Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    12. Rujan 2016. 13:26

Bellaru haljine dodju kroz tjedan najvise dva.  Ima mislim I neka opcija da dodje brze, par eura skuplja al nisam to koristila. 
    Nek te netko dobro izmjeri jer pisu sve "dimenzije" haljina I onda nema greske s velicinom kad dodje

A auto-Ford C Max. Inace je auto super,ogroman je I jako pregledan I udoban. I sad mislim da je greska u servisu jer je super radio do proslog tj I tog redovnog servisa. I sad ga prvi put upalim nakon servisa I nece...

Druga beba. Da. Al ne bas odmah, pogotovo ja s komplikacijama I hitnim carskim. Moram ipak pricekati tako da je to bilo samo u prici

Razmisljala sam da iskoristim ovo vrijeme da polozim za sudskog tumaca..ne znam bi li mi samo Ena to dopustila 

Bebacica sretno s svadbom I organizacijom

Sunshine1
    12. Rujan 2016. 13:35

Ugolina  naravno da drugo dijete,mozda i trece :) ali ne jos. Ne nakon par mjeseci mirovanja i carskog. Ali barem dvije godine jos ne. 

Imamo zatvorenu grupu na fejsu da si mozemo gledat bebane a da nije bas javno.

url=https://lilypie.com]

Vinniepooh
    12. Rujan 2016. 13:38

Hvala curee ❤️

Maro i ja cemo festat i gledat slike s pira i plakat jer nema mm-a🙈

CrazyPuppet
    12. Rujan 2016. 13:39

Vinnie sretna godišnjica, lijepo proslavite i neka ih je još puno puno :-)
    Bebačica ti u poslu do grla, drzim fige da sve bude taman kako si zamislila i da bebica bude dobra. Super za spavanac, bas mi je drago da je i tebi knjiga pomogla :-)
    Ellie i ja se premisljam oko strucnog, hoce li beba dopustit :-)
    Druga beba, evo je hehe... treća će valjda malo pricekat :-)

Ellie00
    12. Rujan 2016. 13:43

Sunshine odgovor kao da smo prepisivale jedna od druge 

mare1989
    12. Rujan 2016. 13:46

Ja sam gotova s radanjem ,trece sam rodila i dosta vise. Ovako ludi porod ni u snu nisam zamisljala,nedaj Boze da sam jos cekala pa na putu do bolnice bi rodila

uykmyjh
    12. Rujan 2016. 13:56

Hello brbljavice. Kao ne želim ništa propustit pa se mučim cijeli dan pročitat odakle sam stala zadnji put  Bože, nemojte o trudnoći ponovo, dosta mi je ova za sad. Ko plavetni kit sam bila 

Mi sinoć u đir sa maramom. Nosimo se, uživamo kad odjednom grmi i kiša. Srića pa smo bili u marami, neznam kako bi ga pokrila u košari. Vjerojatno bi se i prehladio... Ovako je stisnut uz mene, grijemo se i uživamo. Tata uletio u trafiku kupio kišobrane i nastavili dalje kad se smanjila kiša. Mogu reći da je stvarno gušt bit vanka po kiši nakon toliko vrimena! Malo ugodnije temperature napokon 

Ugolina
    12. Rujan 2016. 13:56

Mene cak ne plase ti trudovi vrazji na dripu, nego ta trudnoca grooozna,fuj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.