Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2016. 07:31

Cure,napravila sam ticker,ali mi se ne prikazuje,vec samo link.Sto sam krivo napravila,tko se kuzi u to?

Sunshine1
    20. Rujan 2016. 07:34

Mi spavali standardno sa jednim budenjem iako se bejb vrtila i vrtila i vrtila od 4-6. Mi vjerojatno lozimo kad se vratim zbog nje....mm ujutro rekao da si deku skida sa ormara 

Idem pogledat onaj video o babyhendlingu

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 07:40

Znaci forums pa ovaj PseudoHTML, UBBCode and BB Code

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 07:46

Znaci nakon koliko losih noci mogu rec da nam se noc pokvarila? 😂
    Nama je ovo bila 4. po redu i jos gora od prethodnih.
    20-2.30-7. No oko 23 plakanje u snu ja mu vratim dudu on opet nakon 5min i dosadilo mi nakon pola sata stavim ga kod sebe i mir. Probudio se u 2ipo i dobio bocicu. U 5h plakanje kroz san hajde ruka u ruku i duda i zaspe opet, u 6h gleda i "seta" po kreveticu mm mi ga prebaci o onda nešto nemirno odspava do 7h uz milijun okretanja 
    ( soory mlada ekipa znam da su vase noci losije al ovo je za nas loša pa se moram pozalit) hehe

Ilani tebi cura bas bude budna 2h?

20. Rujan 2016. 07:48

Evo,radi! Sanjarka,hvaaalaa!!Nisam za ostalu djecu napravila da ne zauzimam mjesta po citavu stranicu hahah

20. Rujan 2016. 07:51

Sanjarka,nije ona budna cijelo vrijeme,ali ja tek legnem i pocnem tonuti u san kad evo je opet kenjka , a sama niti se ne probudi do kraja.Pa malo cicne pa opet zaspi,a nekad samo sto je uzmem ona spava na rukama i ni ne trazi cicu.Probala sam i da  se ne dizem,reko zaspat ce mozda sama ali ne,ne ide

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 07:53

Abies i kod vas vidim bilo "zanimljivo" nocas. 
    I ja isto volim kolace i torte radit a rucak neeeee !
    Kad smo kod rucka sto se danas sprema? 

Ugolina i meni opada brutalno! Bilo se jednom smirilo nakon odlaska frizeru al evo sad opet

Bellaru pametno si ti to organizirala na svoj rodjendan jednim udarcem dvije muhe 😂😂😎

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 07:55

Ilani jeste vec imali faze da vam se tako pokvari noc? 
    Nadam se da je faza i kod nas i kod vas 😫

Sanjarka88
    20. Rujan 2016. 07:59

I da zahladilo je bome prije kad sam se digla bocu napravit sam bas pomislila da bi bilo lipo kad bi grijanje radilo 😆

Junior s rukama radi odlicno. Fali mu jos malo kordinacije no bas ga lijepo ide ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.