hej cure! evo mi došli s juga pa nazad u rutinu! danas je valjda krenuo skok, jer mala me ubila...nije spavala ukupno pola sata od jutros i samo je nosam, morala joj dat ad, jer me počelo bolit od njenog nacicavanja
vidim opasne teme...Mare aj se ti kreni sexat pa mi daj recept, jer meni to trenutno neizvedivo s njih troje
curica jedino sam uspjela mm zadovoljiti 😉
moja je isto cijeli dan na cici,sreca ima mlijeka ali mi dopizdilo stalno je vaditi😩
Uspjela sam otici kod pedijatra je upisati,naruciti za uzv kukova.a to sam obavila za 1h sve,vozila sam ko luda po ovoj kisi
Vecer zenske!
Moram stranicu po stranicu inace zaboravim sve!
Deeka koristim i to svaki obrok 15 kapi! Al nekako se on i dalje grci i to obicno krene kad je obrok u 2 il 3 uj onda i to krene. Ne jako al krene.
Abies 😵😨😵😨😵 sjedi i gleda😁 moje kumce kad je imala valjda 3 g muzi i meni jedno jutro kaze mama tati papa čunu. Mi se pogledamo i mislimo jesmo mi to dobro culi i pitam ja rodjakovu zenu a kaze mala im usla u sobu kad je mama tati papala čunu😂😂 i tako mala hoda okolo i tak govori😄😄
Crazy da sam ja bila na tvom mjestu ja bi odjelo bacila na pod i pravila se blesava kao palo je i ja ga ne vidim. Tak ja😁
Tpol nebi trebalo bit da ne jede navecer?😰
Sta se tice sexa prije sam bila vise za avanture po autu i to sad sam ko stara baba neda mi se nista. Ako moram moram. Jedino kad si malo popijem onda me primi😁 a sad me sve strah sexa😵 muz vec dva put pitao a ja se sva najezim😵 muka mi i kod ginica ic sad za dva tjedna😩😩😩
O kakvoj to ovci pricate??
Meni danasnji gosti kao ipak nece doci pa zovu ipak bi dosli za 45 min a ja kao spremi kucu za 45 min a rusvaj od jucerasnjih gostiju a mali danas cijeli san tako cendraaaa😩😩😩 sad vidim na aplikaciji taj valjda prvi skok sa 4 i po tjedana do 5 i po tjedana 😩 ne mogu spremat jer on vristi . Zivcana ko pas sam bila.
Krenula preslagivat robu od malog da maknem sta mu je malo i sad mi soba i rusvaju😧
Gotove one slike i cekam da ih muz donese !! A sve mi se cini da je otisao u birtiju😕
Danas takva sparina...
E abies si vidjela da nam po selu bauljaju imigranti
Pise na 24 sata da su polusali uc ilegalno u hr ko da smo mi selo na granici, al dobro.
To onaj kurd doveo rodbinu
Držim se kuće. Ne vidim nikog.
Ma bio mali premali da zna. Ispod 1god. Od onda me mm poslušao, druga soba. A klinjo progovorio s 2,5 tako da sve haj.
Curica Mare hm baš kako s troje?! Ja ne znam ni kako s ovo 2
Dobro spavajte bebe i mame
Vecer, žene!
Čitam vas i pratim, ali komentirati ne stignem. Kućni poslovi me ubijaju plus Nikolinino nespavanje plus roditeljski sastanci(hajd, to smo sad odradili) plus muž radi po cijele dane pa mi ni ne stigne pomoći. No dobro...Sljedeći tjedan od ponedjeljka krećemo na vježbe na Goljak pa mislim da ću biti u kaosu skroz. No dobro... A vježbe sam jedva dočekala, baš me zanima kako će to izgledati.
Sanjarka, tebi ništa ne promakne,kome rockas a koga duže nema, svaka čast :) Aspirator ja imam neki iz ljekarne od Arianne, koštao sto i nešto kuna ali otkad ga imamo dijeca(mlađa) više nisu imali upalu uha. Piše na njemu od 0-6 mjes, ali ja ga koristila i na petogodisnjacima:D
Ellie, wellness... daaa! Mi smo bili nedavno par puta u toplicama i baš je godilo. Ali smo vodili i cure. I Nikolinu. Kako li je samo uživala! Ko mala žabica :) A spavala kao što doma nikad ne spava, po više od tri sata u komadu,tako da smo se i mi mogli opustiti. Otada joj svako malo priuštim duži kupanac u velikoj kadi.
Puno ste pisale, baš sam se nasmijala Ugolini i Miskinoj sotoni u ruci...
A jesam se raspisala..
bellaru kod tebe skok s 4tj a kod mene vec s 2tj,jucer i danas je cijeli dan na cici,sreca noc prode mirno,spava kao i do sad,svega 2-3 budenja,pa se bar naspavam i skupim snage za dan.
Curke laku noc,nek vam bebice lijepo spavaju da se i vi naspavate i odmorite za sutrasnje nove pobjede😘
Zahladilo pa sve begate ranije spat?
Mala spava kraj nas na kaucu i pocne cvilit sto nas je potaknulo da se pitamo o cemu to bebe mogu ruzno sanjati? Konkretno nasa curica sigurno sanja-ooo,ne,stavljaju me spavat!! Ili necu tu lijevu cicu,desna mi je bolja!!! Ili nee,nedaju mi da cicam svoje prstice ili neeee,kolica,samo to neee... Hehe..ljubav moja borbena.. Sanjaju li vase bebe svoje boljcice?
Odese svi ranije spavat pa i ja 👍🏻
Bellar da moj m je posebna biljka kod njega obrnuto, vecera najvazniji obrok a dorucak nikad nece da jede ....
Koju to aplikaciju imas za pratit bebe ?
Sanjarka supee i ja cu tak s termosicom ako idem negdje nemogu vadit cice po svuda haha
Nasa danas isto protestirala s kolicima pa sam ju morala nosit kuci :(
Ugolina mozda sanja,: napada me cica hehe
Marigmar izdrzi i javi se, svi zelimo da vam prode ta faza
Malo sam citala to o snu. Kao ima aktivan san i jos neki. Aktivan kad beba radi grimase i to . Ne sjecam se vise.
Tpol zove se The wonder weeks. Na engl je. Dobra je aplikacija
Meni se spava a nebi isla spavat gledala bi serije😁
Sortiraj odgovore
Najstariji