Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    19. Rujan 2016. 07:41

jutro zene..evo lakse se dise iako nismo bas spavali, valjda je i malac osjetio moju nervozu pa protestira..
    Sanjarka opet smo se mimoisle..bila oko 16h..mobil mu kupila u magic babyja, dobila kupon od 20% popusta na tiny love pa sam ga isla iskoristit..a mazilicu i igrackicu mu kupila u c&a..haljinicu vidila u peek & cloppenburga,kod njih se na ovom finalnom snizenju zna nac stvari ako si minijaturan i kilama i visinom 😂 
    Lucy drago mi je sto si se javila, jesi sada bolje? mozda te malo depra uhvatila zbog onakvog poroda, ne ponovilo se..super sto je mateo dobra beba 😍
    Ellie nisam mu kupila odjelce jer je krstenje tek za mj dana kad nam tata dode kuci, a za mjesec dana ce on imat bar kilu vise..pa da mi se ne dogodi ko i s ovim sto ga je dobio na babinjama sacekat cu jos malo s kupovinom..ali sam mislila pogledat i online sta se nudi 😉
    btw svekrva ti je frik teski, divim ti se kako si ostala mirna na to, nisam sigurna da bi ja tako uspila odreagirat da sam bila na tvom mjestu..svakakao SELI SE AKO MOZES
    Tpol vidim dobrosusjedski odnosu na nivou kod vas 😂😂
    Deeka ja pila roiboos al ima i ona kombinacija kim komorac..Abies ce bolje znat
    Crazy heheh ma to je bio samo slag na kraju, pocela sam se smijat onako sama sa sobom..vidis da ne stanem u 34, nemogu disat uopce..nekad bilo sad se spominjalo..al mozda opet jednog dana 😂😂drzim fige za 38/40 💪💪🖒
    Ilani vidim i u tebe ludilo, jel tm ok sada? nisu puno sivali? ostao i on bez prstena, samo tvoj zbog nezgode moj iz svoje gluposti 😭😥😥

Ellie00
    19. Rujan 2016. 08:28

Jutro. Evo mi pijemo kavu I pricamo si. Vesela beba ujytro, tu je na tatu. 

Illani znaci produzuje se prvih 6 mj. Super. Ici cemo ovaj tj. Koje ste ono papire nosili?

A svekrva..nemam snage vise za ljutnju I svadju...

Sanjarka88
    19. Rujan 2016. 08:32

Jutro mameee 😘

Bome zahladilo! Neznam jel 20 stupnjeva vani. 
    Noc ok. 19-2-7. No ovo rano budenje je kao prije 2 mjeseca. 
    Jutros sam mu dala 150ml i dobro je pojeo bljucnuo je ali bljucne kad pojede i manju kolicinu. Forsirat cu vecu kolicini pa cemo vidit jer ocito mu fali kad se noc tako rano budi 

Tpol roze starke! 😍

Babycoming da mimoisli se. Mi bili do 15h. 
    Ja moram kupit neke cipele u subotu idemo na pir a ocito necu moc otvorene bit ce prehladno za gole noge. Haljinu uzimam od sestre haha.
    Koliko te na kraju dosao mobile? Ja se mislim dal da njemu uzmem jer nemamo ga a s druge strane u kreveticu samo spava noc

Ja se i prehladila malo. Grlo me pecka 😫
    Mm je isto prehladen. Ma bezveze

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Rujan 2016. 08:35

Ilani uh koji dan kod vas! Jel muz zatadio puno savova??
    Steta za vere cure 😔😔 meni bi bilo bas tesko da je moj izgubi ili ja svoju. Nisam jedna od ovih modernih koja to i ne nosi haha

19. Rujan 2016. 09:15

Jutro, ženice! 
    Evo ispratili seku na Sljeme, sad papati i trk na Goljak. A kiša ne prestaje. Muž ipak otišao raditi, a pola ruke  mu je u zavoju. Ni ne znam koliko šavova ima. Za prsten lako, dat ćemo popraviti. 

Baby, jel danas bolji dan? Jesu leđa popustila? 

Ellie, treba ti tvoje i Enino otpusno pismo (kopije) i potvrda od ginekologa o očekivanom terminu rođenja djeteta. 

Sanjarka, gdje ćeš u potragu za cipelama?

Sanjarka88
    19. Rujan 2016. 09:28

Ilani neman pojma. Inace sam vise od tenisica. Cipele nula bodova. Pronac cu nesto jednokratno 😂
    Seka isla na jednodnevni izlet ili je to ono sto kod vas traje nekoliko dana?

Ugolina
    19. Rujan 2016. 09:39

Dobro jutro... Moram priznat da sam se bas lijepo nekako naspavala jer mala imala prvo budenje nocas tek u pol pet,a obicno bude oko dva tri,drugo u sest, i spavale smo do osam,a obicno do pol sedam, sedam.. Ma milina.. Vjerojatno jer je jucer isla spat u pol deset,a ja u 11.. Kako god,super proslo..falilo mi tak da potegnem sest sati u komadu.. Mala se ponovno uspavljuje dudom i medom,ja sjedim kraj nje,hehe,al stalno se okrece i provjerava jesam jos tu..
    Maloprije sam kopala po skrinji,nemam vise mesa,sve smo potamanili..tak da za rucak imamo smece  pomfrit i dinosaure..to imamo za ovakve situacije.. Moramo u kaufland u lov na svinjetinu,haha, a kolegica s posla hrani piceke lijepo domace, narucila sam 15 komada pa kad stasaju cu imat i toga,hihi...

Nazvala me jutros patronazna i najavila mi se u cetvrtak?!?!?!? Onak,ja mislila da idu samo onih prvih par dana..kao mora pratiti dijete..pa do kad? Godine dana? Ma ko ju sljivi,nek dode, do onda cu lijepo ispisat sva pitanja koja mi padnu na pamet kad vec dolazi..

Zaspala mi ljepotica moja.. bila mi se tak naucila zaspat sama i onda ju poceli ti zubici mucit pa sve palo u vodu,nosala ju pjevala,nervozna bila.. A sad vec dva tri dana opet ovako, nitko sretniji od mene...teska je,brate mili,hahaha

bellaru
    19. Rujan 2016. 10:29

Karlafi slikali su i nas skupa sa bebom. Par svako posebno i par zajedno. 1000 kn 30 slika razvijenih i na cdu. Book opcija je skuplja. Ja sam zadovoljna!! Kad slike drugi gledaju obicno mucki kazu da im je too much kad je beba gola..ah..gola je i izasla..
    Evo stavim jos da vidis.

Tpol sta nisi rekla da u toj prostoriji uzgajas marihuanu pa mora bit zamracen prostor a beba place jer je na kokainu pa je hiperaktivna. Boze svasta glupih ljudi. Iz dana u dan me iznenadjuje ljudska glupoca😵😵😵

Babycoming preostaje ti kava u mcdonaldsu ili negdje u shopping centru ili restoran. I mene zivcira sta se u svim kaficima pusi. Bez obzira sta i ja zapalim nekad. 
    Ellie svekrva😵😨😵😨😵😵😨 ne razumijem potrbu da ljudi bauljaju i njuskaju po tudjim kucama😨 sjecam se kad sam bila kod sestre i njena sveki bila tamo. I ja kazem da moram nesto naci a ona sva sretna docekala i pocela im prpat po svim stvarim a ja ono nema veze ne treba mi al nije se dala..kopa po ormarima😨😨
    A gdje cete selit?? Dobro kaze mare..stavi dildo u boravak na stol😄

Lucy dragaa a treba malo da ti sve sjedne a nemoj razmisljat sta je moglo biti drugacije itd...sad je to iza tebe...

Ugolina koji klinac hoce patronazna?? Prvi put cujem tak nesto. Joj moj muz ode u ducan u nabavku za posao a nama nista ne uzme  i onda dodje u kucu i pita sta je za rucak...a ja onak si mislim govna!! 

Meni se bratic zenio u subotu a posto nisam isla na svdbu otisla u nedjelju na rucak. Mali na povratku poceo vristat dok smo do auta dosli😨 super dok zaspi..spava po par sati al cim je budan vristanje dok ga ne dignem u ruge onda je mir jedno vrijeme . Pa opet pocne...znam da je jos premali za igranje i to al kad se pocnu zanimat za takve stvari kao baby gym? Zao mi da ga stalno uspavljujem pa da spava cijelo vrijeme. Muz mi pomaze ugl kroz dan i noc a prekjucer nije jer ga nije bilo  a mali je takav cendrav toliko me iscrpio da mi je groznica izbacila😔😔😔i kao muz nocas oko malog al ja sve cujem i sve bi prije muza ustala i turnula dudu i upalila aplikaciju za one zvukove i onda mi isti drek bude😔😔 al ne smijem se zalit..marigmar  me tjesi😔😔😔 stara ti trebas neku medalju dobit.

bellaru
    19. Rujan 2016. 10:51

E da bili u subotu na jednom rodjendanu i dosli tamburasi i tamburaju malom pored glave al on nis...spava ko klada

Ugolina
    19. Rujan 2016. 10:58

Bellaru,nemam pojma kaj oce, valjda da moze imat napisano da je dosla solit mi pamet, ko da ikog slusam.. I kaj je jos gore od toga, nagovara me da dolazim na njene sastanke za potporu dojenja , waaaaaaaaa, daj covjece... Velim ja njoj da meni to ne treba da ja dojim i bez toga!!! Haha,ona me nagovara da su to druzenja,mame se druze i razgovaraju o tekucoj problematici, zubici ovo ono...a covjece..bas mi se druzi s nabrijanticama tamo,mos mislit.. Grozna sam,al tamo je hrpa nepoznatih mama i djece,ja ne zelim svoju curicu od tri mjeseca vec sad tome izlagat da mi se razboli il nes, stici ce u vrticu se razbolijevat,nedaj boze... Plus da tam dojim i to (ne mogu bas ponijet ad na sastanke za potporu dojenja,hshahahaha,mozda bi trebala!!!! Izbacila bi me patronazna van na glavu,a dosta mi bio jedan pad!!!!!),ko da mi nije dosta kaj me u bolnici svaka susa gledala u sise, katastrofa!!! Bas me zivcira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.