Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    12. Rujan 2016. 12:15

Vinnie sretna godišnjica 🎈💕🎈

Kupila sam čaj od hippa ali nisam našla nista drugo osim tog kao cisti komorač ili kombinacija sa anisom i kimom, pa sam uzela tu kombinaciju valjda ste na to mislile kada ste rekle za probavu, to je u tim nekim kao paketićima malim, joj samo da mu olakša malo, a kak to dajete na flašicu ili na žlicu ili kak?

bellaru
    12. Rujan 2016. 12:19

Abies ti prva kazes da je moj. Svi kazu isti muz. Da fakaaat mogli bi ic zajedno u razred❤  tko zna mozda i u vrtic ak ja dam svog u vrtic.

A ugolina u abies jesu ti pristici i crvebi bili te crvene pikice?

Ellie za koliko ti dodje haljina? Mislim da cu ju naruciti onda. Koji auto je to da je vec crko? 

Moj se mravac budio nocas jest svaka dva sata😩 sad spava na meni. Dolaze nam gosti popodne a ne znam tocno kad. Moram bar gace obuc😁

bellaru
    12. Rujan 2016. 12:20

Marigmar u flasici mu das

Ugolina
    12. Rujan 2016. 12:37

Vinnie,sretna godisnjica!!!!! Mi smo ove godine zaboravili na nasu trecu jer sam dan prije rodila pa smo bili u tome..zapravo,nisam rodila,izvadili mi bebu kroz trbuh 

Ugolina
    12. Rujan 2016. 12:38

Marigmar,na flasicu

bebacica
    12. Rujan 2016. 12:44

Ooo brbljavice u kojem sam ja zaostatku, pa imam skoro 40 strana za procitati.

Vidim da ste nam cestitali na 3 minica pa evo da vam zahvalimo 😘😘😘
    Sretni minici i ostalim bebicama koje su imale.

Ja sam u totalnom kaosu. Imamo svadbu i krstenje 24.9. Moram li vam ista pricati? Dijelili smo pozivnice 2 mj i vise uh, sad finisiramo i nadam se da ce sve biti super. A najvise me mala brine kak ce izdrzati cijeli dan i noc i uspavljivanje jer ta ne zna bez cice zaspati 😮 mantram pozitivno ommmm

Mala mi pocela spavati noc s jednim budenjem za papicu u kimbacu 💃💃💃💃 i to od kad sam dobila knjigu sretna beba pa sam malo uvela izmjenjeni raspored za nju i jos ju svugdje slepamo za sobom pa se macka izmori.

Nadam se da cu biti aktivnija nakon svadbe, drugi tjedan imamo pecenje kolaca i skakanja ohoho pa ne vjerujem bas da cu uspjeti tipkati.

Citam vas 😘😘
    P.s vise ne mogu tipkati ni citati dok hranim malu jer okrece glavu da vidi kaj radim 😎 pa malo gleda mob, malo jede, mlijeka svukud. Jednom sam uzela cosmo u ruke i naravno da je cula da suskam s listovima i okrenula se, popricala 5 min sa tetom na naslovnici i dalje isla jest😅😅

Ugolina
    12. Rujan 2016. 12:44

Ellie i sunshine,vi stvarno razmisljate vec o drugom djetetu? Ajme,najezila sam se od te pomisli hihi

mare1989
    12. Rujan 2016. 12:55

vinnie sretna godisnjica

bebacica ja sam tako imala svadbu i krstenje sve skupa. Mala imala samo mjesec i po,imala sam tetu cuvalicu😊 nisam je dojila pq mi nije bilo bar to problem. Ali svejedno je stres vjencanje organizirat i mala beba pored toga.

mi cemo Arielu krstit na proljece,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.