Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    18. Rujan 2016. 10:16

jutro mame..ljetnice se uspavale,pust je forum..
    dan mi je bas onako za izlezavanje, al moj sin ne dijeli moje misljenje..evo ga guguce i igra se sam sa sobom..
    noc kako tako, moglo je i bolje al necemo se zalit..
    Sunshine oooo moj je itekako osjetljiv na promjene vremena, nervozaaaaa..ima tri dana se nije posteno naspavao preko dana..sve nesto pola sata, 20min..odspavao jucer 2h al zato sto sam ja lezala kraj njega i zurila u plafon jer naravno da nisam mogla zaspat..digla se opeglat robu on se probudio..
    Tpol susjedi su cudne biljke..mene je moja pitala zasto mi dijete place..a ja joj odgovorila bice zato sto je beba koja je tada imala niti mjesec dana..nije vise nista pitala..odbrusi, sta se koga tice sto radis sa svojim djetetom..naravno da ce beba plakat ako je nesto muci..a to za kafic i kolica, necu niti komentirat..zanima me razlog zasto mama s kolicima nebi mogla uc u kafic..kod mene je veci problem sto se svugdi pusi a idu ruznija vremena..tako da neznan di cu popit kavu a da se ne nadimimo ko prsutici 😂😂
    Marigmar nama je s grcevima pomoglo povijanje, u pocetku je negodovao al kasnije bi se smirio..probaj, s tim da mu ruke moraju bit cvrsto priljubljene na prsima..i koja snuggle dekica,ja sa njegovim pamucnim pokrivacem sama napravila kukuljicu..
    Mare nadam se da je skok prosao i da cete malo odmorit 😉
    Deeka super da je Aurorica bila dobra , kako je prosla noc?

Littleladybug
    18. Rujan 2016. 10:17

Tpol normalno je da prducka, pogotovo od sab simplexa..on tome i sluzi da izbaci visak zraka iz crijeva 😉

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 11:12

Jutro mame! Kiša pada nemilice.
    Mm isao pomoc starom nesto na selo. Cura se spustila kod bake. Ja i junior se izlezavamo po kaucu sreca dobar je jer mene trbuh rasturaaaa od menge 😔😔😔
    Danas smo kod svekica na rucku a mislila sam prije toga svratit do cc1 po neke stvari...nadam se da ce me prestat bolit ostala sam bez tbl 😫

Noc je bila ok 20.30-3-7. I posli je jos do 8ipo odspavao. 
    Problem mi je sto nocu vise ne cvili nego vice ljuto tako da duda ne pomaze nego se moram odma dignit po bocu dok ne probudi ostatak kuce 

Sunshine i moj jucer dobar dio dana bio nervozan moguce da je do vremena... 😌

Tpol prvi put cujem da netko ne moze s kolicima u kafic wtf??? A i ti susjedi omg. Tocno mi drago sta zivimo u kuci

Crazy masala! 👍 pravi momak 😎 super za dobru krv 😚

Karlafi dojmovi o torti?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 11:14

Ellie nek ste se ti i tm opustili malo 😎

Ilani nadam se da je noc bila iznimkaaaaa

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 11:46

Vjeverice tvom deckicu malom sretan prvi minic ❤😘

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 11:48

Mare profilnaa 😉❤😍

mare1989
    18. Rujan 2016. 12:27

Dobar dan curke

Vjeverice sretan prvi minic 😍

Sanjarka nadam se da ce stomak prestat boliti

moja cura je nocas lijepo spavala,jedino jutros opet repriza od 7h budna i tek sad zaspala,nije bila gladna jedino kad sam je zamotala kao malog crva je zaspala.Vjerojatno od ovog uzasnog vremena je nerovozna

Ugolina
    18. Rujan 2016. 16:58

Bome neko zatisje ovdje..nedjelja..ja uzivam jer mi muz konacno dobio slobodnu nedjelju, ne znam kad je to bilo zadnji put..obicno je jednom tjedno slobodan,a taj dan onda koristimo za otic nekud,obavit nes,a danas konacno doma i sami nas troje .. Joj,kad bi uvijek bilo tako...mala nesto zezala sa spavanjem,al zato sad spava ko top pa mi izvaljeni gledamo tv i sutimo,da se zenska naspava..vani cini se kisica neka pocela..bas je vrijeme za izlezavanje

CrazyPuppet
    18. Rujan 2016. 17:12

Pozdrav mame!
    Vidim kod svih nervoza, kod nas isto, jucer nikako zaspat. Jos ga taj nosic muči. Sestricna ga jucer dosla pofotkat, al mislim da ce bit mozda tri fotke di ne place. Srecom stariji je otkrio svoj talent kao model :-) slike ce bit gotove jednog dana, cura je u guzvi s diplomom, a obzirom da nas slikala besplatno, necu je pozurivat. 
    TPol cula sam za te kafice koji ne pustaju mame s kolicima, sto rec osim zalosno. Glavno da psi smiju svuda... a susjedi joooj kad je Jakov bio beba susjedi se zalili zasto place u 2 ujutro, ono.. ZATO!!! A moze se bušit za vrijeme nedjeljnog rucka, tinejdzeri mogu cijele noci drecat s glazbom i galamit u haustoru, ali svima smeta samo moje dijete, od sve djece koja placu svaku noc... karastrofa. U roku od dva mj smo iselili iz tog stana, jer se nisam osjecala ugodno tamo. Ljudi misle da ce u zgradi imat tisinu ko na pustom otoku...
    Mi stigli natrag u Zadar, opet malo prilagodbe, al nista strasno. Bas sam se izgustala u Međimurju.
    Marigmar joooj sunce malo kako ga buba :-( nisam cula za te dekice, samo za klasicno cvrsto povijanje. Samo da ga sto prije prođe, drži se ♡ a ono s onom šećernom vodom nisi probala?

Sunshine1
    18. Rujan 2016. 17:57

Bas zatisje...nedjelja je! Mm otisao oko 5h. Vec mi fali,a jos pomisao da ga nema 2 tjedna. Iduci vikend je berba grozda pa ne moze a onaj iduci ce doc po nas. 
    Tena danas nadoknaduje jucerasnje nespavanje,iako nervoza je jos prisutna za vrijeme budnosti. Nekako mi lakse kad vidim da nismo jedine 

Crazy super za slikanje. Mali model  mogu si ga zamislit kako frajerski pozira.

Sanjarka si rijesila cc1?
    Mi bili neki dan u supernovoj jer imamo 4 rodendana a mm sigurno nebi kupio sta je meni po volji. Bili u hm-u i tko kaze da se decki ne mogu lijepo obuc,stvari su prrslatke. Jedan nam deckic slavi 1. rodendan, a drugi 3. Vidjeli bomber maslinastu jaknu za ovog veceg aaaa mm rekao da ce si on to kupit i cuvat za bracu 

Iiii budi se...pozdrav

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.