Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    15. Rujan 2016. 22:58

Vecer cure!
    Sanjarka, pa mali ima vec tri mj, prirast od 600g je sasvim normalan... prvi mjesec dobiju najvise, a kasnije svaki mjesec sve manje...
    Vidjet ces vrijednost bona kad budes isla u soping... tako i u dm-a sad, nis ne pise kolko je na kartici
    Mi babinje odradili uglavnom sad u Međimurju, prva dva dana, dosli najblizi i super. Nesto malo novaca, robice i igračaka. Drago mi je da su nas se sjetili i došli nas vidjet.
    Ja sam sad posudila kolica za ovdje, jer nam nasa nebi stala u auto sa svim stvarima, i imaju samo sportski dio pa sam spustila na najnize i dobro je. A od mojih kolica jos uvijek je u kosari i uglavnom zaspe, ali u kosari ima dno koje se moze podignut u dva-tri stupnja kad pocinju gledat van. 
    Josip je bas fino poceo gugutat, dizat i okretat glavicu. Nekako mi se sve to cini brzo, a u biti je taman. Zadovoljna sam kako spava i preko dana a pogotovo preko noci. Za sad super, nadam se da ce sve po planu i da kroz nekih dva mj prespava noc. Prehlada pri kraju, HB. 
    Ah da sex hehe, mi jos nismo. Do pred 10 dana bile lohije, ocemo valjda lagano... s jedne strane sam vec na iglama i jedva cekam, al sam umorna i neda mi se hehehe
    Mm bio na porodu i vidio sto su mi radili pa ga strah sad jel to sve zacijelilo.
    Mm je najbolji u kucanskim poslovima, on smatra da je dovoljno sto dođe doma s posla (to je čak par puta i rekao) a kad mu je dobar dan čak pokupi i čarape za sobom :-D kuha eventualno 1x na mjesec (i onda je to 100x bolje nego ista sto ja skuham) al zmaže do-ti-jednu teću što postoji u kuhinji pa ja jos dva sata perem suđe...  
    Mare trebat ce vam jos malo vremena da se ushemite, moguce da je vec skok ;-)
    Saljem svima pozdrave iz Međimurja ;-)

• neznamsmislitnadimak
    15. Rujan 2016. 22:59

Pozzz i ja se ukljucujem u temu  Moja Dina je stigla 9.6.2016.

• karlafi
    15. Rujan 2016. 23:10

Curke hvala na receptima. U meduvremenu sam napravila neku sa tri vrste cokolade, bez pecenja i cini mi se odlicna. Vidjet cemo kad se ohladi. 
    A ta ovcica, citala sam malo o tome i razmisljam o njoj. Ima i medeka i peseka. Uglavnom pali se na bebino gundanje i stimulira uspavanke i zvuk iz trbuha, ako mislite na to. Jel ima netko?

Abies
    15. Rujan 2016. 23:27

Neznam smislit nadimak i Dina dobrodošla!
    Odakle si?

Ekipa spava. Ja u svojim mislima i neće san na oči.

Sanjarka 750-800g prirast je idealno, dakle petrići su savršeni 😀   ne živciram se, pravilno raste. Muka mi od tog sira u ustima i po podu meni... I sere non stop. Jedva čekam da to prorijedi na 1-2 put na dan.

Sin mi se naljutio na tatu, zacrtao da mama mora po njega u vrtić. Milo moje. 

Dobro se naspavajte! 😘😘

Marigmar
    16. Rujan 2016. 02:44

Dobrodošla dina i mama sa dugačkim nadimkom 😂😂😂to je vec velika cura, ima tu puno vršnjaka pa ćete si moć pomoći savjetima a nama sa manjim bebama jos i vise 👍🏻
    Evo nas opet sa super davanjem od 21h do 2h, prošlu noć nije bilo tako ali evo ovu opet bas sam sretna jos da ga sad nakon hranjenja ne krene boliti trbuščić bilo bi super. Prošlu noć nije tak odspavao jer je cijelo popodne spavao kak su ga grčevi ujutro mučili, a jucer su ga popodne mučili pa je tek zaspao u 21h nije cijeli dan tak da sve ovisi o tome.
    Sto se tiče te ovce Evan moj mali uopce ne reagira na te uspavanke kada sviraju jedino ako ja pjevam, ima u onom bounceru vibraciju i muziku pa sam skužila da nis od toga tak da meni ta ovca ne bi pomogla, a sad ne znam, malo ke skupa za isprobavanje 😁
    Ne znam sta ste jos pisale jer ste puno ispisale i neka, super mi je sto idu lijepo i tu stranice. Uglavnom držite fige da odspavam jos malo 😊

Ugolina
    16. Rujan 2016. 07:18

Mama kojoj je nadimak da ne zna izmislit nadimak,dobro nam dosla ti i tvoja curica!! Hehe..

Marigmar,a sirota,jos jedina ti tipkas u gluho doba noci..mislim da niti moju to nebi uspavalo jer kad cuje bilo kakav zvuk,pogotovo tako koji se sam pali ili kaj vec ,tek onda se okrece da vidi kaj je to 
    Jeste poslije dva opet ista spavali? To ko da ide malo na bolje?

Crazy,imenjak nam je pravi decko  da vis kak bi se njih dvoje razgovarali na tom tajnom baby jeziku.. 
    Muz je gledo kak su te kasapili,da je moj to gledo ne znam kad bi se opet podruzili hihi..hb pa ipak bio carski tak da nije morao to gledat.. Cuj ovo s carapama,hehe,jel mamin sin mozda? 

Moja se oko sest sati tak nacicala ko mala prasica,nosila sam ju neko vrijeme pa sam odustala jer obicno nikada ne podrigne kad spava..i naravno da ju to mucilo tak da je do maloprije bila budna,tu i tam bljucnula..a meni dusa spavala..a sad kad sam se razbudila,ona zaspala ko top..kaj cu,idem peglat

Littleladybug
    16. Rujan 2016. 07:28

jutro mamite..dogodilo mi se jutros sto nije odavno, digla sam se prije malca, skuhala kavu i tek sam onda cula njega kako mrmlja u sobi..sunce mamino, zna on da mama jutros mora doc sebi 😂😍
    Miska Koko kids store, odlican izbor za krstenje, robica im je predivna ali da, mislim da nemaju webshop..nista s obzirom da ionako Mila odraduje dobru kilometrazu, auto i pravac Mall of Split 😉😆
    Sanjarka dosadio prsut jel? 😂😂i meni se kolegice spremaju doc i jedva cekam malo babinjaka 😀
    dobrodosla mama Neznam i mala Dina 🤗🤗
    ovca Ewan - malo skupa igrackica a nisam bas sigurna da ce je malac dozivit..mislim da cu prije kupit onaj mali projektor sto osvjetljava zid sa zvjezdicama jer mi treba neko priguseno svjetlo za dojenje
    Marigmar drzim fige da jos spavas i da ga nisu vise mucili grcici iza papanja, potrebno je sna i tebi i njemu..
    ja jucer kupila jaknu u lidla, djecju 😂😂😂 bila 130kn a nije uopce losa, kao deblja parka..
    Karlafi jel to tri moussa? ako je, savrsenstvo od torte 😍😍
    Mm i kucni poslovi, a sta da vam kazem..opet me ceka dresura za mjesec dana 😭😥😥
    dijete iz obitelji sa 4 muskarca i mamom koja ih je navikla da trci i skuplja za njima, to je bio uzas..naucio se pameti kad sam ja jednom odlucila da mu necu nista skupljat i prat, pretrpila nered tjedan dana po kuci a on ostao bez cistih carapa i donjeg vesa..i dosao s pitanjem di mi je to i to a ja rekla di si i ostavio..pa da vidis kako ih je skupio drugi put..al ovako ga taman dovela u red,on otisa na brod, opustia se i ajmo prica iz pocetka..vidit cemo kakvi ce sad bit al ne slutim dobro 😂😂

Ugolina
    16. Rujan 2016. 07:49

Hahahaha,oni misle da se carape i gace nekom carolijom stvaraju u ladici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.