Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    13. Rujan 2016. 10:38

Marigmar mi bili na Uzv glave 3 put- dva put u bolnici i sad evo na Goljaku prije mj dana. Pretraga traje nekih pola sata (ovisi o mirnoci bebe) jer mora sve komore detaljno pregledati. Beba lezi samo joj je podignuta glavica i trebala bi biti dosta mirna jer im se inace sve poremeti.  

Sanjarka88
    13. Rujan 2016. 10:47

Babycoming bas mi zao sto ste jos jako prehlađeni i zbog lose noci. Bit ce bolje kad ozdravite 😍😍
    A ovo za 7mj razdvojenosti od muza/decka i nemogućnosti kontakta cila sam se najezila. Uh! 🙁
    Da da slazem se bolje da je nocni spavac svakako 😆

Deeka da se nije malo prehladila?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    13. Rujan 2016. 11:04

Jutro vidim da ste aktivne ! 
    Nemojte zamjerit ako koga preskocim budni smo od 5! 😕😕😕
    Imala je na vece grcice i onda smo je jedva uspavali oko 9 lijepo spavala do pola 12 jela opet se probudila u pola dva jela i kad se probudila u pola 5 i jela nije vise zaspala, pocela se tako grcit pa je nosaj vamo tamo, pokakala dvije pelene, stavljala ssm joj onaj jastukic, malo pomoglo i onda od 8-9 malo drijemali i sad u pola 11 jedva yaspala, bas se vidi da je grči i onda mi jos digne tlak moja mama koja kaze pazi ja sta jedem jer zbog tog ima ona grcice 😡😡😡 a ja jedem skoro svaki dan isto , nemam neke varijacije. Pozalim joj se i ona tako, e pa necu vise ni pricat sta se dogada 
    I da tako sam rekla dam joj nekad Ad i onda ona kao moje mlijeko valjda ne valja kad nece da jede a ja dsm odrasla na karavljem mlijeku, a moj brat na Ad-u tako da stvarno je ne kuzim 
    I svekrvi spomenula ad a ona isto nest kao rekla da ima grceve od toga a njena djeca odrasla isto na Ad mislim da poludim 😡 Tak da necu nikom nista pricat, beba je super spava jede i tocka, pa nek si misle 
    Oprosti morala sam se malo ispuhat 😞

Elle bas slatka bebica super da si ju stavila na profilnu 
    Ugolina da ni ja ne kuzim te likove kojima se slicajno zaredaju djeca 

Ejic kako kod Vas? Deka moja kao da teze dise ali ne vidim da ima zacepljen nos i kise, mozda mala prehladica?

miska
    13. Rujan 2016. 11:09

A prije se zivilo svakako, i da uglavnom su stariji pazili na mlade, iako su i ti stariji bili mali. Moja baka je imala bas ruzno iskustvo kao curica, mama je pustila nju od 7 god i sestru od 3 same doma, isle su spavat popodne i mala se pocela gusit i isla joj je pjena na usta, naravno da dijete od 7 god ne zna sto treba napravit pa ju je pustila tako da lezi, uglavnom mala je umrla dok je mama dosla iz polja, trauma za cijeli zivot!

Moja je jos u kosari i biti ce neko vrijeme, kosara je bas dosta prostrana tako da ima mjesta dosta iako je vec sad  57 cm dugacka. Jaje ne voli nikako, jedva izdrzi u autu pa da ju jos i vozim u tome, nikako! A kazu da nije ni dobro! 

Marigmar moja isto imala dva hematoma, jedan splasnuo jos u rodilistu, jednog jos uvijek ima ali nam isto nitko nije spominjao nikakvi slikanje!

Babycoming tesko je da, nismo bili nikad toliko dugo razdvojeni ali smo cesto, tipa jedan tjedan je doma pa ga dva nema i jos taj kad je doma prakticki dode pojest i prespavat. Nikad ne mozemo nis planirat jer doslovno ne znamo di ce bit vec sutra a kamo li za dva tri tjedna! Ali proci ce i to da, jos par godina pa ode moj u mirovinu 😂😂😂

TPol
    13. Rujan 2016. 11:17

P.s. Ja nemam nista protiv AD da se krivo ne shvati hihi

Ugolina
    13. Rujan 2016. 11:19

Btw ovo za baku,najezila sam se,koja tragedija

Ellie00
    13. Rujan 2016. 11:30

Miska i ja sam se najezila. Bilo je prije svakakvih takvih prica... Mislim da je bilo pod "normalno" da ti jedno dijete umre... barem tako danas predstavljaju. Ja sam imala susjede koji su imali 11 djece. Zadnje je rodjeno hitnim carskim, jedva su spasili i zenu i bebu i mislim da su joj i maternicu morali vaditi ili nesto s jajnicima ne sjecam se (uglavnom bilo je pitanje zivota i smrti zene) i kad je muz dosao u bolnicu vikao je na doktore da njega nije nitko pitao i da je on gospodar tijela svoje zene. UZAS

Tpol i ja sam skuzila da s nekim ljudima uopce nema smisla pricat ista dublje o bebi. Kad pitaju kako je- kazes super i bok. Moja svekrva jos sad govori da sto gnjavimo bebu s vjezbama da je ona isto rodjena ranije i da joj nista nije. I stalno s tim davi. Da Eni to ne treba bla bla... Sad mi je zao sto sam joj ista govorila. 

Btw. nisam se pohvalila susilica je moj najbolji prijatelj . Ako izvadim odmah iz susilice ves, ne moram skoro nista ni peglat. Kosulje su skoro isto opeglane. Samo malo s parom prodjem. A o rucnicima da ne govorim... Mekanooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.