Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    18. Rujan 2016. 19:00

Evo nas natrag... vikend bio super (jahala jutros) I onda dodjemo doma a svekrva izlazi Iz kuce. Kao dosla pogledat jesmo prozore zatvorili..Ja sam sutila,.mm poludio I rekao joj da vrati kljuceve smjesta. Uglavnom nije bilo ugodno, ja sam se s bebom maknula, njih dvoje se posvadjali.. al sutra ce vec biti kao da nista nije bilo al barem nema kljuceve. 

Ena je super, imamo dobar ritam sad. Budjenje papanje oko 7, zaspi oko 10, spava sat dva I tako cijeli dan.popodne ima malo duze spavanje. Kupat cemo ju sad oko 8 I onda papanje I spavanje.
    Moja sestra jucer s njom provela dan I jos se ne moze nacuditi  kako je dobra. 
    Sve trpamo u usta, najfinije su nam ruke, njami njami.

Marigmar
    18. Rujan 2016. 19:11

Crazy nisam probala sa šećerom ne znam nekak me to frka zašećerenu vodu davati, a i ovak i onak je njemu i prek dana koma, uglavnom cijelo vrijeme i dojimo na zahtjev zbog toga sta mu je to utjeha, i dobiva jako na kilaži zbog toga a probava mu ne funkcionira uglavnom začarani krug. A ne mogu mu ne dati cicu jer je to jedino sto ga smiri, jucer je tako plakao kada mu nisam nakon kupanja dala cicu odmah jer smo nesto izvodili sa oblačenjem pa je potrajalo tak je plakao da je onak otvorenih usta stajao kao da ne moze do daha doci i pocrvenio u sekundi da sam ga golog podojila iste sekunde 😁 Uzas

Ugolina
    18. Rujan 2016. 19:19

Ellie pa ta zena je stvarno za popizdit..ko zna kaj vam radi po kuci dok vas nema..to stvarno prelazi sve mjere..

Marigmar kad mu tak dode da stoji otvorenih usta i ne moze udahnut, puhni mu u lice,onda ce se onak stiltat,al barem ce udahnut.. Koma..

Lucy16
    18. Rujan 2016. 19:20

Pozdrav cure!

Evo i mene napokon ovdje. Za 2 dana punimo mjesec dana. Vec!!?? 

Nekako sam bila bezvoljna i lose poslije poroda. Stalno sam vrtila film u glavi i pitala se jel tako moralo Biti. Samo sam lezala uz svog decka i buljila u njega jer nikako nisam pojmila da je moj. 

Sveki bi poslala rucak.  Sestra bi pospremila i ves sredila. Muz je bio na bolovanju, ima pravo za mene dobiti zbog cr.

Mateo je dobra beba. Place kad ga nesto muci. Jede dobro. Dobio je 800 g u 3 tj. Dojenje mi je nekad napor. Nekad imam osjecaj da se on nikada najesti. Jedino moramo fizijatru i na vjezbe zbog hipertonusa.

deeka
    18. Rujan 2016. 19:46

Zatisjeee....vidi se da je nedilja :) u nas kisa jutros padala, popodne nista, al sad grmi i sijeva pa bi mogla opet. 
    Aurora se okupala i sada spava.
    Mucili je danas malo grcevi, nadam se da nece veceras. Cekam kad ce bit obilno kakanje. Otkad je muce grcevi, onda ima stolicu svakih par dana i to onda bude obilna da bi se odrasli posramija :P

Ellie00
    18. Rujan 2016. 20:01

Lucy dobrodosla. I mi smo ti vjezbaci. Takodjer imamo hioertonus. Al ne bribi. Ispravi se to samo morate marjivo vjezbati, 
    Ena je vec sad manje kruta

Ugolina danas se zacudom uopce nisam nazivcirala. Dapace drago mi je da je tako ispalo. Primjecivala sam ja vec prije da mi je bila u kuci po sitnicama al mi mm govorio da umisljam.. sad bar nema kljuceva. 
    Postoji neki interes za kucu, tj za zemljiste I sad mi kaze mm dal bi ja selila. Moze. Odmah. Kuca je preuredjena, sve je novo al I dalje je glup razmjestaj, I dalje ima uzasne stepenice, preusku garazu, ogromno raskrizje ispred iiiii svekrvu blizu. Hocu selit? Da da da.

Ilani jesi bila na Hzzo?

mare1989
    18. Rujan 2016. 20:01

vecer curke

ellie trebate pustiti sexy igracke po kuci 😁

lucy drago mi je da si se javila bitno da maleni napreduje i da se ti oporavljas

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 20:06

Hej djevojke! Dobra večer ☺

Grmi vani brutalno lajkam 😆
    Bas je osvjezilo.
    Ja bila do cc1 obavila sto sam morala i vise od toga haha 😂😂
    Opet junioru kupila 2 komada robe u baby centru sad imaju neku robicu cool club ma preslatko nesto.
    Ajme stvarno moram prestat s tom robicom ima hrpu toga 😫
    Bila i u mullera sta mogu uzet za poklon bon al nista me se nije posebno dojmilo . Preporuke za neke igračke, i tako neke razvojne stvarčice?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 20:25

Bili i kod svekica jadnicak uvik preskoci spavanje kad tako idemo negdi bas se izneredi.
    Zaspao je u 19 uvik me strah kad tako rano zaspe 😆

Ugolina si uzivala s muzicem danas? 😉

Crazy imas ti malog pozera 😍

Sunshine nek ti vrijeme bez muza cim prije prođe 🤗
    Muske robice ima preslatke inace nebi ja bila u bankrotu haha

Lucy bas mi je drago da si nam se pridruzila ❤

Ellie sveki ti stvarno pretjeruje 😤 seli kad vec mozes!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    18. Rujan 2016. 20:57

heej cure..
    vidim danas zatisje, neka..uzivajte sa svojim obiteljima..meni je danas jedan od onih dana kad jedva cekam da odem lec i da dan prode..krenio je krivo i u tom tonu nastavio..morala san ic u shopping da se oraspolozim kad ono pala u jos vecu depresiju..najprije me jutros mm zove da je izgubio veru znaci momentalni slom zivaca..al ajd bar mi nije lagao i pravio se da se nista nije dogodilo..vjerovatno jer zna da bi ga u tom slucaju za jaja objesila..malac ima tri dana je u nekoj sizi, samo grinta..isli do cc1, kupila mu mobil za krevetic,onu plisanu mazilicu i neku igrackicu..svatila da u dobiveno krsno odjelce vjerovatno nece stat pa se dala u potragu za alternativnim..nasla sebi divnu haljinicu za krstenje al samo u vel.34 koja mi je preko sisa uska da nemogu disat..i to snizena s 1000 na nekih dvjestotinjak kuna jer je zadnji broj..znaci zivcani br.2
    za kraj se malac izbljuvao po mami, sebi, prekrivacu, drugom bodicu i hlacicama koji su bili u blizini..isla ga okupat tus se nekako okrenuo put mene i zalio me od glave do pete..aaaaaaàa
    iden lec bit ce mi najpametnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.