Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Rujan 2016. 21:06

Baby aaaaaa poznam takve dane 😫

Gdje si mu kupila mobile i igracke? 
    Gdje si vidila tu haljinu? 
    I kad si bila u cc1 opet smo se mimoisle? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    18. Rujan 2016. 21:37

Sanjarka,jesam,bas smo uzivali..volim kad je tak doma i da smo cijeli dan zajedno jer je nekako rijetko sl. Il dobije sl.dan kad nes mora obavit koma..kaj ces, ugostiteljstvo..

Btw,lucy,i moja je prvih mjesec i pol dudlila po sisi sat,sat i pol,a sad smo dosli do tog da je za pet min gotova i to se tak prezdere da bljucka

Ellie00
    18. Rujan 2016. 22:02

Baby ajde brzo spavat da prodje dan  sutra ce biti bolji. Jesi mu kupila odjelce? frendica neki dan kupila svom za krstenje u Nextu online. Jako je zadovoljna
    Mare mojoj sveki vjerojatno nebi ni smetale sexy igracke po kuci. Ma cudna zena. 

Sanjarka selit cemo se sigurno al znas da takve stvari traju... Mozda odemo i van. Mm ima vremena da odluci do kraja godine za onu ponudu sto je dobio... 
    Al ako i ostanemo tu uzet cemo tu ponudu i selimo. Nisam se prvog dana u ovoj kuci dobro osjecala. Uredili smo je sad da bude po nasem. Sjecam se kad smo se uselili (kad smo se vratili iz inozemstva) cijela kuca je bila puna stoljnjaka i plahti. sve sto se moglo pokrit se pokrilo. Sad je ipak to vise nasa kuca- ciste povrsine bez gluposti... Al i dalje bi nesto nase od pocetka.

TPol
    18. Rujan 2016. 22:07

Kao sto kaze dekka vidi se da je  nedelja zatisje

Mi smo imali opet problema s grcicima pa se bas derala eto susjedima teme za tracanje
    Da zaboravila sam rec da smo na balkon napravili kao neke ljestve da se macak moze popet jer smo na prvom katu, ali naravno na to su se zalili kao sta smo to stavili pa cemo sutra maknut jer ionako macak ne koristi , al eto nismo se ni doselili vec probleme stvaramo hahha 😂😂😂

Elle, tocno kuzim sta pricas iznad mojih zive baka i deda i isto su imali kljuc dok nisu to rjesili jer baka i deda su obavezno setali dok mojih nema hahha ... A deda znao popit sve zalihe rakije 😂
    Sanjarka ti si ko ja nemozes odlit maloj robici, eto kupila sam mojoj male roze starke 😬😬
    Crazy eto i tebe i staru rutinu i vise na internet?

Lucy drago mi je da si nam se javila ❤️❤️❤️
    Vjeverica kako si? Sretan 1mjesec bebacu!

Ellie00
    18. Rujan 2016. 22:16

Tpol vi ste bas omiljeni susjedi 

Neki dan vidjela znak tu na jednom igralistu da se djeca ne smiju igrat s loptom. Ono. Igraliste. Lopta. A kad su unutra prvo ti stariji susjedi komentiraju kako su djeca samo pred tv-om i kompom i kako se nitko ne igra vani... Stvarno se nadam da u starosti necu postat starica koja je ogorcena na sebe i svijet...

deeka
    18. Rujan 2016. 23:03

Evo ga 23 sata i grcevi gotovi. Nastimana ko svicarski sat.

Koji ste rekli da cajevi pomazu za grceve i kakanje?
     Odustajem od kapi!

CrazyPuppet
    18. Rujan 2016. 23:24

Ellie ooo wellness... vadis nam mast :-) al sveki ahahaha, poznato mi... ako imas opcije za bolji zivotni prostor, samo naprijed. Ako treba projekt, javi se ;-)
    Lucy super da si se malo javila. Jel kod tebe malo babyblues? Nista cudno nakon onakvog poroda, drzi se, budi ponosna na sebe jer ipak si na svijet donijela novi zivot. Daj si vremena da to sve procesuiras.
    Babycoming hehehe ajde sutra je novi dan. Ja sam svako malo zalijana tušem ;-) a nekad me bebo i popiša :-D al uglavnom sam samo zalijana mlijekom ;-) 
    Bravo ako mozes stat u 34... ja sanjam da jednog dana stanem u 38/40

19. Rujan 2016. 00:14

Večer, cure! Vidim da je danas ne samo meni pomalo lud i živčan dan. Kod mene od jutra ništa ne štima. Spremali se kod svekrve, dok čekali da se probudi Nikolina, muž odlučio montirati plafonjeru u kupaoni. Pala mu je, porezao šaku tako da je završio na šivanju, još mu i vjenčani prsten precvikali jer nisu mogli skinuti. Zanimljivo, i meni prije par godina isto su prerezali prsten prije operacije. 
    Popodne sam pakirala malu za školu u prirodi, ide sutra, kuhala ručak za sutra jer sutra ne stignem, idem s Nikoinom na vježbe, u to dobila nenajavljene goste i tako. Sama sebi kažem- Hakuna Matata! Bar je Nikolina bila dobra, nije spavala ali se igrala u baby gym-u i nije plakala. I dalje ubjezbava slovo m, pjeva maa-ma, mii-ma ili samo mmm. Glazba za moje uši 

Sanjarka, ja isto ne mogu odoljeti toj slatkoj robici, sad si me stavila u iskušenje da prošećem do baby centra 

Crazy, i ja sanjam da stanem ponovno u 38-40.A moramo si dati vremena. Tješim se da je nešto od tog viška kila trenutno i u cicama, hahah 

Ellie, bila sam na HZZO, predala za produljenje prvog djela porodiljnog na šest tjedana, toliko ranije rođena Nikolina. Kada dobijem rješenje, moramo odmah i muž i ja k njima da predamo zahtjev za drugih šest mjeseci. Rješenje se čeka oko mjesec dana, tako da nemoj ni ti odugovlačiti da obaviš to.

19. Rujan 2016. 00:33

Deeka, navodno čaj od komorača je dobar, ali mojima nikad nije pomagao, možda vama hoće. Nikolina nema problema ni s kakanjem ni sa grcevima. Starija kćer imala groznih problema s kakanjem dok je bila beba,a dečki imali takve grčeve da sam znala juriti na hitnu s njima od očaja, a sve sam dojila i pazila što jedem. Nema pravila. 

Laku noć, mamice i bebice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.