Dobro jutro mame!
Treći pokušaj da napišem post. Djeca...
Marigmar probaj promijeniti položaj kad dojis. Ja znam staviti bebu na krevet i onako se nagnuti nad njom da sisa, tako mlijeko se lakše otpusta iz problematičnih djelova. I pripazi da ne nosiš pretijesan grudnjak. Meni se od toga znaju se stvoriti takve kvrge.
Ugolina, ja se isto često pitam što li sanjaju. Moja se ponekad smije na glas u snu, tako je medena, onda valjda sanja nešto lijepo. A još bih voljela znati što misle i misle li ili zasada imaju samo emocije.
Jutro ljepotice!
Kako divan dan!!!
Ja pijem kavu na terasi,lijepo je svjeze. Ostavila Tenu sa mm u krevetu.
Okulirani smo ovih dana sa drustvom sta nam je doslo. Danas odlaze na Pag a dolazi moja mama i necak od 4,5 g deriste razmazeno.. Pa ce ostat samnom jos 2 tjedna.
Marigram na rodama sam procitala da u takvim slucajevima stavis bebu na pod ili krevet di ti lakse i cetveronoske iznad nje i vrsti se di ti je kvrga. Sad ne znam jel prema kvrgi bi trebal se nos okrenut ili tako nesto. Inace meni kao i Ugolini pomaze to kako ti radis.
Mi smo na pravom putu da napravimo ONO o cem sve mame ovdje sanjaju i to od 20:00-08:00
Bellaru slike su predivne! Meni zao sta nisam tako nesto napravila.
Sanjarka nemoj me palit sa cigarama,prestala poslije srednje na nagovor mm ali me taaakooo privlace.
Sta ste jos pisale? Sanjanje. Tena se isto zna probudit placuci i taf znam da je sanjala ruzno jer se uvijek probudi nasmijana i vesela...i evo cujem ih da dolaze...pozdrav
url=https://lilypie.com]
Da ovo standardno ne pomaze, sad sam se jos i izdojila sa izdajalicom da omekanilo dojku pa sa mogu lakše izmasirati no nista, malo sam progoglala i da piše ovak kak ste rekle da se iznad malog četveronoške stavim i njegova usnica donja bi trebala biti prema tom zastopanom dijelu pa cu probati sad spava a zao mi ga buditi tak i tak ne bude sisao kak spada dok je uspavani. Bojim se samo da mi se to ne upali jako, čudno je jer nije onak kvržica kak sam znala imati vec je cijeli gornji dio dojke tvrd i valjda pun mlijeka a zastopano je 😁 Joj meni nikad kraja, to je zato jer je mali sinoć spavao od 9 do 3 skoro s time da sam ga u 20h zadnje hranila i kak sam ja neispavana zaspala sam isto oko 21h pa je valjda sok za cice inače je Non stop na njima.
Bome je vani zahladilo, jedva sam dočekala.
Marigmar promijeni položaj dojenja. I masiraj si to tvrdo al jako. Nitko si baš ne želi bol nanositi.
Bellaru slike 😍😍😍😍😍😍😍
Ugolina, mami Sanjarka s pomisli na cigaretu. Već dugo ne pušim, niti sam ikad ozbiljno. A da ponekat poželim al nemam pa supač. Prešla na životinjsko carstvo ☺
Hahahaha s pljuge na zivotinjsko.. Bas mi nekad dode ta zelja da zapalim svoj omiljeni bijeli walter...al necu,znam da bi mi se tak lijepo zavrtilo,nisam dve godine zapalila..odkad sam pala na glavu,imala potres mozga i trzajnu ozljedu vratne kralj.,uf, mjesecima rigala i lezala jer mi se centar za ravnotezu poljuljo, fuj
Jutro curke! Nama noc solidna, idemo vadit krv. Sanjarka ♡ uzivaj u kavi i cigareti ;-)
Sunshine jeeeeeee!!! I mi se nadamo spavanju uskoro... kroz dva mj bi moglo :-)
Abies ahahaha životinjsko carstvo :-)))
Mene izluđuje ovaj moj dvogodišnjak
jutro cure
bellaru slike su predivne 😍
Mi smo imali ok noc spavala je super,ali jutros od 6h je na cici. Sad sam joj na kraju napravila 90ml ad jer mi je sve iz cica popila😭 rekla sam necu ad davati ali vec treci dan ona je na cici po cijeli dan. Osjecam se uzasno sto sam joj dala ad😢 ali nisam imala snage je drzati na cici opet cijeli dan
jutro zenske..kako smo?
kod nas dobra noc, zaspao u 9, sisa u 2 pa u 6 i odspavao jos do 8ipo..a i mama s njim..najdraze mi je po kisi spavat,jos da je mm doma..mmmm
jucer ludilo tesko, malac nije zaspao od 3do 7a i tada je odspavao 15min..samo placeeee 😔 nece lezi, nece se igra, nece u kolica..samo na ruke pali i to da ga okrenem od sebe da moze gledat okolo..a tezak mi je bome za dugotrajno nosenje..jos me leda bole ima mjesec dana,sad jos taj zivac koji se ocito upalio i beba od 7kg nije bas dobar spoj..al moze mama sve, stisni zube i gotovo..
Sanjarka nekad mi je bilo najdraze prva jutarnja kava i cigara..a sad samo kava, cigare su mi toliko gadljive da ja nemogu sebi doc..pusila sam duuugo prije trudnoce, onaj dan kad san napravial test bacila ih i otada ni jedne..
sex- kad mm dode bit ce toga, i inace nesmin isprid njega u donejm vesu il necem uskom prosetat to odma skace, ko da se tjera..hahaha nemos se obranit, napada sa svih strana..tako da nevirujen da ce ga beba odvratit..
sanjanje- nekad se trza u snu i nesto mrmlja al to je to..
inace upravo gledan malog kako pilji u tv a na programu tom i jerry crtic..malo mi prerano 🤔🤔
Bellaru maleni je presladak 😍😍
Marigmar mozda ti se zacepio kanalic pa se stvorila kvrga,stavi topli oblog ili ulij u bocu tople vode pa masiraj s njom od gore put bradavice i kad dojis namjesti se ovako kako su cure napisale..trebalo bi pomoc
Crazy zao mi zbog prehlade, bude valjda brzo proslo..i nasa se jos vuce, bas cujem kako mu slina u grlu se skuplja pa hropti..
aspirator imam neki chiccov, mislim da je bio 80ak kn, ne sjecam se..
sta ste jos pisale, ne znam..kokosji mozak imam ujutro 😂😂
Curke moja mala popila samo 30ml ad-a,sad sam je opet na cicu stavila i ona cica.
Sortiraj odgovore
Najstariji