Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Rujan 2016. 08:10

A tvoj junior slatki,hehe

Ja nebi svoju sebi stavljala u krevet da izvodi ne znam kaj..jos da mi se tak nauci a ne

20. Rujan 2016. 08:18

Sanjarka,ovako nam sada po prvi put.I ja se nadam da je faza,mozda im zubi ne daju mira ili sta ja znam. Bravo za Petra! Nikolina je jos nespretna sa rukicama.Krene uhvatiti igracku sa dvije ruke ali nekako joj uvijek  zavrse u ustima prije nego je uspije zgrabiti.Ali zato isprobava glasovne mogucnosti,vriska, pjeva, bas je glasna postala.

Ellie00
    20. Rujan 2016. 08:20

Jutro, 
    ja odlucila ne pricat o nasim nocima da me ne zamrzite 

Bila jucer na jogi. Mm ide sutra na put pa nebi vise ovaj tj mogla al rekla mi instruktorica da dodjem ujutro u termin (tad je skroz mala grupa) i da povedem Enu. Hm. Probat cu pa cemo vidjet

O da, zahladilo je. Mijenjam poplun za deblji danas. Btw kad smo kod posteljine- kupila neki dan u Posteljina.hr 2 posteljine i prekrivac za krevet za manje od 300 kn. Sve im je na snizenju a bas fina mekana posteljina. 

I meni ispadala kosa al nekako kao da manje ispada sada.Nisam se previse bunila jer mi ionako firzerka stalno prorijedjuje kosu jer je imam puuuuno, samo me smetala sto je bila svugdje. E da,danas idem frizerki. NIsam jos smislila sto cu s njom

Kuhanje- ja se bas lose hranim. A da mi nema mm jos bi i losije. On ruca na poslu (juha, glavno jelo i salata za 17 kn) a ja znam napraviti onda nesto lagano za veceru. Prek dana uglavnom jedem nekuhano sto mi nije bas dobro... Popravit cu se. 

Lucy obicno se vjezbace prati sve do onda kad prohodaju. Meni su objasnili da sto su rijedji termini gore to je bolje (znaci da je beba bolje). Mi imamo 2 put mjesecno s tim da je to vise da nauce roditelje kako vjezbati s bebom i onda moras doma s njima vjezbati svaki dan. 
    Prouci si baby handling je je to zapravo prva vjezba za hipertonus. Znam da ti nisu nista pokazali, ne vode brigu bas. Nama je dosao jednom fizijatar kad je bila u postintenzivnoj pa nam pokazao, al isto osnove... 

Ilani pricala sam bas s zenom koja je bila sa mnom u Petrovoj (doktorica je inace) i njih su poslali na sve te pretrage kao i vas. A sve je kao ok. Mislim da je tu stvar u fizijatrima i kako zele biti detaljni...

Ugolina
    20. Rujan 2016. 08:27

I da hladno vam je sad???!!! Haha,kak cete prezivjet zimu onda??!! Milina od vremena je sad 

Ugolina
    20. Rujan 2016. 08:30

A ja se ne sisam, svakih par mjeseci dva cm, pustam, jos mi desetak cm nedostaje da dode do dupeta,jeej 

Marigmar
    20. Rujan 2016. 08:44

Ilani a bas bi fora bilo da si sve stickere stavila, brzo bi došle do 500  stranica 😂
    Sanjarka ne brini svi se možete požaliti na loše noci ne budem se ja uvrijedila, mi jos imamo fore upola smo mladi 😜
    Makar ja mislim da ovakve grčeve u razredu imamo samo mi 😔 
    Noć standard zaspao oko 21h ali uz gunđanje cijelo vrijeme kak ga frče i buđenje oko 1h papanje i nakon toga opet stenjanje i cendranje, a mišek moj mali.
    Naručila sam u ljekarni Torminalis sirup, netko možda koristio?

Littleladybug
    20. Rujan 2016. 08:44

jutro tete..evo nas naspavani i razigrani..noc nam bila dobra, 9-4-7:30..
    Ugolina da hladno im jeee, a ja ko prasicaaa..meni je ovo vrijeme najdraze, jutro prohladno bez kise, dan suncan al ne prevruc..gustaaaam 😁😁😁
    ja se sisala 20dana prije poroda i to je skratila 15ak cm, ono pola kose otislo..i sad otpada pa ce i druga polovica otic 😂😂
    Abies da da, dijete je disciplina velika..mm je kuci za 20ak dana 🎉🎉🎊 jedva cekaaam..ja sam vise za kuhanje al ima par godina eksperimentiran i s kolacima i zacudo sve ispadne jestivo, valjda pocetnicka sreca 😂😂😂
    Sanjarka 

Sunshine1
    20. Rujan 2016. 08:50

Curka zaspala pa da malo pisem.
    Kako se vasi glasaju/placu? Ona se pocela zadnjih tjedan dana derat ko zadnji mulac. Ja i mm smo u cudu. Ne racunam grceve. Vise ne znam jel ju boli,pelena ,glad...uvijek isto. Iako cim su je izvadili dr je rekla da je sitna,ne tolko kolko smo mislili ali place ko velika...tako da od pocetka je pjevacica!!!

Ellie ti nemas pravo pisat o spavanju!!  tnx za susilicu...prenijet cu mm pa nek bira.

Kosa...pada ko luda,nekad se zacudim kolko padne kako je imam u repu pa kad cesljam se bas iznenadim,al meni isto pase jer bas imam grivu cijelu a sisat se ne zelim jedva sam cekala da naraste. A zahladenje mi jos uvijek pase,valjda jos hormoni djeluju jer sam inace smrzla. 

Ovih dva tjedna mi mama kuha i pere i pegla,iako mi pomalo fale kucanski poslovi  a ja pak vise volim kuhat nego kolace. Nikad mi ne ispadnu lijepo. Fini su i svi ih pojednu brzinski al nije mi to to kad oku nije ugodno pa niti ne radim. A morat cu jer me ceka jos babinja,a barem 10 posjeta!!! Uzas. Ja cini mi se imam najvise posjeta ovdje ilani babinje se kao prorijede sa iducim djetetom? Jel ih puno bilo vidjet Nikolinu?

Mene malo frka oko dojenja. Ona trazi sve vise i bojim se da ne ostanem bez mlijeka. Jos vise jer sam negdje procitala da ako i nestane da je to oko 3,4 mjeseca. Da bar jos mjesec dva bude pa cu lakse kombinirat sa kasicama. A i cini mi se da cu zavrsit sa dojenjem samo na desnoj. Lijeva nikako pa nikako. Sve sam probala. Al sta je tu je,niti prva niti zadnja. Nadam se da nece bit prevelika razlika tipa lubenica-sljiva.

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    20. Rujan 2016. 08:53

Fuck fuck fuck
    Sanjarka steta na losoj nosi, bude to uskoro bolje..mozda Petric ima neku fazu 😉 aaa za rukice super super, pravi momak..
    za grijanje maaa daaaj pa bar kod nas nije toliko hladno..il si zimogrozna toliko? 
    Ellie ajd bas javi dojmove kad odes s Enom na jogu..ovdje kod nas ima teta koja drzi kao satove pilatesa za mame i bebe pa me bas zanima kako to izgleda..onako na videima to izgleda super, mama vjezba i njenih petero djece oko nje,al me zanima info iz prve ruke..
    daa u posteljine imaju cesto akcije a stvari im.budu super..ja s druge strano stalno haram po vitapuru 😂😂 od jastuka, popluna, lonaca, tava 😂😂😂 evo bas gledam malcu uzet vrecu za spavanje od bambusovih vlakana 😂🔫 nisam normalna 
    Ilani steta sto nisi stavila sve tickere, imala bi definitivno najduzi ppotpis u grupi 😉😉

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 08:54

Ugolina ovo je ravno 2. put da sam ga stavila kod sebe. Nisam za to al bas prehlađena i nikakva i nisam imala volje stalno se podizat i oko njega. U 2ipo nakon boce sam ga stavila u krevetic.

Ellie uzivaj u frizera 😎  sto ce Ena raditi dok ti radis jogu? Hehe
    I slobodno se hvali sa svojom curom ona to zasluzuje 😘

Babycoming odlična noc! Ma bravisimo 😘😘😘

Marigmar 😘
    Da definitivno imate najjace grcee u razredu 😔😔😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.