Ugolina neznam za Josipu al mog malog navecer topovi nebi probudili 😂😂
Al zabijes glavu u jastuk i gotovo 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanajrk od Chicca je lampa- dobili na poklon. Super mi je. Kaze mm da cemo si ju ostavit u nasoj sobi kad bebu preselimo (ili kupit jos jednu).
Mi cemo za pocetak na jedno popodne negdje u spa/ wellness/ masaza. Sestra voli biti s Enom, zna s njom tako da ju imamo gdje ostavit kad smo u Varazdinu

Mi smo se sexali di god smo stigli 😁
Kad su djeca narasla imali su svoju sobu pa smo imali mira u spavacoj,kad bi svekici dosli onda bi isli na kavu i u autu kao u stara vremena 😊. A sad u novom stanu imamo soba kao u prici pa imamo gdje god hocemo samo jos trebamja moci i ima da mum silujem😈😈
Mi smo se sexali di god smo stigli 😁
Kad su djeca narasla imali su svoju sobu pa smo imali mira u spavacoj,kad bi svekici dosli onda bi isli na kavu i u autu kao u stara vremena 😊. A sad u novom stanu imamo soba kao u prici pa imamo gdje god hocemo samo jos trebamja moci i ima da mum silujem😈😈
Hahaha,i mi posvukud,od svih prostorija na dalje..frendov podrum, iza frendove kuce sto he bilo bas zgodno jer su tam bacili neki stari madrac,naslonili na zid pa sam se mogla nalaktit na njega (nisam legla na njega,da nebi pomislile),haha, neki haustor, na travi kraj nekog potoka, muski wc u pivnici u ilici,ne mogu se bas niti sjetit sve..

Cuj ove Ugoline sve ka nece 😂😂😂🔝

Opa opasne teme hahhah Ugolina po svuda, mog ne mozes nagovorit jedva jednom na plazi .....
Dekka pa kako tvoja reagira na kapi? Kod moje je to da se smirila , drzim ju i spava kod mene ta 2,3 sata al barem se nekako smirila inace ej 3 sata plakala :(
Meni dosadno sve sam napravila a mala spava ... Moramo drugi tjedan u setnju.
Sanjarka kako ti uzmes Ad sa sobom, u termosici vodu?

Tpol da voda u termosicu a prah u bocicu ako ce nam trebat samo jedan obrok. Ako je vise onda prah u dozere iz dma koje mi je Ellie preporucila 👍
Super da kapi pomazu 😘

Gdje su nam Vinnie i Ilani?

Elle i Aron su nas skroz zaboravili 😔
Masha i Lucy isto....
I puno jos cura 😔

ugolina ti doslovice posvuda 😁
i onda se cudimo odkud beba hahah
ja sad isla u grad a mm ostao s njima troma kuci,mozete misliti kako mu je veselo bilo 😈😂😁
E sad je vidio kako je meni

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji