sunshine 😂😂😂😂sorry vizualizirala sam si odnos lubenica sljiva..ma zasto bi ostala bez mlijeka..curka papi uredno,normalno da trazi vise..sve je veca pa su vece i potrebe..a cice i tako funkcioniraju ponuda potraznja stil..
i za urlanje, neboj se..ima jos opernih pjevaca u razredu 😂😉
I mene bas zanima kako ce to izgledati. Al instruktorica rekla da probam. Vec je ona htjela napravit neku grupu za mamu i bebe samo mi nekako joga i bebe neidu skupa . Hm vdijet cemo. Ena najmladji jogas ever
Ja sam inace zimogrozna al iskreno pase mi ovo vrijeme. One vrucine mi lagano dosadile vec. Ovako se obucem i ok je. Bio mi je mm kupio jednom za happy tuesday termofor u nekoj fora navlaci i to mi je jedan od najboljih prijatelja kroz zimu...
I moja oce cicat samo resnu oduvijek,al slomim joj duh, kad joj nabijem lijevu u usta i malo joj izdojim ima da cica haha, iako,nekad mi nito to ne uspije pa ju izdojim samo da se stvara dalje
Sunshine Petric sve rijede place zna onako ako bas ogladne pa dok smutim bocu ili ako ne moze zaspat od nervoze i to je onda plač sa suzama. Inace ako mu nesto nije po volji onda gunđa glasno i ljuto neznam.
Jos babinja oooo 😯 bome ih ima kod tebe. Ima i kod mene par ljudi doc al ih nije bilo niti pola kao kod tebe.
Nadam se da ces uspit s dojenjem bar do 6mj ako i ne nije kraj svijeta ne brini 😘
Babycoming i ja se nadam da je faza. Fali mi ono 20-4-8 bez izvodenja izmedu hehe 😂😂😂
Pa nisam bas zimogrozna al jutros mi bas hladno mozda zbog prehlade...
Gdje je taj pilates za mame i bebe? U Solinu?
Meni vec par dana napameti kako bi volila nesto takvo...vise ubit vrijeme nego ista drugo 😆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine,sto se tice babinja,mi smo poseban slucaj.Ja nisam iz Hr inace pa onda moje se niti ni ocekuju,predaleko su.Muzeve rodbine ovdje isto ima jako malo,tako da nam ostaju kumovi,prijatelji .Najvise ih je doslo nasem trecem djetetu,najstarijoj kcerki.Nikolinu su pak dosli vidjeti oni koji nikada prije nisu bili,kolegi s posla ,susjedi i tako.Kod nas su svi dobrodosli,ali da mi se zaredaju goste svako malo pa jos neki koji mi nisu dragi,poludjela bih isto.
I vidjeh tu vrecu za spavanje od vitapura premedena je 😆
Tpol i Lucy sretni prvi minici Lei i Mateu ❤❤
Jutro komadi!
Evo i nama noc bila dobra, al samo zato jer sam ga uspjela nagovorit da se najede. prehlada bas i ne prolazi, pa zovem dr. danas popodne.
Sunshine ahahaha šljiva-lubenica... probaj nazvati rodinu grupu potpore dojenju pa njih pitaj za savjet. Ima ti tu u Zadru isto udruga Izvor za dojenje. Tko zna mozda imaju koju pametnu za rec...
Ellie super mi je čitat tvoje postove, vama je bas fino :-)
Sto se zahlađenja tice meni pase "ko budali šamar"... sad imam duge gaće od pidžame... a poplun neće još... eventualno dekica.
Ja sam posteljine uzela satenske u Ikee i tolko su mi dobreeee.... ova jedna je bila oko 500kn za dupli krevet, al isplatila se, to je savršenstvo za spavanje...
Kosa jos ne ispada jako, al ja je ni nemam puno... osisala sam 10cm pred tjedan dana ;-)
Sestricna mi jucer poslala po tri slikice od svakog, pa ću stavit ako uspijem osposobit internet na laptopu - nemamo flat nego samo mobilni, a mali je ispucao sve gige na kamione i avione i bagere na youtube
Starke su mi super ali samo za vidjet... prenisko to meni, mora mi bit bar malo povisena potpetica... ili obicne patike za setnje i trcanje :-)
Curke pitanje... kad smo krstili starijeg ja sam mu kupila odijelo, a kumu sam rekla samo košuljicu i svijecu. Ali on donio i odijelo. Onda mu to ipak nisam oblacila jer nisam stigla oprat, pa kao bit ce za drugo... sad bih mogla Josipu to obuci, no stvar je u tome da mi se bas i ne sviđa to odjelce :-/ što napravit, jer ti kumovi dolaze i na ovo krstenje...
I jos jedno pitanje, kako oblacite klince sad kad je zahladilo?
Da nam je Ilani bila u trudničkom forumu sa svim tickerima napravile bi i 3000str. Možda je teško s njima, ali velika je i sreća. I prema tati vidim jedni drugima pomažu i ful su povezani.
Btw ljekovito bilje je tati u krvi. Odrastao je na Velebitu gdje baš i nije bilo doktora pa su se liječili prirodom. A ja mu nisam ni do koljena po znanju.
Ugolina kosa do guze! Naši muževi nisu niti svjesni koliko mi dugokose šparamo na frizerima 😀
Baby još malo brojiš 👪 Jeee
Sortiraj odgovore
Najstariji