Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    12. Rujan 2016. 15:14

Evo sad sam pogledala, kaže 0-15 kg 0-3 godine. Marama sama teži 1 kg i ima 4.5 metra

Ellie00
    12. Rujan 2016. 15:29

Nama na Goljaku zabranili nosiljke i marame. a dobili smo Ergobaby.

Inace ako nekog zanima na Tisak foto je na snizenju Fotoknjiga- 106 str za 200tinjak kn http://foto.tisak.hr/novosti/akcijski-rujan-nikada-nije-bio-ovako-bujan?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=akcijski_rujan&utm_content=slika&utm_campaign=newsletter_akcijski_rujan

Ellie00
    12. Rujan 2016. 15:41

Ja sam do sad samo fotke narucivala. Al koliko sam skuzila ista stvar- online program imas i tu napravis svoju knjigu. Treba se malo igrat s time. Akcija je do 5.10 al treba taj kod kod placanja uspisat inace je cijena 600 kn. Placanje je pri preuzimanju na kiosku Tiska (izaberes koji Tisak hoces)

TPol
    12. Rujan 2016. 15:54

Uh bas ste natipkale hehhe

Moja curka je bila dobra spava i jede, bila nam je jedna prijateljica na kavi , ona spava malo plakala jela opet spava.... Samo nek tako nastavi 😀 Ja idem sad peglat malo al reko da skoknem na forum prije :) 

Sto se auta tice ja sam rekla hocu neku "krntiju" jer necu da moram pazit jesam auto ogrebala ili nisam ( a i nama su odma ogrebali s kljucevima namjerno, sad imamo 5 crta s jedne strane - mislim sta bi bilo da je neki skuplji auto? Bas ima svakakvih ljudi) i reko nemoj da je digitalan nece ga niko osim servisa moc popravit pa smo uzeli golfa 😬, mada razmisljamo o ovim toyota hybridima jako malo trose ali sve je digitalno i kad se pokvari nema nego servis 

Drugo dijete ja sam za, porod mi je trajao bolilo je al nije mi ostalo u ruznom sjecanju ... Muz nece 😬 Al tek za 2g bi ja 

Sanjarka hvala bas cu mojoj uzet roze ! 

Bellar mozda su to babz akne? Moja ih ima jos uvijek, to tvoj malac vec drzi glavu?

Abies
    12. Rujan 2016. 15:55

Još ni prve kašice, a one o trudnoći.
    Sanjarka san te šokirao. I mene bi. 
    Eto ja se potrudila da ne odem na cr pa jbg. Još kažu svaki put veća beba, nosit petkilaša uf. No da se dogodi, veselila bih se. Nek je samo zdravo. No zasad mi dvoje dosta.
    Detrgenti tak pitala, možda netko nečem vjeran...svi samo akcijama 😊

Marigmar
    12. Rujan 2016. 15:55

Odlične su te fotoknjige ali ja stvarno ne znam kada bi to stigla napraviti, evo krenula pisati u radosnicu danas prvi puta stigla sam upisati ime i prezime, podatke o rođenju horoskopski znak i vec se probudio, tak da foto knjiga mi je samo san.
    Ono sta mi je bitno je da razvijam slike ako mi mob rikne da ne ode sve

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 18:16

Abies i Bellaru pa niste se za kavu pohvalile 😉 

Bellaru falilo bi mi novaca 😂

Tpol tm uopce nece drugo ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.