Joj ejic suosjećam, ok moj je zaspao na mužu oko pol 22 ali svejedno je gunđao nesto u snu, tak da sam ja zaspala tek oko 23h i evo budan od pola 1, isto gunđao pa ga sad na cicu prištekala 😔 Imam osjećaj da uopce ne spavam noćima vec
Sto se tiče tolikog broja djece i da ne drame žene, jbg sad ispada da zasto smo mi takve, a vjerojatno žene nisu jednostavno uopce trzale na njihov plac, ako su suhe guze i pojeli, nema placa i bok. Ja to ne mogu zato jer malog boli, pa bome mi ne pada na pamet ga ostaviti samog
Jutro svima!
Sanjarka drzi se kraja ;) nadam se da je ok i da nemate velike stete!
Netko je pitao za kupanje, Bellaru?
Ja kupam svaki dan,kad zahladi cu prorijedit. Tena se preznojava i ako je ne operem i napudram u jednom danu mi se mišelinke zacrvene. A mislim i da nakon vruceg dana i njima pase kupanje ko nama.
Mi spavali nesto bolje :) necu niata rec jer se sve okrene kad ju pohvalim.
Crazy imala je osip jedno tjedan dana pa nikako proc. I evo prosao kad sam odlucila kod dr :)
Mislili smo do Zadra koji dan ali ujutro kad se zbudi oko 7 pa do 9 kad je naj volje i kad nije jos vruce,nabrzinu se spremit i prosetat...ako si slobodna koji dan mozemo se vidit
url=https://lilypie.com]
Jutro,mamice!
Vidim da ste jucer o broju djece mnogo pisale.Tu sam mjerodavna.Radati je svaki put tesko a svaka trudnoca je drugacija,ipak osjecaj kada vidis prvi put svoju bebu svaki put je nevjerojatan.U preeeslatki su!I taj njihov miris i te mali prstici i taj nevini pogled...ma nema nista ljepse u zivotu.Nema.Mjesta u kuci i novaca za jos jedno dijete se uvijek nade.Ono sto mi nedostaje,jest vrijeme.Ne mogu se posvetiti starijoj djeci koliko bih htjela uz bebu.Jednostavno fizicki nemoguce. Ipak djeca toliko brzo rastu da i to uskoro nece biti problem,samo neka su svi zdravi.U zivotu sam vidjela dosta bolesne djece i to je stvarno najtuznije sto sam vidjela,ne mislim sada na prehlade,nego na ozbiljnije,trajnije bolesti.Drage cure,mi ovdje sve imamo zdravu djecicu i sve smo tu sretne zene!
Jutro mame 😘
Tko se naspavao? Ja zadovoljna 20-4-7.30h. Moje dijete nije dnevni spavac al hb noćni je 😊
Sad je dobio bocu, pa cekamo snimku prave žene 😆
Seka otišla u skolu.
Jbt koliko je jucer izbljuckao tog mlijeka. Abies kakvo je stanje kod vas?
A to za dnevno spavanje nisam pametna. Imali smo vec tu fazu pa se nadam da ce opet proc.
Miska da to tako cesto ide gdje ima novaca obično roditelji puno rade i nema ih kuci...a nema idealnog 😑
Ja isto ne prevrcem svaku kunu hb no nebi volila da dodem do toga.
Ejic i kako je zavrsilo maratonsko uspavljivanje? 😥
Babycoming jeste ozdravili? 😊
Ilani potpuno si u pravu. Nismo ni svjesne koliko smo sretne...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Baby,nakon masaza,malo vjezbanja i ibuprofena svakih nekoliko sati stanje je podnosljivo :) ajvar saljem :))
Ellie,i ja sam imala dugo osjecaj kako mi nedostaju te zadnji i najtezi tjedni trudnoce,nisam ni stigla ovaj put do faze "e sad mi je dosta". Za tebe ima vremena,drugi put ces do kraja
Bellaru,ja isto kupam malenu svaki dan,ona to jako voli,ali kada zahladi, budemo dva puta tjedno,to mi je cisto dosta.
Mi se bome peruckamo, probudi mi se dosta oznojena ujutro,na mamu je vruci tip valjda,pa ju prebrisem mokrom gazicom al ju cijelu zalijem,a kupanje svaku vecer prije spavanja jer se preko dana znojimo i isto je buckava..i ja se volim otusirat prije spavanja,kak nebi ona..
Ko je pitao za mlijeko,pitala sam sogoricu kaj pije te mamine kapi i povecala joj se proizvodnja mlijeka..njoj su ok..
Hvala onome ko mi je rekao da u bubamari ima tockastog medu!!! E sad ga vise nema jer je kod nas,hihi.. Ostala dva veca s plavim nosom.. Marigmar,ti si pitala da ti javim ak nadem..bubamara u garden mallu..dobit ce ih jos do kraja tjedna..
A prije su zene radale jedno za drugim,stariji su se brinuli za mlade dok su one kopale po polju i nisu ko mi skakale na svaki kme..pricala mi mama kak su njih,ona i njene dve sestricne,strpali ih u neki ko vrtic drveni ko piceke,namazali im na kruh nes,ostavili im pored ko psima da mogu do toga i otisli na polje,a one tri same bile.. Jebote mogle su se ugusit il bilo kaj,nikog nigdje
A opcenito me iritiraju likovi koji uopce ne paze na svoje zene,bitno da se jebe,a kurac ne zna izvadit..i onda se "desilo"..ma mrs ak imas malo mozga ne moze ti se desit
Sortiraj odgovore
Najstariji