Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 08:29

Inace dobro jutro mamice 😘

Mi malo uranili danas pa smo od 7h budni. 
    Dobio bocicu i vratila se s njim u krevet i mantram da jos malo odspava 😂

Crazy a mogu pitat tetu u Mullera na koliko je kartica ili tek saznam kod kupnje nekog artikla? 
    Super je Josip veliki vec decko 😍

Dinina mama 😆 welcome! Puno nam tipkaj 😉

Abies moj sreca kaki samo jednom dnevno al tog silnog bljuckanja mi bas preko glave...
    I jel mama vodila sina u vrtic? 😉

Baby pršut ne mogu vise vidit nacrtan 😂😂. 
    Vidis kako malac brizan prema mami hehe. Ja obozavam sto moj vec neko vrijeme kad se probudi zna i vise od pola sata lezat u kreveticu i igrat se sam 😇
    Kakve su cijene u koko kidsu? Nisam nikad usla
    To si sebi kupila djecju jaknu? 😆

Karlafi daj recept 😉 koja je prigoda? 

Marigmar kako je proslo nocas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Rujan 2016. 08:32

300 stranica!! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• karlafi
    16. Rujan 2016. 08:55

Jutro. Tati je rodendan pa smo sestra i ja pravile tortu. Ne znam kako da vam stavim slike. Ugl na str recipeci.com i torta se zove cokoladna torta. Bas cudno🙈😂. Za biskvit 250 dkg keksi, ja sam stavila digestive i 150 dkg margarina. Tri cokolade, tamna, mlijecna i bijela. U svaku staviti pola dcl vrhnja za slag i rastopiti svaku posebno. Ostatak vrhnja izmiksati i dodati 50g mascarponea. Podjeliti to na tri dijela i dodati u svaku od cokolada. I onda mazati na kekse, prvo tamba, pa mlijecna i na jraju bijela. 
    Ja inace nisam ljubitelj cokolade osim bijele ali mislim da ce ovo biti vrh. Bema secera, brasna, jaja...

TPol
    16. Rujan 2016. 08:56

Jutro ekipa!

Dobro dosle nove mame! 
    Kod nas grcevi su bili vec dva dana ok. Zapravo nju uvijek na vecer pocnu pa sam ju nosala i spavala mi u rukama jedno dva sata jer kad vidim da je grcic stisnem ju ... Poceli smo davat kapi pa mislim da i djeluju jer nije plakala tako dugo i popodne prdi 😬

Marigmar jeste jos odspavali? 

Zavidim svima koji idete svuda s bebom, ja cim izidem nskon 15 min pocne plakat i trazi ciku 😞 Moram smislit rjesenje ili se to popravi kad je veca? 

Mare moze bit neki skok nama isto tako bilo s dva tjedna 

Kucanski poslovi i m, mm sam kuha sebi jos od pocetka i ja kuham sebi posebno, navikla sam 😬 Oce napravit al sve moram rec nece bas sam od sebe 😬

Crazy uzivaj jos sa svojima sigurno finog jela ima kod vas 😉

Sanjarka super za kolegice najvise volim takve poklone

Kod nas su babinje rekla bi 80posto prosle, svi su navalili odma cim smo iz bolnice dosli al pasalo mi je jer beba je samo spavala. Pokloni robica koju nikad nece nosit jer su promaseni brojevi i nesto novaca ...

Ugolina
    16. Rujan 2016. 09:03

T pol zakaj svak sebi kuha????

Btw moja mrzi voznju kolicima dan danas iako svaki dan skoro pokusavam, 20 min vrh vrhova i to moram kemijat tak da sam za 20 min u blizini zgrade kad pocne se glupirat da odem doma

Ugolina
    16. Rujan 2016. 09:25

E da,svekrva,grrrrr...jucer..kosa mi se dize na glavi od nje,majke mi moje..
    Zena nikako da si u glavi poslozi da vise jednostavno fizicki NE MOZE nositi moje dijete..zena ima 50kg,  65 godina,jako bolne zglobove, al ne,forsa li ga forsa  ruke joj se tresu, onda si sjedne na kauc i polegne si ju u ruke (da,moje dijete ce bit polegnuto,mos mislit),naravno mala pocela cvilit,muz joj kaze,vidim da vise nemres,daj ju meni..ne,moze ona,i digne se,napravi krug po sobi,na faci joj vidim da neee mooozeee i onda ju muz doslovce iscupao malu iz ruku...s tim da kad ju je primila je pocela govorit iz zajebancije, cuj mala,pa ti si sve teza,a do kad mislis ti tak..pregrizla sam si jezik,al doslo mi je da ju pitam da kaj njoj nije drago sto dijete tak lijepo raste i napreduje..drugi put.. I onda kad ju muz uzeo jedva je ispruzila ruke da joj malo procirkuliraju,a da ne kazem da su joj se tresle jos pola sata barem.. A mala niri ne voli da ju ova nosi jer ju uopce ne moze podignut lijepo gore kad ju primi neg joj ko visi nekako dole,pa joj rukica jos gore onak stoji..al sam ju onda joj ja podigla..
    pa kaj ta glupaca ceka da joj moje dijete ispadne iz ruku, majke mi moje,ja cu nju utamanit jedan dan!! Za popizdit!! Ali kuliram se zasad dok je muz tu da on to s njom rjesava,jer slab je na malu i nije mu svejedno..necu da bude da snaha neda nosit. Al jos jednom nek se ovak sforsa, boli me k da je sv.petar,cula me bude kaj mislim!! Pa da radije ju stavi do sebe i razgovara se s njom,pjeva joj,skaklja ju,bilo kaj..bolje ce vrijeme s njom provest neg da ju nosa,u pm..

Drugo kaj mi smeta,cim nes pocnem ona mora gurnut nos u to,kao zeli pomoc,a samo ti smeta..recimo kad god idem maloh prematat pelenu,a da je ona tu,gurala bu svoje ruke i kaj je najbolje,ja ne znam kaj oce,a niti ona, primi ju za nogicu pa pridrzava drugu,pa mi odlijepi pelenu s jedne strane..ja velim pa daj nemojte mi to radit,bit ce govna posvuda..veli,aha,imas ti svoj nacin ok.. Ne, nemam svoj nacin mijenjanja pelene,prvi put vidim pelenu tri mjeseca nakon rodenja  svog djeteta, cuvanja malog brata,bratica,sestricni, kumova,susjeda i sedam godina staza u vrticu i jaslicama, ne znam,kaj je to pelena?? Jucer se malo pokenjala tak da je do vrata bila zasrana,i idrm joj skinut bodi i stalno nes ona gura svoje ruke, nes bi primila,ni sama ne zna kaj,samo smeta i smeta..na kraju sam stala i rekla, dobro kaj vi delate,daj mi vadite radije vlazne maramice i onda je to radila..
    Odlazimo,stavljam dijete u sjedalicu, ona bi nes,pomogla ju stavit u sjedalicu,pa bi pomakla tetru,pa kaj bi ja ne znam kaj bi,al nos mora pogurnut tu..ne znam kako hi bez nje dijete u sjedalicu stavila... Uf... Sad sam tak uzdahnula nakon kaj sam ovo sve napisala..morala sam...

CrazyPuppet
    16. Rujan 2016. 09:45

TPol netko od vas dvohe vegetarijanac? :-) 
    Ugolina, zivahna je ta nasa imenjakinja, ne znam jesi li napisala vec, al stavi ju u sportski dio i malo podigni tolko da nebu skroz na ravnom... mozda ce joj bit draze vozat se kad poraste da moze sjedit.
    Sanjarka mislim da ti moze vidjet teta u muelleru, samo skenira karticu. Al izracunaj si kolko je kolegica doslo pa x100kn hehe, a mozda su bile i šire ruke :-)
    Ja mislila da prehlada prolazi i u bizi cini mi se da je bolje, ali zna tolko ostro kašljat da sam na iglama. Zvali tu neku pedicu preko veze pa ce nas primit popodne, tolko da ga poslusa. Čelo nije vruce, nema temp, pa izgleda nije strasno. Ali nece papat i cice su mi tvrdeee, a nisam sigurna jel mi pametno izdajat se ili ne, nije jos papao iz bocice

Abies
    16. Rujan 2016. 09:50

Ugolina takva je bila moja sveki. Samo zdrava i snažna, pa je hopsala sa unukom kad je stigla. Pelena četveroručno mijenjanje, cicanje evo je... a najpametnija. Zeznuto je sad. Znaš da nešto zna jer je podigla tm na noge al nije to ono što bi ti htjela. Kad prohoda bit će normalnija. Al ne da dugo ostaviš na čuvanju... iskvari se dijete začas. 
    Spavanje od nekih 10-3:30 jeeee. Ja spavala u drugoj sobi. Izbacili me dečki iz kreveta. Tako da sam skočila na prizivanje cice ne na stenjanje 😀
    Neka kiša stiže, a nikako ja do zg. A trebala bih. Plus da po malca idem u vrtić (tata ga je ujutro odveo)!
    Sanjarka tako sam i ja dobila od hm karticu od dvije frendice, vrijedi 5god. Još nisam bila. Valjda se neću šokirati cifrom.
    Karlafi tati sretan rođendan!

Ellie00
    16. Rujan 2016. 09:52

Jutro zene, 

evo ja pijem kavu a Ena u baby gymu prica s papigom i proizvodi jako cudne i glasne zvukove. Malo me vec i usi bole. Spavali 8 h u komadu,  okrenula se po noci i nasla ju skroz okrenutu (glava di su bile noge), ne znam kak je to uspjela. 

Idemo opet Vz za vikend- pocinje berba vrijeme . Ujak ima vinograd, malen, 4 vrste grozdja pa se ide 4 puta u berbu. super je jer traje 1 h berba, uvijek veselo i puno rodnine, i onda rostilj poslije. 
    U nedjelju imamo opak plan ostavit Enu kod moje sestre pa malo u neki spa i wellness. Treba nam.

Baby bravo za jutarnje budjenje i kavu. I ja ti preporucam svjetiljku, odlicna je, jos i svira. To nam je mislim poklon br 1. Sad nam frendica treba rodit i to joj definitivno kupujemo- odlicna stvar.

Sanjarka  znam da sam te vec pitala i pisala za bocicu- jeste ju promijenli? Mi od kad smo na dr.Browns je bljuckala mozda jednom, prije tog doslovno svaki dan... E sad jel to slucajno ili ne, al meni je super....

Tpol bit ce vremena za setnje duge, mala je beba jos... Mi smo najprije bili 3 tj u bolnici, pa zbog lose krvne slike nije smjela jos nigdje 1 mj tako da tek onda poceli (i nismo stale).

Ugolina potpuno te razumijem s svekrvom.. I moja ju hoce stalno nosat, i to ju dize kad se sama zabavlja lezeci, onda ju uzme par minuta i kad ju vrati lezat place. Zasto ju dizes? pricaj s njom, igraj se al nemoj ju brate stalno nosat. Cemu?
    I ja zasad sutim i pustam mm da rijesava s njom al ne znam koliko cu dugo to moci...

Abies
    16. Rujan 2016. 09:54

Crazy jooj. Ja bih mu dala iz bočice. Možda potegne. Pitaj i za lupocet. Meni su po cjepivu rekli i ako nema temp odbija jelo boli ju nek dam čepić. No sve prošlo super.
    Šaljem poz vibre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.