Moja je isto cudna..probudila se u sedam,zaspala u osam,probudila se u devet,zaspala u deset,hehe,al od deset na dalje spava i jos uvijek spava,imala u meduvremenu dva tri "malo bi cicala" budenja,a cicala dve minute..
Da sam znala pomela bi stan,al da primim metlu probudila bi se
Radim po rasporedu Sretna beba ali sam ga prilagodila nama. Znaci nema budenja u 22/23. Jedno 3,4 dana je spavala 8-2-5-7 i sad je 2,3 dana spava 8-3-7/8. Pazim da preko dana nema vise od 3,5 h sna i da joj je prezdanji podoj oko 5 kako bi bila gladna poslije kupanja oko pola 8 da se najede kak se spada. Iako od rodenja je imala super nocni ritam 9-3ili4- 6ili7 tako da smo se recimo vratile na staro.
A jos ne znam jel ima veze je po noci stavljam u onr valjke za bocno spavanje spavat i mirnije spava jer se pretpostavljam ne moze vrtit pi cijelom kindicu,prije sam je kad se pred jutro pocne mrdat znala po 5 puta stavljat natrag na jastuk. E da i ne koristim vise jastuk nego na ravnom spava. Grcevi lagano prestaju tako da ga necu vise koristit do godine dana ili do kada je vec preporuka...moram pocet pisat popis pitanja za kontrolu sa 4 mj. Tada je i cjepljenje? Ili ne
url=https://lilypie.com]
Inace neka nervoza je u zraku..tak da Sanjarka nije junior kriv. Vidim post na rodama da bebe sa 3,5 mj sve nervozne
Kupila sam joj onu gumu za brusit 'zube'...ali jos mora puno vjezbat da ulovi i nacilja usta al barem se nasmijem kako cilja i onda kad si mlati pred licem pa skuzi da nesto ima gleda u to i nije joj jasno otkuda i tko to drzi.....
url=https://lilypie.com]
Cure, moja je danas rekla "mama". Naravno znam da je bilo slučajno, ali svejedno sad se mogu hvalit hihihi.
Jutro!
Tpol neznam ni sama rec jesu kali ublazile. Ono preko dana je zgrci nekad. Ali evo i sinoc od 20 do 23 vristanje. Rasplakala sam se od muke jer je boli.
Mare to je skok. Svi smo ga prosli pa ces i ti. Ja skupljam snage za onaj sa 6 tjedana sta mi dolazi kroz koji dan. Uff
Joj deeka mogu misliti kako ti je bilo, moj sva sreća pa takvo jako plakanje ima možda par minuta dnevno pa mi je koma, jos da traje 3h 😱😱😱 išla neki dan frendica na hitnu ima malu Ko moj Noa staru i vrištala je mala sat i pol bez prestanka, nije htjela cicu niti se nositi i ova nije znala kaj bi pa su otišle na hitnu, nista joj nisu našli ali eto do kuda te odvede taj plac.
Sanjarka pa ja krvarim onak ne prejako ali bome ne i kapljice, osrednje i taman kada se smanji i posmeđi za par dana opet crveno tak da fakat ne kužim dokle.
Mare malac je moj po starom, cijeli san ga muci i stenje i napreže se, malo mi se čini da nekako kao da vec ponekad zna iskontrolirati taj prdec jer nekad ne reagira na njega,ali svejedno jako malo spava jer ga probudi, i kada ga primi jače onda place. jos malo pa ce 2 mj nadam se laganom smirivanju situacije. A sto se skoka tiče meni bio koma ovaj sa 6 tjedana jer je jos u kombinaciji sa ovim vrčevima uzas 😡
Sortiraj odgovore
Najstariji