ovo ce sad zvucat cudno al meni bas fale zadnji tjedni trudnoce... rodila sam a nisam imala velikii trbuh, nisam razmisljala i pocela se bojat poroda... znam da cete mi sve sad reci da nisam nista propustila ali cudno mi sto sam preskocila tu fazu.
btw ja sam vam danas lijena :) beba spava od 11h jos, izmorila ju jutarnja setnja i vjezbanje, a ja laptop i Asos (Bellaru ti si kriva) i kupila sam vec haljinu i torbu. Sad sam se na Next prebacila. Lol. Moram prestat. Bolje da cistim kupaonu
Tak sam ja u trudnoći posto sam se super osjećala vec pričala o drugom djetetu, a sad, sad mi nije na kraj pameti, pogotovo zato sto mali ima tolike bolove da mi je muka, a da ne pričam o porodu na dripu bez epi 😁 Uglavnom kada zaboravim sve ali bas sve razmisliti cu, mm hoce sto prije ali Ko njega pita posto je njemu bas super, i za trudnoće ga nisam gnjavila jedino kak je bio na porodu je svjestan koliko to boli.
Eto ja danas otišla do mame kao bude malom tu super jer je na dvorištu pa ce ga uspavati zrak, jedva odspava 10 min odmah buđenje.
Sto se krstitki tiče mislila sam ove godine ali sa njim ovakvim nema šanse.
Mislili smo i na more jos otići, sad se sve premišljam a i mm ima puno posla tak da vjerojatno nista od toga 😔
Danas sam ga prvi puta dojila u parku i ok je bilo, čak me i nisu jako ruke bolile, dobro nisam ga dugo tek toliko da ga smirim, ali sve u svemu zadovoljna 👍🏻
Ne mogu zamisliti da sam opet trudna,a ovu sam provela sest mjeseci u kupaoni s glavom u skoljci ,mucnina 24h i sad jos uz to da se bavim i malim djetetom,ne znam kako, da joj ne mogu dat jest a kamoli kaj drugo...mozda dok ona naraste al ne
Ugolina onda se te pikice ne moraju mazat sa nicim??
A ja i abies skuzile da smo iz istog sela pa otisle na kavu😉
Bebacica ajme sretno sa svim i da sve dobro prodje!
Sanjarka 😂😂😂 pa ajd sta bi ti falilo. Ja bi isto opet. Ne sad odmah isti cas..prvo da se mindja ohladi😁
Ellie ma.narucit cu 38 pod nadom da valjda nisam br 40😂 a znaci muz misli da je ford sranje?!😁😁 a znam curu mala joj navrsila tek godinu dana a rodila ju na carski i vec je trudna tak da cure gas po drugo!
Mare moja ujna je nakon petog djeteta rekla nikad vise pa sad ima sestero djece😁😁😁
Marama iz bubamare, ima par načina vezivanja, ja sam naučila dva koja mi se čine najlakša pa ću kasnije vidit po youtubeu šta se još može kad ovo izvježbam i kad utvrdim gradivo košta oko 400 kn al sa popustom na karticu od bubamare nas je došlo 370... Za kilažu nisam sigurna ali mislim da je 0-15 kg
Sortiraj odgovore
Najstariji