Bellaru haljine dodju kroz tjedan najvise dva. Ima mislim I neka opcija da dodje brze, par eura skuplja al nisam to koristila.
Nek te netko dobro izmjeri jer pisu sve "dimenzije" haljina I onda nema greske s velicinom kad dodje
A auto-Ford C Max. Inace je auto super,ogroman je I jako pregledan I udoban. I sad mislim da je greska u servisu jer je super radio do proslog tj I tog redovnog servisa. I sad ga prvi put upalim nakon servisa I nece...
Druga beba. Da. Al ne bas odmah, pogotovo ja s komplikacijama I hitnim carskim. Moram ipak pricekati tako da je to bilo samo u prici
Razmisljala sam da iskoristim ovo vrijeme da polozim za sudskog tumaca..ne znam bi li mi samo Ena to dopustila
Bebacica sretno s svadbom I organizacijom
Ugolina naravno da drugo dijete,mozda i trece :) ali ne jos. Ne nakon par mjeseci mirovanja i carskog. Ali barem dvije godine jos ne.
Imamo zatvorenu grupu na fejsu da si mozemo gledat bebane a da nije bas javno.
url=https://lilypie.com]
Hvala curee ❤️
Maro i ja cemo festat i gledat slike s pira i plakat jer nema mm-a🙈
Vinnie sretna godišnjica, lijepo proslavite i neka ih je još puno puno :-)
Bebačica ti u poslu do grla, drzim fige da sve bude taman kako si zamislila i da bebica bude dobra. Super za spavanac, bas mi je drago da je i tebi knjiga pomogla :-)
Ellie i ja se premisljam oko strucnog, hoce li beba dopustit :-)
Druga beba, evo je hehe... treća će valjda malo pricekat :-)
Ja sam gotova s radanjem ,trece sam rodila i dosta vise. Ovako ludi porod ni u snu nisam zamisljala,nedaj Boze da sam jos cekala pa na putu do bolnice bi rodila
Hello brbljavice. Kao ne želim ništa propustit pa se mučim cijeli dan pročitat odakle sam stala zadnji put Bože, nemojte o trudnoći ponovo, dosta mi je ova za sad. Ko plavetni kit sam bila
Mi sinoć u đir sa maramom. Nosimo se, uživamo kad odjednom grmi i kiša. Srića pa smo bili u marami, neznam kako bi ga pokrila u košari. Vjerojatno bi se i prehladio... Ovako je stisnut uz mene, grijemo se i uživamo. Tata uletio u trafiku kupio kišobrane i nastavili dalje kad se smanjila kiša. Mogu reći da je stvarno gušt bit vanka po kiši nakon toliko vrimena! Malo ugodnije temperature napokon
Mene cak ne plase ti trudovi vrazji na dripu, nego ta trudnoca grooozna,fuj
Sortiraj odgovore
Najstariji