Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    16. Rujan 2016. 14:04

Tpol kako ja volim ta pametovanja. Meni je rekla zena od naseg vjencanog kuma kad mi je bio povisen tlak da ga ona nije imala zato jer je pekla sama kruh doma... wtf. Kao prvo mi skoro uopce ne jedemo kruh, ono ever. Al bitno je da ona sama pekla kruh i imala savrsenu trudnocu. Ja radila i nisam pekla kruh= povisen tlak. Vrlo jednostavna jednadzba...

ja malo cistila, oprala prozore u sobi... Ena bila susretljiva, igra se u Gymu i trpa sve u usta... drzi igracke s dvije ruke. jeeej

TPol
    16. Rujan 2016. 14:45

Ellie da svi sve znaju i sto je najgore uvjreni su da je to tako... Samo se nazivciram bez veze ...

Crazy joj pazi se

Ugolina da samo na vece ma mm je malo cudna biljka hihi 

Dekka one kapi sa B , bigai? Tako nesto. Ili čaj od komoraca . Ja cu se prebacit na te kapi bigaia pa cu vidit , sab simplex sam sad koristila par dana i bolje joj je .... 

Mare napredna tvoja buckica hihih

Marigmar
    16. Rujan 2016. 15:11

Ej žene evo me malo dok sam na wc-u 😂😂😂 uglavnom noć tako tako, nakon 2h je pojeo i naravno za pola sata se počeo mučiti, i nije spavao vise, malo utone u san pa se probudi i tak cijelu noć, i sad vec 2h ista stvar, cim pojede nakon 20 min koma, na izmaku snage sam vec, vec sam sama sebi dosadna pa se zato ni neću bas javljati posto nema nista novog kod mene, a sex mogu samo sanjati pa čak ni to 😂
    Uglavnom uživajte vi koji nemate sa tim problema niste ni svjesne kolike ste sretnice i vi i vaše bebe, jer ak je meni ovak mogu si misliti kak je njemu njega jos i boli.

Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 15:13

Hello!

Vani se naoblacilo i južina je. Stize promjena. Jej! 
    Ja bila sestri pomoc napravit francusku za večerašnju festu ( jucer napunila 20).
    Junior je suradivao. Malo spavao, malo lezao, malo u viper...
    Evo nas sad ne terasi taman zaspao kad bi bar sat odspavao da napravim posla po kući 

Morala bi prekopat svoj ormar i zimsku robu sredit no to cu ostavit za sljedeci tjedan.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 15:14

Marigmar zasto se neces javljat? Ne zezaj tu smo za sve ❤

Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 15:20

Abies okidam na scenu s malim i hvatanjem s muzem 😂😂😂

Ja svom tetru na krevetic i ajmo... iako cesce smo u ostalim dijelovima kuće. Kupaona rules omg

Tpol pomalo kako rastu tako je i sve lakse s njima. Ugolinina mala bi uzivala u setnji da moze bar u polusjedeci i moj je sve zahtjevniji po tom pitanju. Nije mu više zanimljivo lezat samo. No strpljen spasen

Crazy ajme pad s bebom u rukama toga se uvik bojim 😯😯 sreća pa smo lavice i uspijemo ih zastit i u tom trenutku ne ponovilo se 
    Haha racunala bi 4 kolegice × 100kn da nisu mu kupili uz to i igracku za krevetic i mudrici poklon.
    No provjerim ja u mullera prije nego presisam iznos 😅
    Sta kaze ped.?

deeka
    16. Rujan 2016. 15:33

Tpol Biogaia. To i ja koristim u kombinaciji s Sab Simplexom.

Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 15:35

Ugolina samo ti olaksaj dušu zbog sveki 😉 ona meni po prici izgleda izgubljeno u vremenu i prostoru 

Karlafi javi dojmove za tortu moram je probat zvuci dobro!

Ellie koju svjetiljku imate? 
    Bocice na kraju nisam probala imala neku nuk nije bas prihvatio promjenu pa se dalje nisam ni trudila...
    Bravo za dvije rukice jej! Moj isto zna s dvi drzat al kod njega je to jos slucajno 

Zvao me sad muz da mu bas danas doslo da odemo negdi 2-3 dana haha neznam samo kud bi s bebom za to vrijeme

Moj junior se ko velik smije na glas presladak je 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.