Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    16. Rujan 2016. 09:58

Jutro!!
    Mi smo imali ok noc, budenje oko 2ipo i u 6. Evo sad opet spava. Grcevi je spice od 21 do 23 bas ono.posteno.
    Cekam sveki da dode iz grada da je pricuva pola sata da ja mogu ic poplacat racune i do trgovine.

Sta ste pisale, o sexu, ja jedva cekam. Proslo 5 tjedana od poroda; a u utorak mi pregled pa se nadam iza toga. Mm isto bija na porodu al se njemu nista ne gadi i jedva ceka. Samo nezz kako cu to izvest kad je ova mala odlucila da ne zeli spavat u svom kreveticu :)
    Mm pomaze u kucanskim poslovima, a s kuhanjem je na VI ali ima volje. Pa onda on sprema dok mu ja govorim sta triba stavljat hehe :)

Nama babine tek pocele i vecinom nenajavljeni sta mrzim!!! Mm jucer radija do 7 navecer, a ova dosla u 6ipo i taman mi se mala probudila. E sad glupo zenu ostsvit samu ali bome necu dopustit da mi dite gladuje. Pa je cekala. Ko joj kriv sta se nije najavila.
    Inace, Aurorica je bila dobra jucer. Uspila sam otic i do grada i posli je sveki cuvala, a mama se osisala i piturala :) :)

Abies
    16. Rujan 2016. 09:58

Ellie možda ima do bočice, no ja dojim pa perem pod 😀😀
    Mislim da je do probavnog sustava. Dobivaju na volumenu pa nećemo paničariti

miska
    16. Rujan 2016. 10:01

Sanjarka pise samo split pa ocito nemaju blize 😝
    I prirast je super, meni rekla pedica da su oni zadovoljni ako beba dobije 600 g u prvom mje zivota, a tad najvise dobiva!
    Za iznos bona sam ja negdje provjeravala, samo ne znam dal u dmu ili mulleru, mada mislim da nebi trebalo biti problema, i ne moras potrosit odmah sve, skinut ce svaki put iznos koji potrosis dok ne ispraznis (mada ja uvijek u startu i nadoplatim haha) 

Crazy prejak je taj tm s izjavama 😜

Babycoming nemoj mi dvaput rec, dovoljno sam luda da stvarno svratim do splita po haljinu haha, naci cu ja vec razlog pa ce mi to biti kao usput 😂😂😂😂

Ugolina sveki na tapeti, bas ti stala na zivac 😂😂😂

Nove mamice dobro dosle! 

Moj napravi sve sto mu kazem, i bas mi pomogne puno kad je doma, pogotovo sad kad je beba stigla, cak je bio jednom rekao da ga naucim peglat, ali kad vidim kako mlati tom peglom kao da drzi sotonu u ruci slabo mi dode, ta roba bude jos vise zguzvana nego prije peglanja! Bolje da se mani toga! Kuhat bas ne zna, ono nesto jednostavno ce napravit, tu i tamo zna iznenadit pa napravi neko jaje za dorucak i donese u krevet, onda ima fazu da radi to par dana za redom pa prode i godina da zaboravi 😂😂😂
    Jedino jos nismo apsolvirali da se blatna roba stavlja U KOSARU za robu a ne NA! I naravno sve stvari pusta po podu, bilo cisto, blatno...jedan dan cu tanjure nac na podu 😂😂😂 sve u svemu ima prolaznu ocjenu, pogotovo kad vidim da je iz kuce u kojoj njegov otac ne radi nis "zensko"!

deeka
    16. Rujan 2016. 10:41

Ugolina meni ne bi bija problem, samo sta je vec netko bija reka bacis tetru preko krevetica i ne vidi nista ako se i probudi.

Bellaru i baby jel jos koristite sab simplex i koliko puta dnevnoo?

mare1989
    16. Rujan 2016. 11:00

Hello curke

Nove mamice dobro dosle

Mi smo imali uspjesno naspavanu noc,ali je vec od 7:30 budna i nema sanse da zaspe,samo bi cicala i bila na meni. Ne znam stvarno jesul grcevi ili skok,ima urednu stolicu 5puta dnevno😁
    Danasmoram kod pedijatra ali ne znam kako da je pustim s mm ako ce stalno biti kenkava 😩

Abies
    16. Rujan 2016. 11:05

Ni ja ne volim sex a beba u sobi. Sad ne znam ni kako s njih 2. No jednom mm i ja hopa cupa. Mali je bio 6-12mj probudio se tiho i sjedi u kinderbetu i gleda 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.