A sta ja znam,imam ja mlijeka u lijevoj i ne moram joj gurat ali ima puno manje pa se zna ljutit i uvijek si dopuni sa desnom. Preko dana je uvijek s tom lijevom povuci potegni.
Ja znaci vodim sa tim gostima. A ko mi kriv kad se mi puno druzimo,sve su to prijatelji,nesti malo obiteljskih prijatelja odnosno nezeljenih. Rodbine isto malo. Ajde super mi bilo kad je bila 'mala' samo je spavala al kad je krenula bit budna pa deranje i grcevi za vrijeme gosti,uzas. Sad ovaj ostatak ce bit lakse valjda.
Posteljinu.hr pratim i obozavam ih i njihove akcije,ovu sam propustila iako uvijek nesto narucim. Luda sam sa tim akcijama,zato se uvijek i nasmijem sanjarki kupujes ovo od vitapura?
E bas se sinoc cula sa svojm cimkom iz predradaone kad su me ostavili u bolnici. Znaci njena curka je tjedan dana starija od Tenke i jos je ona rodila 36+4/5 nestalo joj mlijeka odmah,krivo je radila al nije ni bitno.... Vec joj uvela rizine pahuljice i frutolino. Mislim vec neko vrijeme!! Malo mi to prerano bez obzira sta je na ad. Al necu pametovat,svi radimo kako je najbolje za djecu. I kaze da su im od toga prestali grcevi!! Hm hm
url=https://lilypie.com]
Crazy zvala rode i nis bas pametno nisu rekle, probala i sta mi Babygirl rekla na fejsu. Valjda jednostavno manja proizvodnja i gotovo. Ne opterecujem se previse,al da bi htjela da su jedna sto se tice velicine i mlijeka bi....jbg
Sunshine meni je to isto jos ful prerano... Ja svoju pedijatricu nisam ni pitala o dohrani jer ni ne razmisljam o tome. Mislim da prije 5.mjeseca ni necu.
Cipelice volim volim volim volim i tenisice. Motam zbog posla imat cipele,stikle,balerinkeni tak. Uvijek izgovor za mm...pa ne mogu hodat ko klosar i uvijek u istome
. Tako da se na poslu izgustam sa haljinama i stiklama a onda po kuci idem ko klosar,po vani u tenisicama i sportskom
Btw jeste otkrile Nipcom babyword robicu? Ja imam 2,3 njihova komada i ok su mi. Mislim narucit od njih jos za zimu kad vidim sta mi fali. Na fejsu su. I nesto sam lajkala 'Robica za najdraze' zenska narucuje carters,kiabi i mustelu i sl....sanjarka eto hahhaha
Jutro!
Nama je jucer bio katastrofa dan hahha, imali smo svoje goste , jedni najavljeno drugi ne. I onda bas kao za napast i beba nije bila raspolozena nego su je cijeli dan kao neki grcici i morala sam je nosit i spavala je na meni. Kad su bili prvi gosti probala sam je ejdno 3 puta vratit u krevet al nema sanse ja sam sjedila na sofi a ona na meni i kad su otisli bez problema spavala u svom kreveticu 😐 Onda su dosli drugi koji su se isto bas zadrzali a mala plakala od grceva pa opet zaspala na meni i onda su otisli a ona jedno dobra dva sata plakala i to bas se derala, susjedi sigurno misle sta opet radimo i jedva zaspala u 23.... Mislim da su bili grcevi i jos strest ....... Al probudila se u 3,6,8 i sad zaspala....
I ta zena mi juce pricala njen prvi mali imao grceve do 4mj nisu spavali ni jednu noc, tako ko ti Marigmar, tako da se nezalim .... 😬😬to je bas strasno za svakog roditelja
I probali su cak sa cepicima od kima ( nisam ni znala da to ima )
Isto pricala za bolnicu u kojoj je rodila samo je za stol prikopcali pa mi je drago da sam ja uspjela izabrat i upast ovde gdje sam se porodila
Sanjarka hvala , Lucy sretan i vama mjesec!
Bellar prekrasne slike , a ovo s marihuanom si mi dala super ideju , stavit cu neke biljke pa da imaju jos tema za razgovor hahhaha
Elle ma necemo te zamrzit samo zelimo da su i nase beb takve hehe
Super video za baby handling 👍🏻
Crazy reci da mu ne pase odjelc nemogu oni znat dal pase ili ne , mali ti je svejedno napredan
Sanjarka valjda ce tvoj petric se vratit na staro 👍🏻
Jutro cure
Tpol i Lucy sretan prvi minic 😚
Majko mila kao da je jucer bilo kad smo se zalile da necemo nikad roditi,pa kontrakcije pa zgaravice 😊😁
Moja je nocas bila nesto nemirna dok je nisam zamotala kao malu sarmu i onda je super spavala.Jutros ju je mm cuvao dok sam isla ja u grad,kaze bilo mu je veselo.Dvoje velikih su skakali po njemu dok je mala spavala kao top 😁 nek vidi malo kako je meni.
Joj sveki mi stize u petak jedva cekam,ima da im djecu pustim i ode ja u shoping 😊😉 u New Yorkeru sam vidila jako lijepe i sexy grudnjake i ode sebi da kupim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji