Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    12. Rujan 2016. 21:24

Abies moja kaki isto stalno haha ... Bome 12 djece svaka cast

Mm nije bio ni za ovu bebu tako da mu je drugo previse hahha ali da se nagovorit tako da cemo vidit, kao djeca su odgovornost ovo ono .... 

Moja imala grcice pa plakala bas mi je bude zao tocno onako tuzno place :( 

Laku noc mamice i nek vam bebice spavaju 💕

miska
    12. Rujan 2016. 22:07

Prabaka od mm imala 21 dijete, neki su umrli ali svi su bili rodeni! Mm je uvijek fasciniran kako im je uspjela smislit imena, mene vise intrigira kako joj se uopce dalo seksat nakon petog 😂😂😂
    Kad joj je muz umrlo rekla je hvala bogu jer da ona ne moze vise, poslje zivila preko 90 god, skoro svu djecu i nadzivila!

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 22:23

Znaci tko zeli zivit dugo nek radja 😂😂
    Omg 20tak djece??? Mi smo danas mimozaste onda.... nego kako su te žene skidale kg? I da pobogu kako smislili toliko imena ja i muz se jedva za ovo jedno dogovorili 😂😂😂

Miska haha. Vidis da mi je to jos noćna mora i da sam se probudila u suzama kad sam saznala u snu da sam opet trudna da znas da mi prvo pala napamet EPI 😂. 
    A neznam stvarno sta bi ti rekla neda mi se opet povracat, neda mi se debljat, neda mi se niti malo? radjat, neda mi se da mi opet svi natezu bradavice, neda mi se izmisljat kako sa dvi ispod prosječne place hranit 5 ljudi.... a opet toliko srece to dijete donese da je covjeku žao to opet ne osjetit iznova 😍😍😍😍

Moj vec danima koma po danu. Ne spava sve skupa 2h. Zaspe bez problema i cak ce odspavat ako lezim kraj njega no jesam li ga ostavila samog budi se u  5min 🤔
    Ugl bas nam to sad šteka a bilo super ma tko ce to skuzit 

Tako daklem kave u tajnosti ccc 😛

Bellaru mi se kupali svako drugi dan sad prorijedila kad je bilo malo zahladilo 

Inace danas kod nas POTOP ne znam kad je onoliko kise palo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    12. Rujan 2016. 22:28

Tpol reci ti njemu da tko ce se brint za njega kad bude star i dementan😕 a nece djecu jer su djeca odgovornost? I nije mu neki izgovor😁 puno manje odgovorne osobe imaju djecu😁

Miska 21?????????😱😱😱😱😱😱😱😱 dali je uopce fizicki moguce rodit 21 dijete????😱😱😱😱 a to su bila vremena usluzi muza daj da te zaskoci. Nije ko mi danas. Ako ti neces ovo i ono ja se necu sekat. Prije si morao hoces neces😂 zena se preporodila kad je muz umro pa dozivjela devedesetu😁😁

bellaru
    12. Rujan 2016. 22:31

Miska  a svi imaju razlicita imena? Ja sam citala knjigu potomaka od kuda je moja mama iz hercegovine i imas imena i prezimena svih obitelji i cesto su davali ista imena za dva tri sina. 

Sanjarka kile se skidale u polju a bome i trceci za njih 20😂😂😂

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 22:39

Do logicno smislis nekoliko imena pa ih samo ponavljas 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    12. Rujan 2016. 22:55

Sanjarka totalne smo mimoze, to su onda bili oni porodi kraj peci, pod svijecom i svi zivili u jednoj sobi, kako su ih uopce uspjeli toliko nastancat a svi skupa spavali,😂😂😂 biti ce na sjeniku negdje! 

Da sve je tocno sto si nabrojala, puno je to muka ali kad ih vidis kako rastu i napreduju i kako brzo vise nece bit mali nekako ulovi nostalgija, pa nebi htjela da mi je to stvarno zadnje! A financije, to je nazalost cesta prica, ja si stvarno mislim da su ljudi madionicari da s tako malo novaca uspiju sve pokrivat. Ja srecom nemam takvih problema da moramo svaku kunu preokrenut ali opet ponekad ni to ne znaci puno kad fali blizina i prisutnost, moje ce dijete vjerojatno mislit da je tata onaj covjek u kompjuteru koji se zivka svaki dan,  ali sto ces 😔😕

Bellaru ocito je moguce 😂😂😂
    A bas tako, bile ko robinje,i jos poslje poroda na njivu kopat krumpire! Da pa kazem da nije uopce tugovala, a umro prije pedesete 😂😂😂

Abies
    12. Rujan 2016. 22:57

Od 12 je jedno mrtvorođeno (blizanac u zadnjem porodu), a jedan je umro kao dečkić od upale pluća. 
    Ostali svi završili srednje škole ili faks. Mene recimo to fascinira. 

21! Baš imena smislit. 

Sanjarka drž se. Zeznuto je kad te tako beba treba. Jedan hug 

Laku noć čiks

ejic
    13. Rujan 2016. 00:43

Ja jos uvijek uspavljujem svoje dijete, a pocela sam u pola 9 😭😭😭😭 Ne mogu ni na wc, a smrdim sama sebi vec na km od znoja, ali gospodinu malom sad tako pase i da se njega pita moze tako biti do jutra 😭😭😭

Neka je bar vama laka  i prospavana noc! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.