U cemu vozite dijete u kolicima?
On je sad u sportskom u nultom položaju no negoduje jer nista ne vidi tako a kad podignem naslon na sljedeću razinu ipak mi je malo previse strmo.
Jucer pokušala u jaju al je previse sputan a to ne voli bit pa mu se nije svidilo.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tatin bratic je isto svoju maltretiro,rodila zena cetvero djece u tri godine (nijedno nisu blizanci)..onak u 21.stoljecu,brate!! I onda ona podveze jajnike jer je vidla da je vrag odnio salu.. Ja bi njega kastrirala jer ga ne zna izvadit kad treba..meni je to grozno!!
Jutro cure,
evo nas od pedijatrice. Sve je ok, ona zadovoljna, kaze da je manje kruta. Imamo 6 kg i 62 cm.
Dobili smo cjepivo i puno smo plakali. Toliko smo plakali da smo se uspavali od placa. Prvi put ju vidim takvu pa me bas pogodilo... Uglavnom moram ju pratit sad kroz dan, prosli put malu temp dobila pa cemo vidjet kak ce sad proci
A jooj,misica..Ee kad vec o cjepivima, dal i vama na mjestu uboda osjetite unutra ko neku kvrgu? Ali izvana se nis ne vidi
Sanjarka mi smo jos u kosari. Voli se vozit u njoj. najprije si pricamo a onda zaspi nakon 2 km.
Ugolina nisam nista do sad primjertila.
Ugolina tnx, budem otišla do Jankomira bliže mi je, znaci imaju? Jer gledala sam na webu pa nisam našla, super, preslatki su stvarno.
Ovo moje čudo ne moze odspavati duže od pola sata u komadu, jucer sam krenula sa čajem pa ćemo vidjeti da li ce mu se stolica unormaliti, opet nema od subote a prdeci ga muče.
Uglavnom dobila sam uputnicu za UZV glavice malom zbog hematoma kaj je imao, je išao netko od vas na to, rekla mi je da ni to bolnice morale obavezno napraviti prije otpusta no prvi puta čujem za to.
Ellie profilna 😍😍😍😍 med medeni!
Super mjere mislim da su identicne trenutnim Petrovim 😊
A joj plakla je srce malo, zaboravila je ona vec na to. Ljubac joj saljemo i da ne dobije temp.
Ugolina ja imam i kosaru. No skoro ju je prerastao. Sad je koristim samo u kući i dobro mi nekad dođe.
I mi imamo tu neku kvrgicu gdje se cijepio bas sam se pitala jel to ok
Marigmar opet svatko svoju politiku vodi... po meni bolje napravit uzv.
Brza pretraga gleda se kroz veliku fontanelu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro zene!
napisala sam roman al ga je naravno izbrisalo dok sam ja uspavala maleckog..
kako je prosla noc? kod nas i ne bas najbolje..kad sve zbrojimo nismo spavali nista, ni ja ni on..sto prehlada, sto nervoza rezultat je da se osjecam ka da me netko pregazio..a vjerujem da ni malisa nije puno bolje..bas sinoc razmisljam ako mene ovako slomi kad me boli kako je tek njemu malom..
Sanjarka nismo jos ozdravili, nemamo temperaturu ni jedno ni drugo hB..on kaslje kise i nosic je pun a ja u raspadu, uho grlo nos glava..cijela lijeva strana ka da nije moja..ajme..hvala na brizi
sreca pa ti je Petric nocni spavac, zamisli da je obrnuto..pa skakala bi s balkona 😂😂
ako smo na duze vozimo se u kosari aa ako smo na brzinu u jaju..iako mu je u jaju draze strogo pazim da nije vise od 2h u njemu..
netko je pitao za kupanje, ako se preznoji onda svaki dan a uglavnom tako biva jer kako Sunshine kaze miselinkice se zacrvene malo pa radi toga..a i ne idem ni ja sljepljena i oznojna lec pa nezelim to ni njemu..sad kad smo se upraksirali budemo gotovi za cca 10min..
Ugolina i ja san osjetila neku kvrgu na mjestu uboda al se povukla nakon hladnih obloga..i nema na cemu za medvjedica,nadam se da ste se opskrbili..
Ellie a miska mala, dusa boli vidit ih da tako placu a nemozes pomoc..meni doslo da placem skupa sa svojim kod cijepljenja..
Miska nazalost suosjecam s tobom i dobro znam kako je biti obitelj na daljinu..hB na internetu i ovim cudesima pa su muke malo manje..kad se sjetim kad je mm prvi put isao na brod, dugih 7mj ga nije bilo..interneta na brodu nema, ostali nam neki satelitski mailovi koji su stizali svako prijestupne..kad se spojio negdje u Brazilu prvi put na net i kad sam ga vidila na skype nakon 3ipo mjeseca nisam znala od soka sta cu, placem jer ga vidim,placem jer ga skoro ne prepoznajem..uzas
i sad mi se srce kida kad mi kaze da ga mali ne prepoznaje..al uvijek kazem svo zlo bilo u tome, neka budemo svi zivi i zdravi a nece ni oni bit odsutni dovijeka..
za drugo dijete bi volila jos pricekat..kako kaze cini mi se Bellaru nek se mindja oladi,jos se nije stisla kako treba di cu je opet sirit 😂😋😂
Sortiraj odgovore
Najstariji