Ma koje zahlađenje juzina i sparina 😤
Bili mojoj sestri na rodjendanu nazderala se. Junior zaspao u kolicima prinila ga oko 22h u nas stan dala bocu kroz san. Ja slozila turu robe iz susilice, drugu upalila otusirala se i evo me u krevetu
Ugolina moj se zna probudit plačući al onako bas preplaseno e sad jel to od snova.... Mozda sanja porod 😂
Bellaru daaa koju app imas?
Mare ne sumnjam da se tm snasao 😉
Curice kako je bilo na moru? 😊
Ilani u tebe guzva očekivano hehe. Vec bili roditeljski? Nama jos ne
Abies bit ce mali od soka progovorio tek sa 2ipo 😂😂😂 salim se 😆
Sve je to nista naspram pokusaja keksanja i 10godisnjakinje u kuci oooo vidit ce te
Srica sta su moji doli kat ispod pa se ona voli spustit i bit kod njih.
Onda ide osluškivanje vrata u stepenicama i hop cup
O Boze
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ta app se placa? 🤔
Vecer mame...
Evo mi odradili pedijatra, kao obicna prehlada, malo upaljeno grlo, sutra vadit krv. Treba pazit da se ne spusti pa bronhitis. Dobili neke kapi za nosić, 2x dnevno, ostalo fizioloskom. Stariji dobio meralis za nos i fluimukan za iskašljavanje.
Mene noge ubijaju, bas sam ih fino natukla.
nama je intima na vrlo niskim granama jer imamo problema s uspavljivanjem starijeg, pa dok to dijete konacno zaspeee... a voljela bih da imamo vecer samo za nas dvoje, al ili mora netko s malim u krevet dok ne zaspe ili je mali u sobi a mi ko bubice dok se ne uvjerimo da je zaspao (njegova soba odmah do dnevne i sve se cuje)
Sutra mi se vraća mm, jedva cekam :-)
Ln
Bellaru prekrasno 🔝🔝🔝💕💕 stvarno predivna uspomena a vidi facice 😍😍😍
I jos uvijek si zamišljam ovu mali kaj hoda svijetom i priča mama tati Papa ćunu 😂😂😂😂
Joj ja ne da nemam volje nego sam totalno sama sebi neprivlačna i jos krvarim 🤔 Imam osjećaj da od tog stresa jos uvijek krvarim, u četvrtak je bilo 7tjedana od poroda, na porodu jaaaako krvarila pa sam mislila super bar ne budu babinje dugo trajale, a kad ono i to me iznenadilo, pa dosta mi je vise a nadam se da ne bude mengu brz došla da mi se čuća odmori od tih uložaka 😁 I onda možda dobijem volju za seksom.
Bas je počela sad jako kiša padati napokon osvježenje, samo se nadam da ne bude padalo sutra cijeli dan da mogu izaći van na zrak, evo mali pojeo idem na wc pa se nadam jos malo sna
Nista od sna malog je profrkalo jbg. Nego imam pitanje kaj da radim sa cicom imam ogromnu kvrgu, tj. Nije kvrga vec je cijela tvrda na jednom dijelu, mali cica Non stop nije mi jasno kak se to dogodilo, i sad sam mu nju dva puta dala međutim omekani cijela cica osim tog dijela, masirala sam cijelu noć, tuširala toplom vodom pa opet razbijala ali nista, kak da to razbijem?
Jutroooo 😘
Neka blesava noc. Nisam se naspavala.
Junior se poceo meskoljit oko 6ipo naravno mm jedva docekao i eto od tad smo budni. Sad mu dala bocu i nadam se da ce jos malo odspavat da si popijem kavu i zapalim jednu na miru.
Marigmar jesi bila na gin. pregledu? Krvaris jako ili onako bezveze?
Bellaru 🔝🔝🔝🔝 stvarno su odlične slike 😍😍❤😍
Crazy nadam se da ce krv bit dobra da ne morate pit atb 😐
Uzivaj u dolasku tm 😘
Joj stvarno ne znam kaj bi ti rekla..meni za te kvrge obicno pomaze masiranje i vruci oblozi i izdajanje a pogotovo sisanje jer potegne van iz svih dijelova.. A promjena polozaja sisanja?
Moja se probudila u ponoc,jela,pa pet,jela nastavila spavat do sedam,a ja budna od tih pet do skoro pol sedam..glupaca,dozvolila sam da mi misli odlutaju u krivom smjeru i zaspat nema sanse..onda sam cula kapi kise i grmljavinu,a obozavam kad grmi,zaspala sam ko klada i eto nje zacas..probudila se placuci sto je jako rijetko,sirota valjda opet sanjala jer je jecala
Sortiraj odgovore
Najstariji