Marigmar nadam se da ce to sto prije proci i da malog prestane muciti
deeka bas tako onako sam znala koliko popije a sad ne znam.Bitno da dobiva na tezini
Sunshine ja sam svog prije znala na bok i malim jastukom uz ledja jer bi sam sebe budio od nemira al ima cca mjesec dana spava mirno sam od sebe.
I vec 2mj funkcionira slično kao Tena. Otprilike 20-4-8. Ovaj 4 je nekoliko puta dosao na 5ipo skoro 6 pa se ponadam al ma kakvi opet se vrati na 4 a ima noci kao sinoc da se vec u 3 dizemo po bocu.
Tako da noc bez budenja mi izgleda miljama daleko. S druge strane nece je ni prespavati dok po danu slabo jede on npr jede po danu 5 puta po cca 100ml to je svega 500ml mlijeka dnevno ( bljuckanje da ne spominjem) premalo da bi noć prosao bez hrane to kroz noc mi najbolje pojede jer jede u polusnu pa pojede cak cilu bocu i ne bljucne nista....
Vidim rijec mama je vec aktualna na temi ma divnoooo 😘😘😘😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vidim ekipa se raspisala !!!
Dekka , eto moja nije od ponedeljka plakala 3 sata a nadam se da vise ni nece, iako sinoc pocne da ju grci ali malo ju ja nosim malo m , i bude bolje, ne place , pa valjda kapi pomazu 🤐 Nadam se..... Danas prelazimo na bigobaju (il kako vec ) pa cu vidit koje su bolje. Inace preko dana ju da grci ali ne toliko da ju probudi ....
Nocas mi je nakon sto je jela plakala a obicno zaspe :/ uspavao ju mm jer ja postajem totalno pospana , budi se u pola 2, 5 pa pola 7
Danas nam je 4 thedna!!!
Isli smo van na kavu taman kad je zaspala i dodemo do kafica i kazu nemozete sa kolicima u nutra, mislim ok da je bio oun kafic a oni pola prazno i kaze nemozete ... Napisat cu im mail zalbe mislim s cim da dodem ?
Sanjarka ja nemogu bez kave , pusila nisam al kavu uvijek prvo u jutro
Bellar super slike, meni je isto drago da smo napravili u bolnici
Mare mozda sami duda ciku? Moja zna tako i onda joj polako izvucem a ona nastavi s ustima
ilani kolko tvoja mala ima? Stavi i ti stiker da znamo :)
Sunshine sta si ti za grceve koristila ? Super ti spava beba
Pozdrav
Bellaru divne su vam fotke, predivna uspomena! Meni je sestricna profi fotograf pa ce doc popodne malo ih poslikat.
Krv je oke, ne treba nam atb, tako da weeeee :-D inace bebo ima 6400g :-O dugi je toliko da mi vec 62 pocelo biti knap
Bebacica super da tvoj skace, ja da izvodim striptiz ispred svog, nebi ni glavu digao s mobitela...
Mare ne zamaraj se ako si dala AD, ali ona ce navlacit cicu dok god ne navuce kolicinu koja ce joj bit dovoljna... a skok eh... treba prezivit nema druge...
Tpol ja sam krenula sa biogajom pa je imala proljev od nje pa samo presla na Sab simplex i nestali na tjrdan dana pa povremeno tu i tamo da bi se opet vratili,pa krenuli na Enterokid koji jos uvijek koristim ali sad samo dok ne potrosim bocicu...mozda jos tjedan dana i onda mislim prestat sa kapima. Jedno vrijeme kombinirala i jedne i druge kapi sa biogajom. Kod prelaska na enterokid isto nestali na tjedan dana pa povremeno opet. Sad je jucer i prekjucer u 19:00 ko urica pocela vristat. Nadam se skorom prestanku kako je vec velika
url=https://lilypie.com]
Mare da najbitnije da sobiva na tezini i lipo napreduje.
.
Marigmar tesko je i tebi po cili dan. I ja isto ludim, al me drzi misao da ce to proc.
Nju pocelo evo i maloprije grcit, sad lezi na meni dok je treskam i pokusava zaspat uz usisivac. Mislim da cu i ja puknit kad dode skok s grcevima. Ono jela bi, a place.
Tpol u nas kad je vristanje nista ne pomaze. Al u 23h svaku vecer ko da si ugasija dugme i stane s vikom. Onda cica, pa zaspe do 2ipo,3 i onda cica i tako nekad do 6, a nekad se budu svaku uru
Dan. Vidim vi se raspisale .nist nisam zapamtila . Mm I ja bili malo na kupanju I masazi.. bebo bebo cuvala teta par sati. Super sve proslo
Tpol kamo te to s kolicima nisu pustili???? Prvi put cujem tak nest.uzas
U kafic nisi mogla sa kolicima???wtf???
Jbt nebi da si sa cuckom dosla a ne sa bebom u kolicima. Valjda se beba trebala usetat sa tobom unutra!
Jebala bi im mater.
Moj cijeli dan plakanje i vristanje al nije da se grci. Onda ga stavim na sebe pa zaspi il na krevet pa pustim baby sleep ( blazena aplikacija) usisavac pa zaspi i super spava. Al cim je budan vristanje.
A sad idemo na jedan rodendan a sutra na rucak jedan valjda nece vristat. I samo da mu je na trbuhu bit. Odmah zaspi
Tpol ovo prvi puta čujem da sa kolicima se ne moze, di si to bila sa im ja odem sa kolicima seronje.
Mi popodne koma, boli ga jos vise nego prije evo vec drugi dan da popodne jače place, vraćam se na kapi enterokind, nisu pomagale kaj se tiče bolova ali bar je prduckao vise, sad teško i prducka, ni ne kaka i dalje, caj nam nije pomogao. Čitala sam da znaju imati problema dojenja djeca jer im je stolica premekana pa ne osjete taj refleks na anusu. Ne znam ali ici cu pedijatru ako se stanje ne popravi kroz par dana jer umjesto da mu ide na bolje njemu gore.
Mm otišao na pivu tak i tak mi ne moze pomoći kad mali kod njega vrišti ne kužim zasto koja je to fora, al eto samo ja i moje tanke ruke 😁
Tak mi se jede nekaj slatko, uzeli smo neki dan u Lidlu sladolede nekakve kao king na štapiću prefini su bili, al smo sve strusili 😜
Nis mali pojeo idem ga nositi 😔
I da frendica mi posudila nekakvu snugle dekicu kao za lakše podizanje bebe i ljuljanje pa umiruje grčeve, ljudi moji sta se sve prodaje i košta pon klinac a naravno marketing, na tim grčevima milijune zarađuju gamad
Sortiraj odgovore
Najstariji