Ugolina neznam za Josipu al mog malog navecer topovi nebi probudili 😂😂
Al zabijes glavu u jastuk i gotovo 😆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanajrk od Chicca je lampa- dobili na poklon. Super mi je. Kaze mm da cemo si ju ostavit u nasoj sobi kad bebu preselimo (ili kupit jos jednu).
Mi cemo za pocetak na jedno popodne negdje u spa/ wellness/ masaza. Sestra voli biti s Enom, zna s njom tako da ju imamo gdje ostavit kad smo u Varazdinu
Mi smo se sexali di god smo stigli 😁
Kad su djeca narasla imali su svoju sobu pa smo imali mira u spavacoj,kad bi svekici dosli onda bi isli na kavu i u autu kao u stara vremena 😊. A sad u novom stanu imamo soba kao u prici pa imamo gdje god hocemo samo jos trebamja moci i ima da mum silujem😈😈
Cuj ove Ugoline sve ka nece 😂😂😂🔝
Opa opasne teme hahhah Ugolina po svuda, mog ne mozes nagovorit jedva jednom na plazi .....
Dekka pa kako tvoja reagira na kapi? Kod moje je to da se smirila , drzim ju i spava kod mene ta 2,3 sata al barem se nekako smirila inace ej 3 sata plakala :(
Meni dosadno sve sam napravila a mala spava ... Moramo drugi tjedan u setnju.
Sanjarka kako ti uzmes Ad sa sobom, u termosici vodu?
Tpol da voda u termosicu a prah u bocicu ako ce nam trebat samo jedan obrok. Ako je vise onda prah u dozere iz dma koje mi je Ellie preporucila 👍
Super da kapi pomazu 😘
Gdje su nam Vinnie i Ilani?
Elle i Aron su nas skroz zaboravili 😔
Masha i Lucy isto....
I puno jos cura 😔
ugolina ti doslovice posvuda 😁
i onda se cudimo odkud beba hahah
ja sad isla u grad a mm ostao s njima troma kuci,mozete misliti kako mu je veselo bilo 😈😂😁
E sad je vidio kako je meni
Sortiraj odgovore
Najstariji