Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    12. Rujan 2016. 18:30

Ja sam danas imala toliko toga u planu na kraju nista nisam napravila. Nije spavala vise od 15 min i tako 10 puta, ja taman legnem da cu i ja malo odmorit kad vec cendranje, ne znam sto joj je danas, nikad nije bila takva! Nadam se da ce nas preskocit skok sestog tjedna jer sam sama do nedjelje!!

Drugo dijete..hm da je po mm vec bi sad krenuli, ja bih ipat cekala cca 2 god pa onda! Nije mi porod ostao u ruznom sjecanju, oporavak prvih dana je gadan ali prode. Trudnoce se vise ni ne sjecam iako sam do 16. tjedna isto grlila wc! Vise me brine kako bi sama skrbila za novorodence a jos bi imala 2-3 godine staro dijete, to mi se trenutno cini kao nemoguca misija! 
    Sanjarka vidim ja da ti polako vec sad popustas, prvo je bilo "nema sanse", pa sad je vec na "cemo vidjet", jos par mjeseci pa evo tebe opet u akciji 😂😂😂😂

Netko je pitao za maramu/nosiljku. Ja sam dobila (po narudzbi) close caboo carrier (eko-butik) i skroz je jednostavna jer je vec oblikovana i samo se navuce kao majica, danas mislili u setnju s njom ali sefica me zeznula i previse izmorila, sad je za kaznu doma!

Foto-knjige, ja sam narucila bas od fotografkinje koja je slikala malu, neka firma iz spanjolske to radi, skupa je ali je kvaliteta neusporedivo bolja od ovih s tiska. Jednom sam bila narucila i uopce nisam bila zadovoljna, slike su se preklapale, rezolucija je bila losa i papir skroz tanak a uvez pojede pol slike! Bolje bi bilo da sam razvila slike i stavila u album!

deeka
    12. Rujan 2016. 18:37

Mi sidimo u dvoru i pijemo kavu vec 2 sata, a ona spava. Napredujemo :)

Mm je reka da ce napravit jos dvoje. Mene nista ne pita :/

bellaru
    12. Rujan 2016. 18:42

Tpol  mali drzi glavu gore ko veliki vec😨 i ja se cudila . A zas muz nece drugo? Ja se sa muzem zezam da cemo kupit tri kreveta na kat za djecu.
    Abies  taman kad krene na kasicu gas po drugu bebu😁😁
    Sanjarka to smo mi u tajnosti obavile😛
    Bilo bi super da je jos koja tu da bude pravi kokosinjac😁sanjarka stari ljudi kazu za djecu novaca uvijek ima. 
    Sta se i slazem samo ih treba odgojit da su skromni😕

bellaru
    12. Rujan 2016. 18:48

Cure vi bi cekale po dvije godine! Jeste vidjele clanak oni brazilici imaju 13 sinova nikako da kcer dobiju! A razlika izmedju klinaca po godinu-godinu i pol😁😁😁 i dalje ce valjda nastavit da dobiju kcer. 
    Jbt 13 puta rodit. Djeca joj dole valjda samo ispadaju sad.

bellaru
    12. Rujan 2016. 18:52

Htjela sam vas pitat o kupanju. Svaki dan kupate svoje bebace il svaki drugi treci?

bellaru
    12. Rujan 2016. 19:46

Abies da tvoje mlijeko ne sadrzi laksativ??😁 
    Ajme 12!!! Eto cure! Ako nije 3 nije ni jedno😁😁😁 samo zene nisu prije kukale kako mi danas kukamo kako je to tesko i uzas i ovo i ono...

Vinniepooh
    12. Rujan 2016. 20:46

Hahaha
    A bellaru da se mindjusa ohladi! Bas si me nasmijala😂😂😂

Ja gledala onaj TLC program i tamo neka emisija zena rodila njih 19!!!! Brate mili ja kukam od jednog a kamoli 19 🙈

Mi se kupamo svaki drugi dan, on jadan od ove vrucine sav na crvene tockice i na pregibima crven pa moramo a i uziva u vodi, jedva cekam da moze sjedit i brckat se u kadici 😁

Abies
    12. Rujan 2016. 20:47

Laksativ 😂 a žderem čokoladu!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.