da kad je burovito da prespava dan

url=https://lilypie.com]

mare1989
    20. Rujan 2016. 11:00

baby posudit cu ti je da dadne lekciju tvojoj 😂😂😁
    ma ja da sam trazila svekrvu ne bi bolju nasla,a nije ni snajka za odbaciti hahaja
    ja cu te grudnjake oblaciti i paradirati pred mm samo da ga zajebajem jer je vec lud bez sexa.

mare1989
    20. Rujan 2016. 11:03

sunshine 😁😁 ja sad samo neke topice nosim,jer mi grudnjaci mali svi 😭 a prosle godine ih sve obnovila. Sad opet moram kupovati vece
    ja majke mi zudim za svojim malim cicama kad sam imala 29god

Ugolina
    20. Rujan 2016. 11:13

Ne mogu vam se nadivit koliko volite kupovat,meni soping ziva smrt,ko da sam kaznjena kad moram nes ic kupit.. I onda kad odem konacno,onda ciljano uletim,kupim,izletim.. Muka mi sto danas idem u centar neki,vec se jezim..idemo u sub na neke krstitke,mislili smo dat samo lovu,al ti ljudi imaju i starije dijete pa moram nes i tom djetetu kupit..prejadno mi je kako neki ljudi kada idu na neku festu ne kupe svoj djeci pa makar neku sitnicu ,pogotovo ako su mali..onda oni jadni gledaju i misle si a meni???!

bellaru
    20. Rujan 2016. 11:24

O majketi kud prije toliko strana ni podne jos nije?!😨😵
    Marljive ste jutros mamice! Citam vas kasnije kad se vratimo od doktorice.

bellaru
    20. Rujan 2016. 11:25

E da pitam! Gdje bi mogla kupit za krstenje neku obleku a da nije ono klasicno sta se za kratitke prodaje..dal.je tko vidjeo u kojem ducanu neke lijepe hlace i kosuljicu broj 62?? Mislim manje brojeve

mare1989
    20. Rujan 2016. 11:33

Ugolina ja bjezim od svog vec sad po kuci,uspaljen ko macka kad se tjera😁😃 neki dan mu govorim da vidi dole stanje jer sam se depilirala pa sad ce se bolje vidjeti a on ce meni jesi normalna sta da gledam kad ne mogu da nesto stavim 😊😄

Ellie00
    20. Rujan 2016. 11:35

Evo nas na kavi
    Opet dobila krivu narudzbu. Al sutim jer necu vise gdje imat ici na kavu

Zavidim svima na normalnim svekrvama... 

Bellaru frendica kupila u Nextu za krstenje. Imas I online shop, imaju fora stvari

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.