Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    17. Rujan 2016. 10:51

Jutro cure

Hvala..slikice su mi bas super. Super uspomena. Bilo bi mi zao da nisam.

Nisam nikad neki veliki pusac bila pogotov zadnjh godina..bilo perioda kad bi popusila kutiju na dan a i da ne zapalim po tjedan dana. A kad sam bila mladja nakon srednje...na vixi sama..oci otvorim dohvatim cigarete i zapalim😨 sad mi na samu pomisao zlo! I sad jedva cekala.da zapalim jednu uz kavu al muz rekao sa mi nedo bog da me vidi sa cigaretom😕 zato se moram skrivat😂
    Sunshine  ajme od 20-8 😨😨😨😨😨 i ja biii😁 jesi to isla po tim nekim rasporedima ili je to doslo tako samo od sebe postepeno?

Abies zivotinjsko..imas duplica?😁 jos mi fali 50 slicica😁

Ugolina lako si na glavu pala?

Mare ma zasto bi se osjecala uzasno..pa ako je gladna  bila naravno da ces joj dat jos malo..

Babycoming napada sa svih strana😂😂😂😂

mare1989
    17. Rujan 2016. 10:58

bellaru ma znam al eto,sad spava to je bitno

Sanjarka88
    17. Rujan 2016. 11:22

Sunshine pricaj naaaam 😎 kako vam sad izgleda noc? 

Ja nisam pusila cilu trudnocu i onda se vratim opet na staro i to svjesno jbg gusti su gusti. Ujutro prvo cigara jbg 😂
    To ja jedina pusim na ljetnicama? 
    Pretpostavljam da da jer ipak skoro sve dojite

Mare nek ti ne bude zao 😘

Baby neki gadan dan za vas jucer nadam se da ce danas bit bolje 😘

Ilani i ja se uvik mislim sto on to razmislja dok me gleda i prica mi 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    17. Rujan 2016. 11:25

Kakvo je vrijeme kod vas?

U Puli malo kisa,pa stane i opet pocne,bas ugodno i lijepo za disati

Marigmar
    17. Rujan 2016. 11:27

Mare bome nam nisu jasne te naše bebice, a mišica mala cim je opet cicu osjetila je zaspala 😊
    Baby blago tebi i ja bi da ovaj moj napada pa bi možda i ja prije zelju dobila nego on sav nesto u rukavicama pa bi pa ne bi pa ga strah jooooj možda zato jer je bio na porodu 😂
    Uspjela sam kvrgu razbiti, kako je mlijeko poteklo nakon toga 😱
    Ja sam prije trudnoće pušila kutiju dnevno i to 15 god, vise se ne mislim vratiti tome ja mislim da sam popušila svoje za ovaj zivot 😂
    Kak me ova kiša zeznula, htjela sam na Martin Breg u berbu kod tate ali nismo jer je kao kiša a tamo nemamo di biti beba i ja sad na kraju sunce 😡 Al dobro mokro je sve tak da svejedno ne bi imali di biti. 
    Bio svekar sad tu na kratko stavila mu malog u bouncer i pobjegla čistiti kupaonu, vratim se a mali spava, reko super sad budete svaki dan dolazili ga uspavati, naravno nije dugo trajalo cim ga napuhne on se probudi.

mare1989
    17. Rujan 2016. 11:34

Marigmar super da si uspjela kvrgu razbiti. Meni patronazna kaze da je kod nje skok,a i to ce proci.Kako je tvoj maleni?

Sanjarka88
    17. Rujan 2016. 11:34

Nama danas dan skroz nakrivo krenuo s tim budenjem u 6.30h.
    Zaspao u 9.30h do 10h i evo sad opet. A ujutro uvik ima jedan kratki san
    Spicila ga nervoza od lose noci vec vidim težak dan ce bit danas 😌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    17. Rujan 2016. 11:45

Moja je jutros od 6h budna bila i samo je bila na cici,cim bi je spustila vriska odma. sad spava vec sigurno 1,5,taman da se  cice odmore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.