Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    16. Rujan 2016. 12:18

Hahha Abies hahha, mali gleda hehe, ma nece se on niceg sjecat

Svekrve ugolina neka si se ispucala treba negdi :D moja nudi samo da pomaze ( stvarno ne treba jer stignem sve ) a nece da dode da vidi malu da ne smeta mislim wtf , i onda mi moramo svracat i taman mala oce jest a ne mogu tamo pola sata dojit nema smisla

Elle da jos je moja mala a ja nekako sve mislim da je velka i da je stalno s nama, moram se jos malo strpit 

Dekka moju grcevi tako od 19-22 isto koristim neke kapi ali prijeci cu na one prirodne ... Ovo mi dala doktorica i nekako nebi jos kemiju na ta mala crijeva.....
    A da ne spominjem kolko mi ljudi pocnu pametovat da ja moram pazit sta jedem i da zato mala ima grceve a ne zato jer mozda skoro sve bebe imaju ? 

A kuhamo zasebno zato jer mm ide u fitnes pa se hoce i hranit ko ti fitness ljudi hahha a ja necu , i jede samo na vecer a meni ipak treba obrok više , tako da smo od pocetka podjeljeni. I da crazy bila sam vegetrijanac al na zalost presla sam na meso, al sve mislim da cu se vratit na vegeterijansko.....

Ugolina
    16. Rujan 2016. 12:21

Haha prvi put cujem da netko jede samo navecer

deeka
    16. Rujan 2016. 12:49

Tpol koje prirodne?
    Tako i ja slusam da tribam pazit sta jedem, onda ih ja obavijestim da i bebe na ad-u imaju grceve.

Al stas uvik ima onih pametnih sta sve znaju :)

Ugolina farbat ili bojat :)

mare1989
    16. Rujan 2016. 13:01

bila mi je patronazna i kaze da ovo sto malu muci je skok,da se strpim dva dana i da ce proci. Mala ima 3830 mala moja prasica😊

Ugolina
    16. Rujan 2016. 13:26

Mare,a s koliko se ono rodila??

Ugolina
    16. Rujan 2016. 13:38

Oo pa super je dobila u ova dva tjedna

CrazyPuppet
    16. Rujan 2016. 13:47

Mishka ahahaha sotona, lom :-D
    Eeee to NA kosaru ahahahah moj ju isto ne zna otvorit :-)))
    Sex s bebom u sobi isto ne, mi jednom probali i taman se beba nesto pomeskolji i ubije trenutak... 
    Ugolina ovo podrigivanje nocu, ja se zavalim u poluležeći položaj i stavim bebaca na sebe (okrenutog prema sebi naravno) i tako mi najbolje podrigne, a glavica mu je taman tako da sluša moje srce i to ga smiri. Pomazis malo po glavici i leđima i mir Božji...
    Nego, idem ja po stepenicama s bebom, nosim ga gore spavat i spotaknem se i pljus... noge mi satrane, al bebi nije nis, jer sam se ja u padu izvitoperila tako da nije nista ni taknuo... samo se uplasio jadan. Stavim ga u krevetic i zaspe. Onda idem po starijeg jer i njega treba uspavat. On da me on kako je skakao po krevetu isprebijao.. prvo mi se bacio na izudarane noge, pa lakat u sise, pa u rebra i za kraj glavom u moju jagodicnu kost. Izgledam ko da sam u boksackom meču bila. I smirim ja njega konacno, kad ono pokakan... pa aaaaaaaa!!!!! Sad spava ugl... :-D

Abies
    16. Rujan 2016. 14:02

Crazy ajme stepenice brrrr. Ne ponovilo se. Al drugi dio boks 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.