Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Rujan 2016. 10:59

Btw,mali ti je bas sladak,ima tak lijepu facicu

Sunshine1
    19. Rujan 2016. 11:03

Bellaru slike su predivne,a ovo za golotinju..bezveze. Bas kako kazes izasli ssu goli. I njima je to prirodno i tako se najbolje osjecaju. Zato uzivaju kod mijenjanja pelena i kupanja. I zato pisaju o kakaju kad im se pelena skine,jer je to za njih prirodno.
    Mi platili slike isto 1000 odnosno slikanje krstnja i malo doma ali ona je vec imala 2 mj i ovo bi bilo neizvedivo. Meni je ovo umjetnost. 

Mu smo dva dana uspavane,jedva docekalo dijete zahladenje...oko 9 dva sata oko 1 dva sata i predvecer pola sata ubije oko...noc standard.

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    19. Rujan 2016. 11:06

Jutro cure!
    Mi malo produzili spavanac, nakupilo mi se buđenja ovih dana, bebo jos uvijek prehlađen. Sad cu mu jednostavno vise puta dnevno to aspirirat, ne znam sto drugo. Mozemo probat s inhalatorom malo ako bude htio. Sad sam u svom miru pa bi trebalo biti lakse. 
    Stan je u žešćem neredu, a meni se nista neda, bas je dan za spavat. Pase mi ovo zahlađenje, izludila me ona sparina vise. Sad se malo jace obuci pa u šetnju.
    Ellie eto pa si danas dobila kavu :-) 
    Ilani brz oporavak tm. A jesu blesavi s tim odlascima na posao kad su ozljeđeni... moj s uganutim gleznjem isao radit... i naravno da i dan danas boli...

Sunshine1
    19. Rujan 2016. 11:07

E jos nesto...bratov mali koji je samnom tu je prehladen. Nedam mu bas da jojnide jako blizu al ne brinem. Mamin dr koji radi s njom je infektolog i kaze da se ja pazim jer ona ima antitijela preko mene. Kad je bila 1 mj dosla je jedna curica kaj je prije 1 tjedan prebolila kozice...isto rekao....ako sam.ih ja prebolila nema brige,ona je zasticena preko mlijeka

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    19. Rujan 2016. 11:36

Bellaru slike su prekrasne kao za neki časopis, mislim da je model zaslužan za to 😜💕😍
    Joj ja sama sebi ne vjerujem da ja ovo podnosim, evo noćas ista stvar od 23h buđenje pa cica i onda show, uspjela ga smiriti oko pola 3 uspavala u bounceru i stavila termofor na trbuščić i odspavao ke do 4 ali nakon toga nista, ujutro oko 9 opet napadaj bolova i plac, pa nakon toga se smirio no nema šanse da zaspe ali bar ga nije bolilo, jedno 5 puta je krenuo zaspati i Opa oci sirom otvorene, sav je vec i on iscrpljen.
    Htjela sam pitati za taj termofor iz Mullera sa košticama od trešnje piše da tek iznad 6mn smiju bebe pa me zanima zasto? Ako netko zna?
    Sad mi je tata došao i stjerao me u sobu da ce on se sa malim baviti ako se probudi, držim fige da se ne probudi 😁 Malo su svi zabrinuti za mene, a i ja sama jer uopce ne znam kak funkcioniram pa ovo traje od 2 tjedna njegovog, imao je samo onih 3 dana kada je spavao po noci 5h, to me valjda pripremao za sad ovo, jer sad mu je najgore.
    Tako da krštenje ćemo obaviti tek kada to sve prođe.

Marigmar
    19. Rujan 2016. 11:38

E da i ne mogu naći na internetu ima na kapcima kao plavu crtu uz trepavice, prvo sam vidjela na jednom oku sad na oba, ako netko zna kaj bi to bilo? Možda od plakanja nesto ili?

Littleladybug
    19. Rujan 2016. 11:39

Sanjarka jednokratne cipele hahahah 😂😂😂 i ja sam vise od tenisica al sam odlucila kupit sebi neke crne salonke da ih imam ovako za prigode jer od tih jednokratnih me noge bole ajme..
    vidim ti si veliki fan starki 😍ja imam doma valjda 4 para najmanje..problem mi je samo sto ih kupujem na djecjem jer imam malu nogu pa nema bas izbora boja..ako uspijem mm nagovorit da ih sebi kupi mogu mi dat nobelovu nagradu..preslatko bi mi bilo da imamo nas troje iste 😍😍
    Mobil platila 180kn s popustom, i on meni spava preko dana obicno u dnevnom kao da se navikne na buku..al evo sad sam ga stavila u krevetic,upalila mobil i zaspao za 5min..mozda ti i netreba jer ti imas onaj viper, mi nemamo 🤔😆
    i za prehladu 😓 brzo nesto za dignit imunitet dok se nije jos razvilo..za veru, dusa me bolila jucer..a i njega, ne skidamo je nikad s ruke..tesko mi se bilo i odvojit od nje kad su mi ruke natekle u trudnoci..tjesimo se s tim da nismo jos obavili crkveno vjencanje pa kad bude cemo ovu novu posvetit..jucer je mm odma zvao zlatara i narucio novu..kako je smrsavio 10kg na brodu, jucer je zaronio u moru i ona je kliznila s prsta..glupost al eto..
    Ilani leda su ok ovako, al cim dignem nesto tesko il uzmem malca u ruke nemogu se uopce naslonit na lijevu nogu..valjda mi treba malo odmora jer ovako mi to ne stigne ni proc..
    Ugolina patronazna? prvi put cujem da ona sad dolazi
    Bellaru ja sam pusila dok nisam ostala trudna i to posteno, al ako mi je nesto odvratno to je mala beba u zadimljenom prostoru..i uvijek ce mi to bit odvratno..zato mi je sad problem a kad sam pusila bilo mi je super sta sam mogla zapalit di god sam tila..sto ces, snac cemo se..skafander i na stekat 😉😆😆

Abies
    19. Rujan 2016. 11:42

Sunshine kozice. ja ih imala lani. Pobrala od malog. Ko iz crtića sam bila 😀
    Bellaru fenomenalno
    To foto jaska ili? 
    Deeka anis kim komorač. Ja sam miksala na 1l vrećicu hipp ili babylove komorač+suban kim+ anis nečiji. Ako možeš izdrobi zrna ako ne opet dobro.
    Mare e neka si makla uzv profilnu, na ovoj se bolje vidi. 
    Lucy veselim se da si nam se pridružila. tm bolovanje zbog cr. To po zakonu ili kolektivni firme u kojoj radi? 
    Porod bio i prošao. Oboje ste ok. Trebat će vremena da potisneš sve. No kad se počne smijat mateo i gugutat pa mama ili tata, imat će više smisla. 
    Ilani sad cura na sljeme, šteta lošeg vremena. Meni s jedne strane žao da nisam na medvednici radila, no s druge i nije. Ekipa je svakakva, a teren isto veseli. Ako imaš volje, tm stavi gavez na ruku, brže će zacijeliti. Rezerva je list trpuca. Ima još jedna biljka odlična za rane al ne znam točan hrv naziv 😱😜 Ajuga reptans - biljka od posjekli (posjekotine)
    Sanjarka imenjakinja bljucka isto. Popodne bih rekla i češće. Ne znam, više mi to ne izgleda normalno. Em kaka po 4-5 puta na dan. I to ko novorođeče u eksplozijama, pa iscuri. Pod blista, veš mašina radi. 
    Usput odluka pala, kupuje se sušilica. Vrijedim si toliko. 
    Ima koja preporuku?
    Malamimi, sjetih te se. Pročitala ili ne pozdravljam. Nadam se da imaš neki ritam.

Abies
    19. Rujan 2016. 11:49

Marigmar plava linija na kapcima? Ne znam. Moguće da je signal nedostatka nečeg. Nazovi pedijatra i mir

mare1989
    19. Rujan 2016. 12:05

Dobar dan

Abies haha nikako da stavim
    novu sliku i meni ona dosadila

Bellaru slike su predivne 😍 maleni je pravi maneken

Moja cijelo jutro place cim se odvojim od nje,sita je i presvucena ali cim se maknem vriska 😩 u wc je moram nositi sa sobom.Sreca bar po noci spava a dan cu preziviti.

Marigmar kapa do poda,treba izdrzati to sve sa cim se ti mucis,nadam se da ce sto ptije to proci kod tvog malenog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.