Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    17. Rujan 2016. 19:23

Jao marigmar kako mi ga zao neopisivo. Znam kolko ti je tesko jer moja Tena kad je ulovi grcevi vrsti kao da je ko kolje ali barem ne treje dugo i prestaje sve. 
    Tu snuggle dekicu je meni sogica htjela kupit,mislim da kosta nekih 400,500 kn a za sta...goli k***,za prijenos bebe. Rekla sam da mi rade kupi prijenosni kindic da imam na moru a i mi volimo za vikende proc negdje,nece ga prerast ko tu dekicu.
    Jesi ga probala povijat cvrsto? Mislim da sam gledala negdje u mulleru da ima neka dekica za povijanje a da nije tako skupa....

http://chibolo.com/zamatanje-smirivanje.html

Za onu ovu Ewana sam ja pitala. Bas gledam na proljetnicama da djeluje....e sad...jos uvijek mi nekako preskupa da kupim za probu

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    17. Rujan 2016. 19:40

Pokušala sam ga povijati sa pamučnim pokrivačem pa mi je bio nezadovoljan jako, eventualno mu pase do ruku, ali ruke ne, samo svejedno ga moram nositi Lada ga boli tak da ako ga povijam i jos nosim sav se oznoji i on i ja, jedino sto mu pase je to nosanje, stavila ga jucer U caboo isto nije pasalo, budem opet probala samo moram ujutro dok je dobre bolje ispraksirati se

deeka
    17. Rujan 2016. 21:26

Moje dijete je dobro danas. Uspila sam i opeglat i kucu ocistit, odvest je na kavu. Spavala od 6 do 9. Grceva nema veceras. Danas sam joj dala 3kapi biogaie ujutro i 2 popodne. Moguce da je od toga :)
    Vidit cemo kakva ce bit noc :)

mare1989
    17. Rujan 2016. 21:49

Moja danas lijepo spavala,cak su se i cice lijepo oporavile i napunile 😊. Samo sam joj jutros dala 40ml ad-a. Nadam se da je prosao taj skok,dva dana nerovoze je dosta jos su ovo dvoje velikih jucer cijeli dan bili nemoguci stalno su se tukli i svadali.

mare1989
    17. Rujan 2016. 21:52

Curke nadam se da ce i vase bebice veceras lijepo spavati.😚

• karlafi
    17. Rujan 2016. 22:02

Tpol ne razumijem kako ne smijes s kolicima u kafic? Sta si im ti odgovorila? Strasno!!! Ja si ne mogu zamisliti da radim ko konobarica i da to kazem nekoj mami. 

Bellaru slikice su super. Daj nam pokazi jos koju. Znaci ipak muz nije bio u birtiji nego je donio slike, i bolje mu je😂😂.  Meni je zao sto nemam takve dok je par tjedana, ali to je ovdje kod nas tesko nac. U zagrebu imas svega i svacega. A jesu i vas slikali ili samo bebu ? I dal ste book dobili? Jedna prijateljica je unajmila neki bloom studio i isto su savrsene slike, taj princip tvojih. Mislim da je oko 1100 kn beba i obitelj i 50 fotki. 

Cure kojima bebe tak jako plavu, dal imaju stolicu redovno? Nas je stolica zezala, prestali s d vitam i odmah bolje i nema vise te muke i placa

Marigmar
    17. Rujan 2016. 22:23

Mi smo vit d tek počeli uzimati a stolicu nema vec jako dugo, jednom tjedno ima stolicu i zato se toliko muci i place

TPol
    18. Rujan 2016. 00:00

Evo me tek sad, danas je mala nemirna popodne sve da je uspavamo i onda malo spavala, sad na vece poceli grcevi taman zaspe i probudi je.... Nisam joj danas dala one sabplex kapi moze bit i od tog ko ce znat. Od 6 vodimo borbu za spavanje sad spava 😀

A sta se kafica tice stvarno uzas a ja naravno izisla van, al trebala sam im nest rec, poslala sam sad mail i na facebook poruku pa mozda sefica ili neko procita ... Mislim ok da je kafic pun , pa nebi ni ulazila ali bilo par gosti i mjesta ko u prici, eto tolko o beckoj kulturi hahah . Izgleda da cu morat pitat prije nego ulazim, svasta....
    E a druga stvar danas , ovde obicno svaka ili par zgrada ima tog covijeka zenu koji se za sve brine, i ta gospoda danas nama kaze kako su susjedi iznad nas rekli kao sta mi radimo djetetu kad tolko place i zasto su nam stalno spustene zalozine (u jednoj sobi)  , mislim svasta. Rekla sam ako joj smeta nek zove policiju pa nek vide sta radimo s detetom ili nek ona dode pa ju umiri .... E danas sve neki cudni slucajevi haha 

Moja kaki dobro cijelo vrijeme al otkaz uzimamo ove kaoi za grceve vise prducka 

Mare valjda je prosao skok 👍🏻
    Marigmar valjda ce nesto pomoc, al ti si stvarno sve i isporbala 😞😞 
    Spavajte lijepo

18. Rujan 2016. 09:05

Dobro jutro mame i bebe! 
    Mi smo imale čudnu noć. Nikolina se budila valjda svakih sat vremena, što je čudno, jer inače se budi samo jedanput. Samo se nadam da neće sad i na noć prebaciti ono svoje spavanje na rate. 
    TPol, Nikolina ima pet mjeseci, ali je računaju kao da ima 3.5 mjeseca, jer se rodila šest tjedana prerano. Sticker stavim dok se dočepam kompjutera i malo vremena. 

Sunshine1
    18. Rujan 2016. 09:15

Cure moje nek onda netko kaze da bebe nisu homeopati...po 200ti put ona je jucer ludovala a ja se kao i svaki taj 200ti put nisam sjetila da se vrijemem mijenja a cini mi se i da je pun mjeaec. Znaci kako je dan krenuo lijepo suncano.... cijeli dan nije spavala sat vremena...ma necu niti pisat,sva sam bila izcijedena jos je mm cijelo vrijeme pomagao. Predvecer sam plakala jer vise nisam znala kako joj pomoc i isli je ranije stavot spavat...u 7,10 je zaspala ko klada i oko pola 2 sam je digla u snu na sisu i spavala do pola 7.
    Evo stigli zahladenje i gotova valjda promjena vremeba i ona spava kak se spada.
    Pa jesmo li jedine da je tako osjetljiva?

Tpol jesi me nasmijala  mi isli neki dan sa plaze i kaze susjeda a to ste vi! A ja se pitam a gdje je ta beba i gdje su ti roditelji! I mislim sta rec tim dusebriznicima?! Pa reko nemojte mislit da je mi pustimo da lezi i place....a veli ona a znam al treba ih nosit. Wtf?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.